Zločinné ideologie
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Alnag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mne dóst zajímalo, jaké odkazy jsi procházel...Vallun píše:Já si prošel pár odkazů, které jsem na wikipedii našel, ale nenašel jsem nic, co by vypadalo,že měl na mysli mistr 7c.
S odkazy na http://www.goizargi.com/2003/queeselmlnv4.htm a http://www.goizargi.com/2003/queeselmlnv3.htmWikipedia píše:Its ideology is Marxist-Leninist.
Samotný odkaz ve Wiki je pak tento Je to věta na konci druhého odstavce.

- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
lerek: ale to je mrhanie lacnou(zadarmo) pracovnou silou! to co moze spravit arijec, preco by to za neho(a zadarmo) nespravil farebny? 

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Alnag - mám pocit, že ne všechny zločinné ideologie mají přímou vazbu na bohatá naleziště ropy a jiných surovin. Ale je zajímavé, že v posledních 20 letech všechny problémy ve světě vznikly kolem států s velkými zásobami ropy. Nebo kdykoliv se dostane nějaký režim k ropě, má výraznou schopnost se stát autoritativním. To se potvrzuje všude kam se podíváme. Je to divné.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
Spojené stzáty sice mají značné zásoby ropy ale jsou zárověň největším dovozcem ropy. Jakékoiv ohrožení přísunu této komodity je pro ně důvodem k akci.
Já to myslel jinak:
-Venezuela - provedla to samé co ve 48 komunisté u nás-znárodnění mezinárodních společností. Výsledek-vnitřně libivý režim, který z levných petrodolarů platí sociální programy a intenzivně zbrojí. Rétorika navenek je jako v dobách nejhoršího stadia studené války.
-Irák, Írán, Kuvajt, Saudská Arábie-hodně bezpracně získaných peněz, hodně potíží.
-Rusko-jakmile obnovilo v plné šíři zisky z ropy, rozjelo zbrojení,přitvrdilo v dělání ramen a a vnitřně se rací do 80-tých let.
Hamster - jaké problémy dělá Izrael? Mimo to, že se snaží přežít? Koho za posledních 200 let napadl Afganistán? Koho ohrožuje Severní Korea? Ta nešťastná země je nebezpečím hlavně sama pro sebe. Pouze vydírá a vychází jí to. Vojensky by nestačila ani na Mongolsko.
Já to myslel jinak:
-Venezuela - provedla to samé co ve 48 komunisté u nás-znárodnění mezinárodních společností. Výsledek-vnitřně libivý režim, který z levných petrodolarů platí sociální programy a intenzivně zbrojí. Rétorika navenek je jako v dobách nejhoršího stadia studené války.
-Irák, Írán, Kuvajt, Saudská Arábie-hodně bezpracně získaných peněz, hodně potíží.
-Rusko-jakmile obnovilo v plné šíři zisky z ropy, rozjelo zbrojení,přitvrdilo v dělání ramen a a vnitřně se rací do 80-tých let.
Hamster - jaké problémy dělá Izrael? Mimo to, že se snaží přežít? Koho za posledních 200 let napadl Afganistán? Koho ohrožuje Severní Korea? Ta nešťastná země je nebezpečím hlavně sama pro sebe. Pouze vydírá a vychází jí to. Vojensky by nestačila ani na Mongolsko.
Neferit Sr. - Venezuela je sice problém, ale Chavez ví, kam může zajít. Kdyby Amíky opravdu naštval, tak skončí během 48 hodin. Polovina US. sil zvláštního určení je cvičená pro operace v Latinské americe a dejme tomu 20% jejich vojáklů je iberomaerického původu:) Nehledě k tomu, že místní poměry, ať už se to týká počasí nebo politiky či čehokoliv dalšího, ve Washingotnu i v Pentagonu dobře znají:)
Izrael nedělá žádné problémy:) Jen ještě neztratil smysl pro realitu jako někteří evropští politici odchovaní v době studené války, ovšem v nepříliš aktivně zúčastněné západní evropě:(
Afghánistán za posledních 200 let napadl všechny...
Co se týčře KLDR, tak bych jí nerad podcenil, i když samozřejmě ani přecenění není nejlepší nápad.
Izrael nedělá žádné problémy:) Jen ještě neztratil smysl pro realitu jako někteří evropští politici odchovaní v době studené války, ovšem v nepříliš aktivně zúčastněné západní evropě:(
Afghánistán za posledních 200 let napadl všechny...
Co se týčře KLDR, tak bych jí nerad podcenil, i když samozřejmě ani přecenění není nejlepší nápad.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vallun - vše beru. Ale ten Afganistan-mohl bys to specifikovat? Zdá se že víš o hodně vice než já. Já si hloupě doposud myslel že Afganistan strašně dlouho bojuje proti Okupacím a vede nekonečnou občanskou válku. Doposud jsem nevěděl že je permanetní agresor.
Proto jsem se ptal co bereš jako problémy, protože původně jsi napsal:Neferit Sr. píše:Hamster - jaké problémy dělá Izrael? Mimo to, že se snaží přežít?
Jestli kolem izraele nevznikají problémy, tak fakt nevím co jiného. Zda jsou oprávněné je už otázka jiná a už jsme jí tu dříve taky řešili, ale myslím že na věci moc nezmění, když jí budeš akorát nazývat jinak....v posledních 20 letech všechny problémy ve světě vznikly kolem států s velkými zásobami ropy.

Nic takového přece netvrdím.Koho za posledních 200 let napadl Afganistán?