Adventury... tak nějak všeobecně :-)
Moderátor: sevencreature
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ- to hej... dvojka uz bola kapanek slabsia, ale zase tie krajiny... Uzasne- dovolim si tvrdit, ze taku atmosferu, ako syberia, nemala ziadna ina adventura... a snad ako kauza Icewind Dale by to dopadnut nemalo, lpretoze je to fakt vyborna hra...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera (nebo vlastně dneska
) dohrál The Longest Journey a dohnal další rest
. Jsem z toho hodně nadšený, opravdu tleskám
, žádná adventura mě dosud neupoutala natolik jako TLJ. Mimo dvou záseků, z nichž jeden byl způsobený nevyváženým kontrastem ve hře a druhý mou blbostí (naštěstí mi někdo chytřejší poradil
), jsem neměl větší problémy, což mi nijak nevadilo, já to hrál, protože jsem prostě vždy chtěl vědět, co bude dál. Trochu si teď musím posypat popelem na hlavu, že jsem se Posla smrti odvážil považovat za světovou hru, proti TLJ je to jen skutečně nic (byť lepší než Polda
). Jen je mi líto, že ve hře chyběla ještě nějaká dohra ohledně Apriliných přátel ve Starku, ale jinak možná po PST (minimálně příběhově) druhá nejlepší hra mého života.
Teď si asi možná znovu zahraju leveláckou Syberii, snad i druhý díl. A pak už jen čekat na Dreamfall a šetřit na nový PC. Jsem hodně zvědavý co se stane dál, proměna té kdysi malé milé April je v pokračování celkem radikální - http://www.dreamfall.com/downloads/wall ... review.jpg .

Teď si asi možná znovu zahraju leveláckou Syberii, snad i druhý díl. A pak už jen čekat na Dreamfall a šetřit na nový PC. Jsem hodně zvědavý co se stane dál, proměna té kdysi malé milé April je v pokračování celkem radikální - http://www.dreamfall.com/downloads/wall ... review.jpg .
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
BlehMCZ píše:proměna té kdysi malé milé April je v pokračování celkem radikální - http://www.dreamfall.com/downloads/wall ... review.jpg .

Jinak k TLJ jsem se nějak nedostal - odradila mě česká lokalizace

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně jsem po x letech nejen načala, ale i dohrála Shadows of Darkness... Tu hru zkrátka miluju...
(Díky, 7c...
)
(Díky, 7c...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Dohrál jsem právě Post Mortem. Vcelku příjemná hra s pár silnými momenty. I když vzhledem k začátku jsem čekal, že to bude děsivější.
Snad se jednou dostanu k nějaké bezpečné verzi Still Life a dovím se, jak příběh pokračuje.
Mmj. hra to byla o mnoho lepší než takový Posel smrti, ač ten u nás dostával lepší hodnocení (páč je to česká hra).
P.S. Konec nebyl trapný, ale naopak velmi dobrý. To samé začátek.
Snad se jednou dostanu k nějaké bezpečné verzi Still Life a dovím se, jak příběh pokračuje.

Mmj. hra to byla o mnoho lepší než takový Posel smrti, ač ten u nás dostával lepší hodnocení (páč je to česká hra).

P.S. Konec nebyl trapný, ale naopak velmi dobrý. To samé začátek.