Jak jste našli Sigilské fórum?
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ehm... ja som sa este nepochvalil, jak som sa sem dostal? :) Tak nejak normalne.... A long time ago som sa dostal na BGCZ forum, a kedze som prave riesil jeden problem s romancou, hladal som hockoho active na ICQ, nasiel som Yachika a ten ma pekne zoznamil so sigilom...:)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To je taaak krásnej příběh!krokodile píše:Asi po 150sáté jsem hledal "nějakej pěknej web o BG ... no Black Isle games vůbec" a našel jsem Sigil. Zpočátku si říkám - kde jsou nějaký rady, tipy, triky... taková pěkná úvodní stránka a nic?!? Potom jsem si všiml odkazu na "Diskusní forum" .... a už se vezu taky
No a na Sigil jsem přišel prostě jako na pokračovatele bg.cz. Aby kontinuita státu zůstala zachována
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja pres VampiriiNeferit píše:Ave píše:Já jsem se při serfování po internetu nějakým drobným omylem ocitla na Baldurově bráně...........šla jsem na dizkusní forum a zaujal mě podpis Raze.......klik a byla jsem tu a tak jsem tu i zůstala
Tak mně se stalo to samý - taky přes Razův podpis
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
cus, byl sem par mesicu bez netu.. , chtel jsem si na jednom forku dat jednoho avatara z bg tak sem dal do vyhledavace badurs gate pak mi to naslo jednu stranku myslim zem bg.goo.cz nebo tak nejak to je...tam sem si vsiml napisu forum :)Yachiko píše:stavca: Teba som asi tak dva roky "inernetovo" nevidel... čo sa stalo, že si sa vrátil a ako si nás našiel?
Tak si ešte prešuduj históriu našeho vzniku. 
Pěkná telenovela. Hezky jsem si poplakal.Yachiko píše:Tak si ešte prešuduj históriu našeho vzniku.
Naposledy upravil(a) Jab dne 16.9.2006 14:11, celkem upraveno 1 x.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Jednou za mnou přišla Neferit, že na fóru našla něco co by mě zajímalo. Byl to nějaký příspěvek Geralta jehož obsah mi zvedl adrenalin. Tak jsem Neferit nadiktoval jedovatou odpověď a po dvou replikách jsem si začal na přímo psát s Geraltem. A od toho už byl jen kousek k registraci.
No a tak jsem tady. Jsem tady spokojen a myslím si, že se dovídám nové věci a snažím se něco fóru získat i předat. Snad se mi to daří a bude dařit. Líbí se mi serióznost a občas i ostré střety.
Myslím si, že jsem v dobré společnosti a pokud to půjde, setrvám.
No a tak jsem tady. Jsem tady spokojen a myslím si, že se dovídám nové věci a snažím se něco fóru získat i předat. Snad se mi to daří a bude dařit. Líbí se mi serióznost a občas i ostré střety.
Myslím si, že jsem v dobré společnosti a pokud to půjde, setrvám.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
docela zajimave :)Yachiko píše:Tak si ešte prešuduj históriu našeho vzniku.
Už jsem to zde na fóru jednou zmiňovala. Sigil jsem našla čirou náhodou. Měla jsem drobné potíže se hrou Divine divinty a tak jsem trochu zagooglila a odkaz na diskuzi v tomto fóru mi to našlo mezi prvníma. Když už jsem zde byla a trochu se porozhlédla po názvech auditek, zahlédla nadpis, že je to tu zde pro hráče rpg, neváhala a zaregistrovala. Sigilané jsou sympatičtí tvorové, je zde spoustu zajímavých informací o mém oblíbeném koníčku, tj. o hrách, ale i pár zajímavých diskuzí na jiná témata. Všechno je tu navíc takové přijemně soukromé, tedy žádné courající davy.
Jj. prostě se mi tady líbí a zůstanu tu.
Jj. prostě se mi tady líbí a zůstanu tu.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)