Neporadil by mi někdo, jak zneškodním to hloupé "ICQ Welcome" okno, co naskočí po přihlášení se na ICQčko? Kdysi se mi to povedlo, ale brácha to chce teďka zrušit taky a já si nemůžu vzpomenout, jak jsem to udělala
jinak to icq si ze mě dělá srandu, každý den odškrtnu, že nechci, aby se načítalo samo automaticky a ono pak předstírá, že má toho němce, co mu schovává věci a zase se načte samo hned po zapnutí čítače..grrr
Nemáte někdo tušení, jak se dostat ke svému contact listu, když zapomenete heslo? určitě je to někde uložené v počítači, ale nevím kde (a při troše štěstí by tam mohlo být i napsané někde heslo)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Dobrý prográmek, leč bohužel asi ne vždy účiný. Ukazuje mi pořád mé staré heslo, které je nefunkcni a navic hlasí i staré heslo jiného učtu, které už je 100% změněno
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Nevite jak rozjet ICQ bo neco takovyho kdyz mam 2 kompy sesitovany a na jednom z nich je net pres proxy server... Na tom pres proxy mi nejde ajsko ani p2p programy. Poradte jak to obejit... Staci to icq, pouzivat icq2go je dcl kruty
Nestáva sa vám - userom zloICQ 5.1 v poslednej dobe, že keď píšete niekomu, kto má Mirandu, tak vám to mrzne? Men áno... grrr vrrrr dúfam, že to nie je njeaký wicked ťah tých hnusných amatérov, ktorý ICQ 5.1 vytvárajú...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...