Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Mno potenciál uhrať oveľa lepší výsledok rozhodne mali, niet divu, že si verili a mali na to právo, pokiaľ sa to obišlo bez stupídnych vyhlásení ala Robert Reichel na MS v hokeji v roku 2003 pred zápasom o bronz ;-) ... ale zahrali veľmi zle, hlboko pod svoje možnosti a teraz musia znášať kritiku ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Hmm, já myslím, že zde ani nešlo o nějakou přemotivovanost, čeští hráči prostě jsou kvalitativně minimálně o třídu dál, a to se projevilo úplně ve všem. A taky máme Karla Brucknera (jak se jen píše to zatracený přehláskování). :-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Adieu: Mno s tou kvalitou by som tak jednoznačne nevidel... síce máte hráčov ako Koller či Rosický, ktorí skutočne vyčnievajú, ale ostatok tímu by som až do takých kvalitatívnych nebies nevynášal... netvrdím, že to nie sú dobrí futbalisti - to by som klamal - ale taký veľký kvalitatívny rozdiel medzi našimi a vašimi reprezentantmi určite nie je ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Yachiko: Je. :-) Když si představím, že by se někdy takový Krajčík měl objevit v české reprezentaci, tak mě jímá hrůza.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Mno len to, že sa objavil v našej repre eše nevyjadruje kvalitu nášich ostatných hráčov... je to jednak na trénerovi a koniec-koncov - aj vy máte vo vašej zostave nejakých ligistov, a Krajčík je u vás hodnotený nie práve najhoršie... tak? Inak, čo sa týka jeho výkonu, tak bol imho včera dosť zlý, ale ostatne čí nebol? ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Například Krajčík nebo Švento (chudák, ten měl včera den) nejsou imho nijak zlí fotbalisti, ale nevybočují z mírného nadprůměru... Stejně jako takřka celý slovenský tým.
Mno a ke dvěma fotbalistům z naší ligy... Ti jsou na soupisce hlavně z důvodu, že nehraje Baroš. Ale pravda, že proti Walesu zahrál Kulič s Lafatou perfektně.

EDIT PRO ELESSARA: psal jsem takřka celý slovenský tým. Několik fotbalistů máte rozhodně nadprůměrných, ale narozdíl od ČR je to menšina.
Naposledy upravil(a) Adieu dne 7.9.2006 18:44, celkem upraveno 1 x.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ehm... Nijaky zaloznik v Bundeslige nedal za sezonu viac golov ako Mintal...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Yachiko: To je váš základní problém - dokud si neuvědomíte, že nepatříte do naší kategorie, nikdy se nám nemůžete vyrovnat, protože to přece "vždycky budou jenom náhody". Stejně tak jako my se nemůžeme rovnat Brazílii či Argentině, jen s nima občas můžem zahrát vyrovnané partie nebo je i porazit, stejně jako vy občas můžete porazit nás
Naposledy upravil(a) Arian dne 7.9.2006 18:43, celkem upraveno 1 x.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Adieu: No hm z nadpriemeru... Švento je obrovský talent, neviem potom kde držíš kde držís tie svoje hranice... :roll: Myslím, že Ťa o kvalite našich reprezentantov nepresvedčím, takže ot radšej necháme tak ;-)

Arian: No ja myslím, že dnes vo futbale na kategóriu s takto hrubými hranicami diferencovať už nejde ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Když vidím Šventa ve Slávii, nikdo mě opravdu nepřesvědči o jeho kvalitě

Yachiko: každý může porazit každého ale pořád jsou tu tými lepší a horší
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Arian píše:Když vidím Šventa ve Slávii, nikdo mě opravdu nepřesvědči o jeho kvalitě
Mno neviem čo sa Ti na jeho hre nepáči :think: :eh:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Švento a obrovský talent? :shock: Obrovský talent byl pro mě Baroš, ale Švento? Rozhodně z něj může vyrůst slušný fotbalista, ale že by patřil k nejlepším na světě, tak jako Rosický a Čech?

Ad "mé hranice": Jsou subjektivní, jako každé hodnocení. ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Nikto ho tu neradí medzi najlepších na svete... ;-) ale je to hráč s rozhodne veľkým potenciálom... a Baroš a Čech?? - veľké talenty? Mno... radšej to už nechám tak ;-)
Ad "mé hranice": Jsou subjektivní, jako každé hodnocení. ;-)
To samozrejme beriem, ale zdá sa mi, že sú vzhľadom na národnosť nejako pokrivené ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

:lol: :lol: :lol: No, že by Petr Čech nebyl velký talent? V dvaceti Sparta Praha a nakonec i mistr Evropy. A Baroš? Odjakživa absolutně vynikal...
Ale Švento má ještě čas dozrát, uvidíme za pár let.
Jinak já si myslím, že ty hranice jsou pokřivené možná tak u tebe. já nejsem ani vlastenec, natož nacionalista, a Slováci jsou nacionalisti tak nějak častěji... :roll:
A to z několika důvodů, např. z toho, že v prakticky vśem jste až za Čechy.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Čech... mno určite to nie je brankár bez prirodzených daností, ale do kolonky veľký talent by som ho práve neradil... a hodnotiť ho podľa úspechov ako "majster Európy" (? - vy ste v nejakých mladších kat. niekedy vyhrali? ) je imho tak torchu divné...

A Baroš... nepochybujem, žej e to kvlaitný útočník, ale myslím, že sa skôr sústredí na veci tak trochu mimo futbalu... taký bulvárny futbalista ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“