tak po 20 hodinach hrania za paladina sa k tomu vyjadrim. mozne to urcite je, ked sa mi to podarilo s trpaslikom-bojovnikom na obtiaznosti ,,podla pravidiel", samozrejme, vtedy som to hral prvy krat tak vela questov islo do luftu, ale vysledny herny cas bol pod 30 dni na 100 % a na ziadnej nizkej obtiaznosti. to ze si niektory neviete predstavit hrat bez kuziel, to je uz vasa vec, ako som uz pisal, na liecenie stacia lektvary ktorych je kopec a hlavne prsten regeneracie z dobrodruhovho kramku, neskor ked su dva uz ani nehovorim. na druhej strane teraz hram za paladina - lovca nemrtvych a zistujem, ze powergaming v tomto pripade nie je realizovatelny, kedze len pri plneni paladinskych uloh idem hore dole do umarinej aspon 4 krat (t.j. 4 dni), spanok vo veternych vynuteny, dalej zbavenie jaheiry prekliatia, dalsi vynuteny spanok, ked k tomu priratam unavy tak daky vyborny vysledny cas to nebude. momentalne som v liecebni a cas mam 23 dni. atkathla je uz vyriesena a caka ma len podtemno, suldanesennar a peklo (medzitym cesta do atkathly po bodhi co je dalsi den az dva).