Frosty píše:Kong Bao-tan: Congratulation

Díky - sám sem měl obrovskou radost
Frosty píše:Avšak nedá mi to a zeptám se

- kolikrát jsi odhadem loadoval..?

- loadování - někde top byly load/save orgie - např. u Silke (hodně obtížný souboj - možná jeden z nejtěžších), Kahrt, a dost obtížní byly fanatici popříchodu do Vousu. Ovšem úplné peklo byla loď s vlkodlady!!!! Naopak naprosto v pohodě byl např. Aec'Letec (neviditelnost - ustřílet fanatiky a samotného démona dal jeden smrtící mrak - dal sem ho na 3 pokus), nebo Saverok - odolný na magii nebyl - magické střely ho ukousaly (zabil jsem ho dříve, než na mě vyběhl Angelo a Tazok)
Frosty píše:- psych. újmu na sobě nějakou pozoruješ..?

- psychická újma? Pouze pozitivní

Radost, že jsem (totiž ten mág) to zvládl
Frosty píše:- taktika u Sarevoka..?
(tedy pokud tam nebylo obtížnější místo než tento souboj..?) 
- Saveroka jsem už psal - První jsem narazil na mága - na něj jsem si vyplejtval skoro všechny kouzla (počítal jsem s tím, že se budu moct vyspat, ale...

). Když jsem ho zabil, všim si mě sám velký Sarevok (to sem měl už jen magické střela a nějaké nesmysly kolem). Tak jsem před ním utíkal a vždy na něj vypálil jsednu magickou střelu... Takto jsem ho nakonec ustřílel - celkem jednoduchý souboj. (Kdyby si mě ale všimli před Saverokem ještě Angelo a Tazok - asi by to byl průšvih). Tato bitva však byla dost RP. Přišel jsem tam - zabil mága, pak Saveroka a ani jeden Load
Obecně: místy jsem nehrál RP, ale boj o přežití - střílet firebally do "stínu" atd... ale tato hra nebyla o RP zážitku, ale zkustit, jestli to jde