Adventury... tak nějak všeobecně :-)

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Který ze subžánrů máte nejvíce v oblibě?

klasické kreslené point'n'click
47
56%
moderní point'n'click
9
11%
akční adventure
13
15%
jiný
3
4%
nehraji adventury
12
14%

Celkem hlasů: 84

Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

V TLJ se mi akorát moc nelíbil ten rozjezd ala Beverly Hills, ale pak se ukázalo, že to pokračovat nebude, že to sloužilo jen jako startovní pole. 8-)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

MCZ- to hej... dvojka uz bola kapanek slabsia, ale zase tie krajiny... Uzasne- dovolim si tvrdit, ze taku atmosferu, ako syberia, nemala ziadna ina adventura... a snad ako kauza Icewind Dale by to dopadnut nemalo, lpretoze je to fakt vyborna hra...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Jab: slabší začátky má hodně her (třebas BGII). Je to ale rozhodně lepší než slabší konec ;-) .

Je fakt, Syberia měla atmosféru parádní, ale druhý díl jsem ještě nehrál, počítám však, že čase se k němu nějak dostanu.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Líbila se mi adventura 6 ženichů a 1 navíc :-P
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

MCZ: Co myslíš u BG2 tím začátkem? Dungeon?
Je koncipován stejně jako Candlekeep- poutavý tutoriál. Ale stejně jako v BG1 mi nepřišel slabý. A když už člověk vleze po chvíli do Athkatly, o nějakém slabém úvodu se ndá ani mluvit
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ajantis: ano, myslím Irenicův žalář, hra mě tam moc nebavila a bál jsem se aby tak nevypadala celá BGII, naštěstí se to pak v Athkatle pěkně rozjelo. Ale už zastavme ten OT ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Tak jsem včera (nebo vlastně dneska ;-) ) dohrál The Longest Journey a dohnal další rest ;-) . Jsem z toho hodně nadšený, opravdu tleskám :applause: , žádná adventura mě dosud neupoutala natolik jako TLJ. Mimo dvou záseků, z nichž jeden byl způsobený nevyváženým kontrastem ve hře a druhý mou blbostí (naštěstí mi někdo chytřejší poradil ;-) ), jsem neměl větší problémy, což mi nijak nevadilo, já to hrál, protože jsem prostě vždy chtěl vědět, co bude dál. Trochu si teď musím posypat popelem na hlavu, že jsem se Posla smrti odvážil považovat za světovou hru, proti TLJ je to jen skutečně nic (byť lepší než Polda 8-) ). Jen je mi líto, že ve hře chyběla ještě nějaká dohra ohledně Apriliných přátel ve Starku, ale jinak možná po PST (minimálně příběhově) druhá nejlepší hra mého života.

Teď si asi možná znovu zahraju leveláckou Syberii, snad i druhý díl. A pak už jen čekat na Dreamfall a šetřit na nový PC. Jsem hodně zvědavý co se stane dál, proměna té kdysi malé milé April je v pokračování celkem radikální - http://www.dreamfall.com/downloads/wall ... review.jpg .
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

MCZ- pockat, to toho "chytrejsieho" myslis mna? :) Tak pak potom LOL :mrgreen: Ale na Dreamfall sa fakt tesim 8-)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ píše:proměna té kdysi malé milé April je v pokračování celkem radikální - http://www.dreamfall.com/downloads/wall ... review.jpg .
Bleh :-? :-)
Jinak k TLJ jsem se nějak nedostal - odradila mě česká lokalizace :lol: .
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

No, mě čeština přišla v pohodě, dabing naštěstí zůstal originál, gramatických chyb v překladu bylo jen málo.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tak konečně jsem po x letech nejen načala, ale i dohrála Shadows of Darkness... Tu hru zkrátka miluju...
(Díky, 7c... ;-) )
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Já mám nejradši Poldu 2,3 a Horké léto 1,2.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

moje první originální hra byla drsná motorkářská adventura Full Throttle a od té doby na adventury nedám dopustit
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Dohrál jsem právě Post Mortem. Vcelku příjemná hra s pár silnými momenty. I když vzhledem k začátku jsem čekal, že to bude děsivější.
Snad se jednou dostanu k nějaké bezpečné verzi Still Life a dovím se, jak příběh pokračuje. 8-)

Mmj. hra to byla o mnoho lepší než takový Posel smrti, ač ten u nás dostával lepší hodnocení (páč je to česká hra). 8-)

P.S. Konec nebyl trapný, ale naopak velmi dobrý. To samé začátek. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Poněvadž jsem konečně rozchodil DOSbox, chystám se tak na adventuru Universum, po které jsem toužil už od dob, kdy jsem na ni viděl návod v jednom z prvních čísel Score.. :drool:
Říká ten název někomu něco :?: 8-)
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“