BTW PS jsem už nějak nepobral

Moderátor: Sadako
Já ne - takhle nízké staty moje postava ještě nikdy nemělaAjantis píše:A myslím, že takhle vypadá ke konci hry postava většiny hráčů, kteří hrají za mága, mě nevyjímaje.
Přímo ve hře ne, ale jsou tu nástroje, které tě nechají si prohlédnout herní zdroje (včetně dialogů).magnus píše:jde nějak poznat, kolik je potřeba nějaké vlastnosti pro určitou větev dialogu?drake127 píše:To je pravda - někdy mi přišlo, že vývojáři trochu nezvládají rozdíl mezi inteligencí a moudrostí, protože často je k vidění větev dialogu, kde stačí mít alespoň jednu tuto vlastnost vyšší.
jo tak, já si říkal, že na to bude nějakej fígldrake127 píše:Přímo ve hře ne, ale jsou tu nástroje, které tě nechají si prohlédnout herní zdroje (včetně dialogů).
Jak kdy, jak kde. Někde se kontrolují i ty ostatní (vyhrožování, překvapení,...).magnus píše:jo tak, já si říkal, že na to bude nějakej fígl
já si stejně vždycky dával prioritně do int,wis,cha aby mi toho z rozhovorů uteklo co možná nejméně :) nebo je snad potřeba i jiná vlastnost?