Final Fantasy & iné japonské RPG
Moderátor: sevencreature
FF je best. Dohrál jsem VII, ale nedal jsem bosse Emerald weapon a Ruby weapon. Taky jsem nevypěstoval Zlatýho chocoba.
Taky jsem dohrál VIII, nezdálo se mi tak dobrý jako VII, ale i tak to byla jedna z nejlepších her co jsem hrál. Zdála se mi však mnohem lehčí než VII. Bez větších problémů jsem získal všechny GF, utlimátní zbraně a limity. Jediný co jsem tam neudělal bylo poražení Omega weapon.
Taky jsem dohrál VIII, nezdálo se mi tak dobrý jako VII, ale i tak to byla jedna z nejlepších her co jsem hrál. Zdála se mi však mnohem lehčí než VII. Bez větších problémů jsem získal všechny GF, utlimátní zbraně a limity. Jediný co jsem tam neudělal bylo poražení Omega weapon.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.

Měl jsi zeptat, bych ti řek... Nicméně... možnosti pořád jsou : buď se později vrátit, vykašlat se na to, čekat, nebo použít speciální sféry, které tě teleportují na jakékoli místo na gripu... A navíc, pokud se budeš snažit vytáhnout z postav maximum (nutné pro porážení nepovinných bossů), tak tě stejně čeká vymazávání zbytečných nodů (všechny +1, +2, +3) a jejich nahrazení nody +4...
Tak FFX konečně padla - 48 hodin čistého = zatím nejdelší FF. Musim ale říct že mě docela zklamala. Né že by to byla špatná hra, to v žádném případě, ale po všech těch nadšených recenzích a dokonce i občasných názorů že překonává FFVII jsem čekal něco víc. Kupříkladu závěr patří k nejhorším co jsem zatím u FF viděl.
Ale co, každá hra nemůže být dokonalá, teď doufám že aspoň X-2 nebude tak strašná jak mi namlouvali.
btw šálí mě sluch nebo v závěru skutečně nehraje Pray?
Ale co, každá hra nemůže být dokonalá, teď doufám že aspoň X-2 nebude tak strašná jak mi namlouvali.
btw šálí mě sluch nebo v závěru skutečně nehraje Pray?
Hmm ? Co jsem měl vidět ? Tvůj předchozí příspěvek ? Jistě, ale nedá se k tomu moc říct. Snad jen, že čistý průchod je sice fajn, ale ještě tě čeká dost a dost věcí... Battle Arena, Dark Aeons, Penance a samozřejmě hodně dlouhé trénování postav... (tedy, jestli chceš porazit ty DA, nebo Penance, samozřejmě). Ostatní hodnocení, to záleží čistě na osobních preferencjích. Mě se X líbila hodně, ale rozhodně VII nepřekonává. Např. závěr se mě líbil, nakonec, ani to jinak dopadnout nemohlo. FFX-2 - no, tady se vzácně shodují snad všichni, je to nejhorší díl série, takže bych se moc netěšil...
Btw : právě dneska se mi dostala do rukou FFXII, samozřejmě japonská verze, a musím říct, že bude stát (vlastně už stojí) za to...
Btw : právě dneska se mi dostala do rukou FFXII, samozřejmě japonská verze, a musím říct, že bude stát (vlastně už stojí) za to...
Chybička se vloudila, už je to opravené. Myslel jsem samozřejmě FFXII. Mě se totiž čistě náhodou taky dostala do rukou a zrovna včera
a musim s tebou souhlasit, kromě příběhu (kterému nerozumim) to bude bomba.
ad X-2 - právě jsem ji dohrál a musim říct že se mi docela líbila. Není sice tak dobrá jako většina zbylých dílůa kdyby všechny díly vypadaly takhle tak by to bylo špatně; ale čekal jsem hromadu exkrementů a dostal dobrou a zábavnou hru.

a musim s tebou souhlasit, kromě příběhu (kterému nerozumim) to bude bomba.
ad X-2 - právě jsem ji dohrál a musim říct že se mi docela líbila. Není sice tak dobrá jako většina zbylých dílůa kdyby všechny díly vypadaly takhle tak by to bylo špatně; ale čekal jsem hromadu exkrementů a dostal dobrou a zábavnou hru.