Na běžkách nebo na saních tažených psy?drake127 píše:Srazte se v Prostějově a přijeďte do Prahy ;)
1.Prostějovský (Olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Proč to tak hrotitRazfallow píše:Na běžkách nebo na saních tažených psy?drake127 píše:Srazte se v Prostějově a přijeďte do Prahy ;)

Proti datu 17.12. nic nemám, ale radši bych až během vánočních prázdnin..
Jinak místní organizaci v Prostějově klidně obstarám (teda pokusím se

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: kdy o Vánočních prázdninách? někdy v týdnu?
Já mám zatím s Vánoci docela otazník, nemám ještě zapsány všechny zkoušky a pokud bych měl něco hned někdy 2. ledna, už bych se chtěl o Vánocích věnovat jiným věcem :-/
jde-li o město, v zásadě je mi to jedno
takže zbývá ještě názor Neferit, kdepak jsi?
Já mám zatím s Vánoci docela otazník, nemám ještě zapsány všechny zkoušky a pokud bych měl něco hned někdy 2. ledna, už bych se chtěl o Vánocích věnovat jiným věcem :-/
jde-li o město, v zásadě je mi to jedno
takže zbývá ještě názor Neferit, kdepak jsi?

Vždyť tou doubou už by měl jezdit rychlovlak Querulino.Razfallow píše:Na běžkách nebo na saních tažených psy?drake127 píše:Srazte se v Prostějově a přijeďte do Prahy ;)

Neferit

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Nepanikařte, už jsem zase tady!
Proti datu 17.12. taky nic nemám; je to sobota, takže volno mít budu. Teď si ještě upřesnit místo srazu.
KOFi: To si jenom myslíš, že by tam trefil každej. Ve většině takových případů jsem vyjímka, která potvrzuje pravidlo

Proti datu 17.12. taky nic nemám; je to sobota, takže volno mít budu. Teď si ještě upřesnit místo srazu.
KOFi: To si jenom myslíš, že by tam trefil každej. Ve většině takových případů jsem vyjímka, která potvrzuje pravidlo

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mě opět bude muset Fiestu někdo ukázat, ale jinak by to nebyl problém. Teď mě navíc trklo, že by mě samotnou do Olmíka asi rodičové nepustili (a v bráchově doprovodu se kamkoliv odmítám vypravovat).
Takže dosavadní jistá data jsou 17.12. a nejspíš místo konání Prostějov - Fiesta. Nějaké jiné návrhy ohledně místa?
Takže dosavadní jistá data jsou 17.12. a nejspíš místo konání Prostějov - Fiesta. Nějaké jiné návrhy ohledně místa?

Místo dobrý (i když nevím, kde to mám hledat
)

Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Razfallow píše:Místo dobrý (i když nevím, kde to mám hledat)
To by nebyl problém, zkrátka bychom si pro tebe někdo přišel na nádraží a bylo by to.

Místo je to fakt dobrý - je to asi nejznámější a nejlepší hospoda a bar ve městě, dá se docela dobře najít a není ani problém se někoho zeptat, bo určitě správně nasměruje..
Jinak bysme si možná měli nejdřív dát všichni spicha někde, kam budou všichni bez problémů "trefit" a pak jít teprve do té Fiesty..
Jinak bysme si možná měli nejdřív dát všichni spicha někde, kam budou všichni bez problémů "trefit" a pak jít teprve do té Fiesty..
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj, s tím souhlasím.KOFi píše:Místo je to fakt dobrý - je to asi nejznámější a nejlepší hospoda a bar ve městě, dá se docela dobře najít a není ani problém se někoho zeptat, bo určitě správně nasměruje..
Vzhledem k mizernému spojení mezi městy Prostějov- Kroměříž budu muset přijet autem, bo po 22h už nic nejede :-/ Takže místo je celkem ukradené, podle mapy trefím všady

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to nějaké "předsrazovní" místo, ale kde?