Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Bender
Sigilan

Příspěvek od Bender »

Jo máš pravdu. Redukuji.
Obrázek
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Nechci to zařeknout, ale " JSEM ZPÁTKY !!! " :-D
Nebyl jsem tu sice jen pár dní, ale přišlo mi to jako věčnost, ne snad proto, že bych byl nějakým závislákem, ale měl (a vlastně ještě mám) jsem PC v rekonstrukci a co víc - offline.
Bender
Sigilan

Příspěvek od Bender »

To ti fakt nezávidim.
Obrázek
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Bender píše:Jo máš pravdu. Redukuji.
Thx ;-)
MCZ píše:ne snad proto, že bych byl nějakým závislákem
Tomu sám nevěříš... :lol: ;-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Frosty - já byl opravdu zoufalý, nikoli závislý, totiž zavirovaný počítač bez her, programů, internetového připojení, fůra práce na krku a navíc bych si taky chtěl zahrát ty Giants ;-) .
Naposledy upravil(a) MCZ dne 13.11.2005 11:40, celkem upraveno 1 x.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

MCZ: šak jsem to taky myslel v legraci ;-) Jinak tedy skutečně nezávidím. Naštěstí mě něco podobného zatím nepotkalo.
Snad jen jednou v práci, kde po nainstalování avastu PC kompletně zatuhl. Náběh trval tak 30min., otevření wokna potom třebas i 45 min. 2 dny jsem s tím zkoušel možné i nemožné, až jsem to nakonec svěřil do rukou PC firmě. (ale vzhledem k tomu, že to bylo v práci, tak mi to žíly zas až tak netrhalo :twisted: )
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Frosty píše:
Arronax píše:To video bolo maximálne hnusné!!! :evil: :evil: :evil: TÝCH HAJZLOV CHYTIŤ, ODREZAŤ RUKY, NOHY, UŠI, NOS, VYPICHNÚŤ OČI, VYREZAŤ JAZYK, GENITÁLIE, ROZPÁRAŤ, OBESIŤ ICH VLASTNÝMI ČREVAMI, AŽ CHCÍPNU, ODSEKNÚŤ HLAVU A NAPICHNÚŤ NA KOLY!!! VNÚTORNOSTI DAŤ ZOŽRAŤ DIVEJ ZVERY!!! :evil: :evil: :evil:
Tedy sice jsem to video neviděl a asi ani neuvidím, jelikož ten popis mi stačil, ale celkem se pozastavuji nad vašimi reakcemi. Resp. nad těmi, kteří tu horlivě píší, že by jim provedli to samé, aby věděli jaké to je apod...
Ano souhlasit s tím nemusíte, líbit se vám to nemusí, ale vůbec vám nedochází, že ve chvíly, kdy by jste jim provedli to samé - se snížíte na tu samou úroveň co oni. Že se stanete stejnými bezmozky, jako oni... !?!
Presne taku reakciu som cakal. Ze sa snizim na ich uroven. Toto znizovanie sa mi zda ako fraza, nemyslis ?
Je to len redukcia chorej spolocnosti. :lol: Ale nie, vazne, na ich uroven sa neznizim v nijakom zmysle, pretoze oni nie su tie zvierata a ja ich nebudem mlatit o zem. Ta fraza "znizis sa na ich uroven" sa da pouzit len v pripade, ked nejde o pomstu alebo trest, takze len vtedy, ked to spravis "len tak". A potom, ja by som to nespravil, niekoho by som to nechal vykonat. Nepotrebujem sa predsa spinit krvou, kto to ma potom prat ? :roll: :naughty:

Dalo by sa to rozvadzat a neviem ci sa na to niekto podujme, pretoze v konecnom dosledku budem mat pravdu aj tak ja. :lol: :mrgreen:

