Jak jste našli Sigilské fórum?

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vidím, že portálov je do Sigilu dosť dosť... :-) 8-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Yachiko: také bys měl na ten zmíněný ultrapravicový web něco napsat, když jsi se tam registroval
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ehm... ja som sa este nepochvalil, jak som sa sem dostal? :) Tak nejak normalne.... A long time ago som sa dostal na BGCZ forum, a kedze som prave riesil jeden problem s romancou, hladal som hockoho active na ICQ, nasiel som Yachika a ten ma pekne zoznamil so sigilom...:)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Lerek: Aj by som napísal... ale jeho ultrapravicovosť ma znechutila po prečítaní pár tém... ;-)
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Asi po 150sáté jsem hledal "nějakej pěknej web o BG ... no Black Isle games vůbec" a našel jsem Sigil. Zpočátku si říkám - kde jsou nějaký rady, tipy, triky... taková pěkná úvodní stránka a nic?!? Potom jsem si všiml odkazu na "Diskusní forum" .... a už se vezu taky ;-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

krokodile píše:Asi po 150sáté jsem hledal "nějakej pěknej web o BG ... no Black Isle games vůbec" a našel jsem Sigil. Zpočátku si říkám - kde jsou nějaký rady, tipy, triky... taková pěkná úvodní stránka a nic?!?
Njn. :-? Však my na tom zapracujeme. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

krokodile píše:Asi po 150sáté jsem hledal "nějakej pěknej web o BG ... no Black Isle games vůbec" a našel jsem Sigil. Zpočátku si říkám - kde jsou nějaký rady, tipy, triky... taková pěkná úvodní stránka a nic?!? Potom jsem si všiml odkazu na "Diskusní forum" .... a už se vezu taky ;-)
To je taaak krásnej příběh! Obrázek

No a na Sigil jsem přišel prostě jako na pokračovatele bg.cz. Aby kontinuita státu zůstala zachována ;-) A informoval mě o tom Yenn.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Neferit píše:
Ave píše:Já jsem se při serfování po internetu nějakým drobným omylem ocitla na Baldurově bráně...........šla jsem na dizkusní forum a zaujal mě podpis Raze.......klik a byla jsem tu a tak jsem tu i zůstala :twisted:

Tak mně se stalo to samý - taky přes Razův podpis :lol:
Ja pres Vampirii :lol:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

stavca: Teba som asi tak dva roky "inernetovo" nevidel... čo sa stalo, že si sa vrátil a ako si nás našiel?
stavca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavca »

Yachiko píše:stavca: Teba som asi tak dva roky "inernetovo" nevidel... čo sa stalo, že si sa vrátil a ako si nás našiel?
cus, byl sem par mesicu bez netu.. , chtel jsem si na jednom forku dat jednoho avatara z bg tak sem dal do vyhledavace badurs gate pak mi to naslo jednu stranku myslim zem bg.goo.cz nebo tak nejak to je...tam sem si vsiml napisu forum :)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak si ešte prešuduj históriu našeho vzniku. 8-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Yachiko píše:Tak si ešte prešuduj históriu našeho vzniku. 8-)
Pěkná telenovela. Hezky jsem si poplakal. :-D
Naposledy upravil(a) Jab dne 16.9.2006 14:11, celkem upraveno 1 x.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jednou za mnou přišla Neferit, že na fóru našla něco co by mě zajímalo. Byl to nějaký příspěvek Geralta jehož obsah mi zvedl adrenalin. Tak jsem Neferit nadiktoval jedovatou odpověď a po dvou replikách jsem si začal na přímo psát s Geraltem. A od toho už byl jen kousek k registraci.

No a tak jsem tady. Jsem tady spokojen a myslím si, že se dovídám nové věci a snažím se něco fóru získat i předat. Snad se mi to daří a bude dařit. Líbí se mi serióznost a občas i ostré střety.

Myslím si, že jsem v dobré společnosti a pokud to půjde, setrvám.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
stavca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavca »

Yachiko píše:Tak si ešte prešuduj históriu našeho vzniku. 8-)
docela zajimave :)
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Už jsem to zde na fóru jednou zmiňovala. Sigil jsem našla čirou náhodou. Měla jsem drobné potíže se hrou Divine divinty a tak jsem trochu zagooglila a odkaz na diskuzi v tomto fóru mi to našlo mezi prvníma. Když už jsem zde byla a trochu se porozhlédla po názvech auditek, zahlédla nadpis, že je to tu zde pro hráče rpg, neváhala a zaregistrovala. Sigilané jsou sympatičtí tvorové, je zde spoustu zajímavých informací o mém oblíbeném koníčku, tj. o hrách, ale i pár zajímavých diskuzí na jiná témata. Všechno je tu navíc takové přijemně soukromé, tedy žádné courající davy.:-)
Jj. prostě se mi tady líbí a zůstanu tu. :twisted:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“