Volná diskuze - archív č. 1
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: šak jsem to taky myslel v legraci
Jinak tedy skutečně nezávidím. Naštěstí mě něco podobného zatím nepotkalo.
Snad jen jednou v práci, kde po nainstalování avastu PC kompletně zatuhl. Náběh trval tak 30min., otevření wokna potom třebas i 45 min. 2 dny jsem s tím zkoušel možné i nemožné, až jsem to nakonec svěřil do rukou PC firmě. (ale vzhledem k tomu, že to bylo v práci, tak mi to žíly zas až tak netrhalo
)

Snad jen jednou v práci, kde po nainstalování avastu PC kompletně zatuhl. Náběh trval tak 30min., otevření wokna potom třebas i 45 min. 2 dny jsem s tím zkoušel možné i nemožné, až jsem to nakonec svěřil do rukou PC firmě. (ale vzhledem k tomu, že to bylo v práci, tak mi to žíly zas až tak netrhalo

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Presne taku reakciu som cakal. Ze sa snizim na ich uroven. Toto znizovanie sa mi zda ako fraza, nemyslis ?Frosty píše:Tedy sice jsem to video neviděl a asi ani neuvidím, jelikož ten popis mi stačil, ale celkem se pozastavuji nad vašimi reakcemi. Resp. nad těmi, kteří tu horlivě píší, že by jim provedli to samé, aby věděli jaké to je apod...Arronax píše:To video bolo maximálne hnusné!!!![]()
![]()
TÝCH HAJZLOV CHYTIŤ, ODREZAŤ RUKY, NOHY, UŠI, NOS, VYPICHNÚŤ OČI, VYREZAŤ JAZYK, GENITÁLIE, ROZPÁRAŤ, OBESIŤ ICH VLASTNÝMI ČREVAMI, AŽ CHCÍPNU, ODSEKNÚŤ HLAVU A NAPICHNÚŤ NA KOLY!!! VNÚTORNOSTI DAŤ ZOŽRAŤ DIVEJ ZVERY!!!
![]()
![]()
![]()
Ano souhlasit s tím nemusíte, líbit se vám to nemusí, ale vůbec vám nedochází, že ve chvíly, kdy by jste jim provedli to samé - se snížíte na tu samou úroveň co oni. Že se stanete stejnými bezmozky, jako oni... !?!
Je to len redukcia chorej spolocnosti.

Dalo by sa to rozvadzat a neviem ci sa na to niekto podujme, pretoze v konecnom dosledku budem mat pravdu aj tak ja.

A pozri si to video.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: A čo by si navrhoval??? Zavrieť ich na 5-6 rokov do basy, pričom akonáhle by ich prepustili, začali by to znova. Nie, nie... oko za oko, zub za zub. V takýchto prípadoch niet inej možnosti. Ináč takéto monštrá tu budú stále. Systematická likvidácia. Nič iné nepomôže.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušet na nich jedno brutální čínské mučení - zavřít do místnosti a pouštět jim pořád dokola pár taktů nějaké hudby 24 hodin denně...jak se praví v Nahém obědě "Brutalita je zákazána, protože je málo účinná"
Nebo je šoupnout na pokusy místo zvěře
Nebo je šoupnout na pokusy místo zvěře

