Cowboy Bebop je dobrej, ale celkově mě nějak "nechytl" - především k postavám jsem nic necítil (byly mi celkem ukradené

Moderátor: sevencreature
Při mém vztahu k dětem je toto optimální zábava na odpoledne.sevencreature píše:Fryn: Berserk je extrémně brutální (a když říkám extrémně, tak tím myslím, že docela dost - i když někomu možná mrzačení a znásilňování dětí nepřijde jako moc drsná zábava - tímto zdravím Vampirii).
Cowboy Bebop je dobrej, ale celkově mě nějak "nechytl" - především k postavám jsem nic necítil (byly mi celkem ukradené) - to je samozřejmě čistě individuální. Ale je to perfektně udělané anime.
Holt každý má jiný vkus... mě se to celkem líbísevencreature píše:Cowboy Bebop je dobrej, ale celkově mě nějak "nechytl" - především k postavám jsem nic necítil (byly mi celkem ukradené Confused ) - to je samozřejmě čistě individuální. Ale je to perfektně udělané anime.
Ok, One Piece je na mé wanted listině (narazil jsem na pár One Piece fanatiků, kteří měli docela úderné argumenty :) ).Silverbow píše:Samozrejme, ze myslim.sevencreature píše: (asi nemyslíš ten 200+ dílnej seriál, ne?)