Motorismus
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
A ještě úspšnější den, když mě zastavila hlídka a jestli jsem si vědom přestupku. Tak jsem jim řekl, že ne (protože jediná věc co mě napadla bylo, že jsem nejel rychle) načež oni se na mě podívali jako na idiota a řekli, že jsem si tedy nevšiml 11! značek zákaz vjezdu. Takže mi za 500 Kč poradili, jak se dostat na letiště.
Žralok, který štěká, nekouše.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já projel jen zákaz odbočení (protože tamtudy autobusem normálně jezdím, ne?) a o 100 metrů dál jsem zase naopak neodbočil (protože tam zase norm. jezdím tramvají, ne?) a oni to z povzdálí sledovali. No a tyto dva (oni byly vlastně tři) zákazy uvozovalo celkem 11 růzkých značek, aby je náhodou někdo nepehlídl. Jenže jelikož jsem to tam znal (z autobusu a tramvaje), tak jsem se po značkách moc nedíval.KOFi píše:Ale to tě už nějakou tu chvilku (skrz těch jedenáct zákazů) museli sledovat, ne
Žralok, který štěká, nekouše.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ehm....Hannover je opravdu pěkně složité město, co vám budu vyprávět. Zmatky byly to je jasný, jednou jsem zajel 30km, no co se dá dělat, z minula jsem si to nepamatoval a najednou někdo řekl: "Tady už si to nějak nepamatuju!" a byl problém na světě.
Samá dálnice, hustý provoz a nejhorší je jet v neznámém kraji za kamionem, to je na zabití. To je taky moje rada. Nejezdit za kamionem tam kde si nejste jisti a neznáte to tam, lehce se dají přehlédnout dost důležité čísla sjezdů z dálnice apod.
A za tohle všechno nemám absolutně žádný příplatek.

A za tohle všechno nemám absolutně žádný příplatek.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Koveras píše:jednou jsem zajel 30km........ (.....)
A za tohle všechno nemám absolutně žádný příplatek.![]()

Ad ten kamion - no ono jet za kamionem je celkově tak nějak na ..... dvě věci

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://www.farcar.euweb.cz/farcar.html
Výborný testík... Má úspěšnost - 95% 76/ z 80 za cca 17minut.
Ohledně toho času - pokud pojedete 'na čas' - (což já nejel
) nezkoušejte, jestli se (jak na začátku inzerují) zobrazí i ty značky 'na plocho'...
Nezobrazí
Zobrazí se jen ty které stejně vidíte
Ostatní se samozř. dají odvodit, ale pokud to tam ze začátku napíšou, čekal bych - že se zobrazí všechny... Ale jinak je to dobré 
Výborný testík... Má úspěšnost - 95% 76/ z 80 za cca 17minut.
Ohledně toho času - pokud pojedete 'na čas' - (což já nejel

Nezobrazí

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem absolvoval cca 15 km cestu z Prahy ke koním a zpět. Cestu tam řídil kamarád, cestu zpátky kamarádka.
Tedy jestli takhle jezdí celá mladá generace, Bůh s námi...
Obě cesty byly podobné - v obci průměrně 80km/h, v úseku s brutálně rozbitou úzkou cestou, špatnou viditelností a omezením na 30km/h se jelo 90..., několik průdkých zabrzdění, která mě stála oběd, jenž jsem zrovna jedl - když do cesty vjelo auto zprava, když auto před námi začalo prudčeji brzdit, 2 smyky, málem jedna srážka s autobusem, chcípnutí na křižovatce...
Některým lidem auto do rukou vážně nepatří
Tedy jestli takhle jezdí celá mladá generace, Bůh s námi...
Obě cesty byly podobné - v obci průměrně 80km/h, v úseku s brutálně rozbitou úzkou cestou, špatnou viditelností a omezením na 30km/h se jelo 90..., několik průdkých zabrzdění, která mě stála oběd, jenž jsem zrovna jedl - když do cesty vjelo auto zprava, když auto před námi začalo prudčeji brzdit, 2 smyky, málem jedna srážka s autobusem, chcípnutí na křižovatce...
Některým lidem auto do rukou vážně nepatří