A pozri si to video.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Frosty: A čo by si navrhoval??? Zavrieť ich na 5-6 rokov do basy, pričom akonáhle by ich prepustili, začali by to znova. Nie, nie... oko za oko, zub za zub. V takýchto prípadoch niet inej možnosti. Ináč takéto monštrá tu budú stále. Systematická likvidácia. Nič iné nepomôže.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vyzkoušet na nich jedno brutální čínské mučení - zavřít do místnosti a pouštět jim pořád dokola pár taktů nějaké hudby 24 hodin denně...jak se praví v Nahém obědě "Brutalita je zákazána, protože je málo účinná"
Nebo je šoupnout na pokusy místo zvěře :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Arthalion: Fráze?... To mi chceš tvrdit, že ve chvíly, kdy bys něco takového udělal 'za trest' či to vykonal jako 'pomstu', tak že je to v pořádku?... Tos nemyslel vážně - že ne? Protože pokud ano, tak mi z toho tedy trochu běhá mráz po zádech.
Jinak tu poznámku o tom, že by jsi to nechal někoho vykonat - neberu na vědomí a vyjadřovat se k ní nebudu, jelikož jsi to nejspíš (doufám) myslel ironicky.

Arronax: 5-6 let nikoli. Doživotí - samozř. žádné leháro (knihovna, posilovna), ale samotka + každý den nějaká facha (a tím nemyslím zametání ulic, či lepení pytlíků)...
Přemýšlíš vůbec o tom co píšeš? ...''Oko za oko, zub za zub''.... ''Systematická likvidace''... Prober se - tady mluvíš o 'lidech' (i když jim to označení nepatří) Tady nejde o to, že tenhle mi rozbil angličáka, tak mu ho rozbiju taky (i když tímhle to většinou začíná). Tady se jedná o život... Uvědom si, že to je v podstatě sebedestrukční mechanizmus... 'Oko za oko - zub za zub' - tohle je fráze !, kterou má většina lidí bohužel zakořeněnou v hlavě. Co by se asi tak stalo, kdyby během studené války jedna či druhá strana ty zasr. rakety odpálila - druhá by je dle této fráze odpálila taky.
Myslíš, že by jsi tu ještě dneska byl a psal tyhle nesmysly? Myslím, že ne... A nesnaž se mi namluvit, že tohle je něco jiného - že je přece rozdíl zabít odplatou těhle pár zmr*ů a desítky milionů nevinných lidí. Princip je pořád stejný...

A pokud jsi ani tohle vysvětlení nepochopil, tak ti to napíšu jinak..
Pár lidí si ty hajzly vzalo do parády a udělali jim to samé, co oni dělali těm zvířatům. Někdo to celé natáčel - video hodil na net - ty se na něj díváš.... Co říkáš teď...?!? ... ''Jo - a maj to zmr*i - to jim patří''...nebo ''To video bolo maximálne hnusné!!! TÝCH HAJZLOV CHYTIŤ, ODREZAŤ RUKY, NOHY, UŠI, NOS, VYPICHNÚŤ OČI, VYREZAŤ JAZYK, GENITÁLIE, ROZPÁRAŤ, OBESIŤ ICH VLASTNÝMI ČREVAMI, AŽ CHCÍPNU, ODSEKNÚŤ HLAVU A NAPICHNÚŤ NA KOLY!!! VNÚTORNOSTI DAŤ ZOŽRAŤ DIVEJ ZVERY!!! ''.... :?: :!: :?:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

MCZ: Sehnal jsi ten SP3,nebo jsi to rozjel jiným způsobem?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Frosty píše:Co by se asi tak stalo, kdyby během studené války jedna či druhá strana ty zasr. rakety odpálila - druhá by je dle této fráze odpálila taky.
A to si piš, že by je odpálili.
Žralok, který štěká, nekouše.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

drake: no právě :-?
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Slíbil jsem crovaxovi,že to tady napíšu,za půjčení nejnovějšího Score. takže i když nerad,prohlašuji: Crovax en-vec je můj mentor v oblasti počítačových her
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Zamčeno

Zpět na „Archivy“