Nějak tohle hrotit a z musu zakládat nová témata mi přijde trochu křečovité...
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Logické.Bilbo píše:dojem plynulost zavisi i na scene, cim je scena rozmazanejsi, tim min fps staci na dojem plynulosti, kdyz bude nekdo pozorovat pomale prelevani mlhy v 10 fps, bude mu to pripadat plynule, 25 fps staci pro vetsinu filmu (tam je vetsinou motion blur a film je rozmazany pohybem diky tomu jak se to nataci) Jenze u her je obraz casto "technicky dokonaly" - ostre presne hrany, ostre stiny, atd ... takze to je typ obrazu ktery je na dobre FPS nejnarocnejsi a mezi 30 a 60 JE dost rozdil. Condemned se svymy shadery trochu blizi filmu (mekke stiny, lehke rozmazani sceny ... ), takze v nem staci min FPs k iluzi plynuleho pohybu nez u jinych her. Pri pokusech s piloty dokazali piloti identifikovat letadlo, ktere se jim zjevilo na pouhou 1/220 sekundy (takze "rozpoznaji 220 fps"), i kdyz je pravda, ze tady jde o to, ze obraz zustal kratkou dobu "vypalen" na sitnici (asi jako kdyz se nekdo koukne do zarovky a pak jinam tak tu zarovku jeste par vterin "vidi" ....)
Na tom mém trenažéru nebylo vůbec nic. Byl to takový ten dědeček trenažér ze 60. let. Prostě mi jen promítali silnici na zeď.drake127 píše:Trenažér byla naprostá úchylárna, já jsem to auto nebyl schopen udržet na silnici a po hodině už jsem se tak nudil, že jsem zkoušel, kolik to nejvíc jede, co se stane, když narazím támhle do toho auta, nebo jsem kličkoval protisměrem etc. No, v reálu se to auto určitě ovládá líp.
To se neboj, oni si to tak nějak ošéfují. Ona ta Praha vlastně není problém, jakmile si zvykneš na auta všude okolo tebe. Horší budou zkoušky, protože odjet půl hodiny po Praze bez jediného přestupku (i vyhnutí se překážce bez blinkru) je dle mě věc zcela nemožná.Jab píše:Na tom mém trenažéru nebylo vůbec nic. Byl to takový ten dědeček trenažér ze 60. let. Prostě mi jen promítali silnici na zeď.![]()
Vůbec nic neumím a oni mě klidně hned pustí na ulici. Radši ať si pan instruktor zkontroluje brzdy, bude je potřebovat.