kebule: fetak vyzera asi ako ja pol roka dozadu... alebo ako Jay(jay & mlcanlivy bob, you've got it?), cize si to predstavujem asi tak, ze dlhe vlasy, alebo polodlhe, skratka musia byt nejak dlhsie, najlepsie mastne, a zimna ciapka na hlave, potom velmi volne tricko, metlaci-fetaci mavaju tricka s baphometmi, pentagramami, logamiu ich oblubenych skupin, velmi volne nohavice, nie az tak ako maju hop hoperi a vymeteny vyraz v tvari... ja aj tak stale vyzeram ako fetak, kazdy mi to vravi, cize ked zbadam fetaka(ale teraz bacha! su fetaci-hulici a fetaci-degesi, zebraci, a podobna chamrad!), nevadi mi, ale ked uz to je nejaky toluen-lover, takeho mozem zvysoka vies co... mna take veci nebavia, ja si radsej kupim kvalitne "žváro" a idem sa zabavat, nie ako zavislaci na riedidle a podobnych kravinach...
+k tej hudbe, dnes som zakotvil na SOADe

+hip hop niesu len negerske sracky, tie ma ani nebavia, iba zopar vynimiek... hip hp co ja zvyknem pocuvat ma vacsi zmysel ako niektori dnesny metal: ooo ty si taky vzneseny drak, tvoja silaaaa, alebo o striebornych jednorozcoch? ako som uz niekde cital: other bands play, manowar gay!
+7C: u mna presne naopak... kazdy co poznam a hra RPGcka, pocuva metal... alebo veci typu GnR, ale to uz je z ineho sudka
nu, a teraz pocuvam wet sand od RHCP a idem punkut od smutku... straasne smutna vec toto

nuz, ale aspon sa tu rozhybala diskusia... OT diskusia...