Magic: The Gathering

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

Dalucca píše:Magici jsou skvělý v nových edicích se sice nevyznám ale mám karty od ice age, aliances, 4th ... mirage apod a tam se vcelku chytám. Jinak nebyla špatna PC hra od Microprose MTG s tou strategickou částí no a nebo duely, škoda že do ní nevyšli upgrady nových expanzí a chyběl multiplayeR :/ ...nebo se pletu?
S tou PC hrou souhlasím,na starém compu jsem to dokázal hrát i 10 hodin v kuse,a neustále mě ty nové questy a různé osvobozování bavili,ale ten původní duel celkem o ničem,počítače jsem dokázal dostat na mnoho zúůsobů s jakýmkoli balíkem.A s tím upgradem i multiplayerem s epleteš,protože vyšly jak nové sady přímo do původního starého MTG duelu a to až po konec Onslaught bloku a dále vznikaly nové hry s tématikou MTG a ty byly čistě duelovací,jak pro 2 hráče,tak po netu.
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
Dalucca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalucca »

jééé sem s nimi. Ty upgrady myslíš do původního MTG od microprose? Kde se to sehnati? To bych se mohla seznámit i s novějšími edicemi... plsss ;-)
A multiplayer taky?
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Slayer píše:To jo! :shock: Vždyť bloky Invasion a Odyssey jdou hned po sobě!Jak si za to mohl vyvalit 10 litrů,když si to hrál takovou chvíli?Co si proboha kupoval?
To je jednoduchý - starší edice. Sice jsem hrál jen rok, ale za tu chvíli jsem měl asi 2500 karet. Největší zážitek: otevřu svůj první booster (imo apocalypse) a co nevidim - Spiritmonger. Říkám, tohohle hrát určitě nebudu a vyměnil jsem ho s kámošem za karty v hodnotě 20,-. :-D Jakmile jsem zjistil cenu Spirita ihned došlo k rechange... Jediný okamžik, kdy jsem se nechal vysvačit...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

crovax en-vec píše:Největší zážitek: otevřu svůj první booster (imo apocalypse) a co nevidim - Spiritmonger. Říkám, tohohle hrát určitě nebudu a vyměnil jsem ho s kámošem za karty v hodnotě 20,-. :-D
Tak to jsi mě fakt pobavil :!: :lol: Jinak můj nejlepší kousek v boosteru byla asi Masticora, kterou jsem pak vyměnil s provozovatelem jedné MtG herny za předkonstruovanej balík a nějaký obaly - cenově jsem na tom ani moc neprodělal, ale dneska bych si za to obě ruce urazil (i když jsem pak udělal mnohem horší věc :wall: - viz. můj první příspěvek na straně 2) :!: Teď už bych si ovšem booster nekoupil - to radši těch 120 Kč (či kolik) dám za nějakou kusovku..

Slayer: A hrál jsi Magic i na "profesionální" úrovni :?: - DCI, ARENA, PROtoury apod. :?:
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

ja mel desnou smulu na boostery... ale mel jsem v pohode kamose s kterym jsme meli free-change... kazdej jsme znali nejaky zacatecniky ktery jsme lehce svacili a davali jsme si dohromady uplne mocny decky... :)
Ticha kocka brehy mele...
Dalucca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalucca »

Black píše:... kazdej jsme znali nejaky zacatecniky ktery jsme lehce svacili a davali jsme si dohromady uplne mocny decky... :)
Jj taková ta sebranka před krámkem, co se seběhla jak slepice po flusu, když vyšla jasná sváča... :-P :lol:
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Já skončil někdy v době, kdy vyšla Urzova saga nebo jak se to jmenovalo (Tolarian Academy + vítězství v první kole až čtvrtém kole). Pak jsem již mimo.
Dalucca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalucca »

Nemáte někdo upgrady (další expanze) do původního MTG od microprose? Kde se to sehnati? Prosím :roll:
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

Dalucca píše:
Black píše:... kazdej jsme znali nejaky zacatecniky ktery jsme lehce svacili a davali jsme si dohromady uplne mocny decky... :)
Jj taková ta sebranka před krámkem, co se seběhla jak slepice po flusu, když vyšla jasná sváča... :-P :lol:
ono bylo ale obcas docela problem se u toho nesmat... :D
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Black: Že se aspoň trochu nestydíš :!: :-D ;-)

Dalucca: O těch aktualizacích nic nevím, ale na netu jsou různý prográmky na stavbu balíku a jejich testování (např. Magic Library)..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 17.11.2005 0:35, celkem upraveno 1 x.
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

2kofi: - STYDIM! - vis kolik penez jsem z toho mohl vytriskat brat je na hul fakt fest? :D
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

KOFi píše:Black: Že se aspoň trochu nestydíš :!: :-D ;-)
Vždyť je to jako v přírodě: větší žerou ty menší, aby větší nechcípli hlady... :lol: A mohli expandovat... ;-) Taky jsem často svačil a fakt se za to nestydím... potkal jsem jednou jednoho zhýralýho spratka, který nevěděl co s penězma a investoval je do karet všeho druhu, ale znáte to: naprostá lama (to já byl na vyšší úrovni). To byla tehdy sváča jak cip!!!
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

crovax en-vec:To musel být ten kámoš o hodně menší a slabší,že ti to vyměnil zpátky! :lol: To my jak jsme někoho vysvačili a on pak zjistil cenu,tak se na nás ani nemohl zle podívat! :-D
A jinak spiritmonger je pěkná haluz,ale měl jsem mnohem větší.V mercadian masques jsem například chytil squee,goblin nabob,který měl v té době 580,nebo jsem chytl V onslaughtu ravenous balotha za 500 či Bloodstained mire za 460 a taky se mi podařilo kdysi dávno chytnout v urzas saga morphlina-měl tenkrát strašně moc a já se o něj nechal samozřejmě osvačit. :oops:
Ale boostery jsem si taky nikdy moc nekupoval,spíš jsem je vyhrával! 8-)
Jinak ještě k tomu svačení:nejlepší oběti byl začátečník,který si koupil či dostal display,to se svačilo jedna radost.za jeden den na turnaji se dal téměř zadarmo sehnat slušný balík,když člověk věděl jak na to.
Inu,profesionálně jsem hrál,jak už jsem se zmiňoval.V DCI jsem samozřejmě by a arenu jsem taky hrál.Dokonce i několikrát vyhrál,ale PRO TOURY?!Ne ne,na žádnem PT ani GP jsem nebyl,tak vysoko jsem se za svou "kariéru" nedostal.Ale čeké turnaje jsem vymetal jedna radost! :-D
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
Dalucca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalucca »

Black píše:2kofi: - STYDIM! - vis kolik penez jsem z toho mohl vytriskat brat je na hul fakt fest? :D
...no jo tys je bral jen na 3/4 hole, viď? :lol: :twisted:
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

víte že má vyjít někdy v červnu druha sada ice age bloku??bude to legal na typeII,v preconstructech budou karty z Ice Age(ty legální nebudou)a tak se stane že bude na dvojce legálních 8 sad(champ.of Kamigava,betrayers,saviors,ravnica,guildpact ,dissension(poslední sada kemigavy) a tohle
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“