Vampiria píše:Pán i pes vypadají velmi...přítulně.
Hmm, pán klame tělem...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Pěkné, ale Maedhros se mi líbil víc - přijde mi, že je tohle takový trochu fádní a nezajímavý. A jestli chceš, tak si nový kresby klidně okecávej, nejsi jediná, kdo má přebujelý ego a podměrečný sebevědomí, takže tě dokážu pochopit.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
No ja musím tiež povedať, že Maerdhos bol lepší... tomuto obrázku imho chýba trochu dynamika, možno by boli dobré trochu iné farby - pre lepšiu atmosféru... každopádne je to Tvoja prvá kresba, ktorú nechválim do nebies...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
A já souhlasím s vámi... Jsem v pokušení ho zkusit znova... Někdy.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
No mě ten závěr přišel docela úderně.
Jen nevím proč, ale hned od začátku jsem věděl, jak úderně to skončí.
Jo jinak na Lexxe si pamatuju. Byla to na mě fakt těžká úchylárna, ale páč nic lepšího tou dobou nedávali, tak jsem to odzíral. Některý hlášky tam byly celkem úsměvný a nápady šíleně šílený. IMHO mi to přišlo spíš jako parodie na ST a jiný vesmírný sci-fi.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Caranthir vypadá pěkně. Trochu mi připomíná jeden portrét z Icewind Dale, ale C. je lepší a mnohem zajímavější. Vyzařuje z něj taková zvláštní směsice urozenosti, odhodlaní a zamyšlení - uvědomění nevyhnutelného. A v kombinaci s nadcházejícím požárem války v pozadí to působí fajn.
To je neskutečně dobrý výtvor! Jak dlouho ti taková práce trvá? Je to šíleně propracované, takže podle mého jsi buď naprostá perfekcionistka nebo trpělivá (popř. oboje = mááágóóór )
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Jinak, při kreslení mívám sklony k perfekcionismu, ale moje patologická netrpělivost to poněkud kazí...
Zrovna tohle myslím zabralo cca 3 až 4 hodiny s přestávkama na kafe. (Obvykle mi ale podobný věci trvaj dýl.)
Jak říká Adieu...
Živit se kreslením je blbej nápad, to by neklaplo ani kdybych neměla zásadní problém s dodržováním deadlinů... Což mám.