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: Fráze?... To mi chceš tvrdit, že ve chvíly, kdy bys něco takového udělal 'za trest' či to vykonal jako 'pomstu', tak že je to v pořádku?... Tos nemyslel vážně - že ne? Protože pokud ano, tak mi z toho tedy trochu běhá mráz po zádech.
Jinak tu poznámku o tom, že by jsi to nechal někoho vykonat - neberu na vědomí a vyjadřovat se k ní nebudu, jelikož jsi to nejspíš (doufám) myslel ironicky.
Arronax: 5-6 let nikoli. Doživotí - samozř. žádné leháro (knihovna, posilovna), ale samotka + každý den nějaká facha (a tím nemyslím zametání ulic, či lepení pytlíků)...
Přemýšlíš vůbec o tom co píšeš? ...''Oko za oko, zub za zub''.... ''Systematická likvidace''... Prober se - tady mluvíš o 'lidech' (i když jim to označení nepatří) Tady nejde o to, že tenhle mi rozbil angličáka, tak mu ho rozbiju taky (i když tímhle to většinou začíná). Tady se jedná o život... Uvědom si, že to je v podstatě sebedestrukční mechanizmus... 'Oko za oko - zub za zub' - tohle je fráze !, kterou má většina lidí bohužel zakořeněnou v hlavě. Co by se asi tak stalo, kdyby během studené války jedna či druhá strana ty zasr. rakety odpálila - druhá by je dle této fráze odpálila taky.
Myslíš, že by jsi tu ještě dneska byl a psal tyhle nesmysly? Myslím, že ne... A nesnaž se mi namluvit, že tohle je něco jiného - že je přece rozdíl zabít odplatou těhle pár zmr*ů a desítky milionů nevinných lidí. Princip je pořád stejný...
A pokud jsi ani tohle vysvětlení nepochopil, tak ti to napíšu jinak..
Pár lidí si ty hajzly vzalo do parády a udělali jim to samé, co oni dělali těm zvířatům. Někdo to celé natáčel - video hodil na net - ty se na něj díváš.... Co říkáš teď...?!? ... ''Jo - a maj to zmr*i - to jim patří''...nebo ''To video bolo maximálne hnusné!!! TÝCH HAJZLOV CHYTIŤ, ODREZAŤ RUKY, NOHY, UŠI, NOS, VYPICHNÚŤ OČI, VYREZAŤ JAZYK, GENITÁLIE, ROZPÁRAŤ, OBESIŤ ICH VLASTNÝMI ČREVAMI, AŽ CHCÍPNU, ODSEKNÚŤ HLAVU A NAPICHNÚŤ NA KOLY!!! VNÚTORNOSTI DAŤ ZOŽRAŤ DIVEJ ZVERY!!! ''....

Jinak tu poznámku o tom, že by jsi to nechal někoho vykonat - neberu na vědomí a vyjadřovat se k ní nebudu, jelikož jsi to nejspíš (doufám) myslel ironicky.
Arronax: 5-6 let nikoli. Doživotí - samozř. žádné leháro (knihovna, posilovna), ale samotka + každý den nějaká facha (a tím nemyslím zametání ulic, či lepení pytlíků)...
Přemýšlíš vůbec o tom co píšeš? ...''Oko za oko, zub za zub''.... ''Systematická likvidace''... Prober se - tady mluvíš o 'lidech' (i když jim to označení nepatří) Tady nejde o to, že tenhle mi rozbil angličáka, tak mu ho rozbiju taky (i když tímhle to většinou začíná). Tady se jedná o život... Uvědom si, že to je v podstatě sebedestrukční mechanizmus... 'Oko za oko - zub za zub' - tohle je fráze !, kterou má většina lidí bohužel zakořeněnou v hlavě. Co by se asi tak stalo, kdyby během studené války jedna či druhá strana ty zasr. rakety odpálila - druhá by je dle této fráze odpálila taky.
Myslíš, že by jsi tu ještě dneska byl a psal tyhle nesmysly? Myslím, že ne... A nesnaž se mi namluvit, že tohle je něco jiného - že je přece rozdíl zabít odplatou těhle pár zmr*ů a desítky milionů nevinných lidí. Princip je pořád stejný...
A pokud jsi ani tohle vysvětlení nepochopil, tak ti to napíšu jinak..
Pár lidí si ty hajzly vzalo do parády a udělali jim to samé, co oni dělali těm zvířatům. Někdo to celé natáčel - video hodil na net - ty se na něj díváš.... Co říkáš teď...?!? ... ''Jo - a maj to zmr*i - to jim patří''...nebo ''To video bolo maximálne hnusné!!! TÝCH HAJZLOV CHYTIŤ, ODREZAŤ RUKY, NOHY, UŠI, NOS, VYPICHNÚŤ OČI, VYREZAŤ JAZYK, GENITÁLIE, ROZPÁRAŤ, OBESIŤ ICH VLASTNÝMI ČREVAMI, AŽ CHCÍPNU, ODSEKNÚŤ HLAVU A NAPICHNÚŤ NA KOLY!!! VNÚTORNOSTI DAŤ ZOŽRAŤ DIVEJ ZVERY!!! ''....

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...