Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

crovax en-vec - to jako že máš volné pole? Na co čekáš, pokud si potřebuješ napravit duševno, třeba je pravý čas.

Sirine - tak potom holky šikovný napište jak to dopadlo.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Neferit Sr. píše:crovax en-vec - to jako že máš volné pole? Na co čekáš, pokud si potřebuješ napravit duševno, třeba je pravý čas.
Dej s holkama pokoj :-? Stačilo mi poslední třičtvrtě roku. Já měl spíš radost, protože on to byl kardinální arciblbec! A stejně bych nevěděl jak ji zkontaktovat...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

AlieN píše:Hurá, poslední zkouška je za mnou :-) .... ale že to letos byly pořádné nervy :-D
Já jsem včera úspěšně zdolal patofyziologii, ovšem vrchol letošního akademického roku na mě teprve čeká - patologie. Pročež se v dohledné době na Sigilu nebudu zjevovat přílš často (pokud vůbec).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Já v pátek naopak teprve začínám :-P Letní zkouškové je vždycky úmor, zlatá zima...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Nefe...tak je to dobrý : 1 s hvězdičkou za herbář a 1 s hvězdičkou za sbírku šutráčků a 1 s hvězdičkou za sešit z prvouky :oops:

No jo, jsme dóóóst dobrý :lol: a p.učitelka mi udělala radost, oh, vlastně dceři udělala radost ;-) 8-) :-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Dobrá zpráva a dobrá naláda jdou spolu jako dvojčata. Takže já oběma gratuluji :dancing: , tleskám :applause: a posílám oslavnou skladbu :boohoo: Co máte nejraději?

Jste prostě holky šikovný.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Teď frčí takové ty irské hopsačky (naštěstí si sousedé pod námi na ten její step nestěžují :-) )- holka poctivě trénuje, ač vystoupení pro letošek už myslím nemá :lol: až po prázdninách ;-) 8-)

jinak díky, pochvala potěší, je jí jako šafránu. Díky :oops: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Sirine: Hehe, původně jsem taky chtěla přidat i step (pár kámošek nad tím uvažovala, tak jsem se chtěla přidat), ale když si uvědomím, že mé rozhodně-ne-v-pořádku kotníky trpí i tím izraleským hopsáním, tak jsem to radši zrušila ;-) Ale jo, "irské hopsačky" jsou super - hlavně, když můžeš sedět v hledišti a koukat :mrgreen:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Neferit píše:Sirine: Hehe, původně jsem taky chtěla přidat i step (pár kámošek nad tím uvažovala, tak jsem se chtěla přidat), ale když si uvědomím, že mé rozhodně-ne-v-pořádku kotníky trpí i tím izraleským hopsáním, tak jsem to radši zrušila ;-) Ale jo, "irské hopsačky" jsou super - hlavně, když můžeš sedět v hledišti a koukat :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
taky holka už párkrát žbrblala něco o tom, jak děsně jí bolí celé nohy, ale chodit nepřestala a teď má za sebou dva roky step.přípravky a od září budou nové stepky a šup pořádný trénink už na soutěže - ne jen předvádcí vystoupení... 8-) jen o málo starší děvčata s přehledem končí na republice první, druhé a třetí...ale to je ještě daleko ;-)(TS Puls - SVČ Opava)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Mám velmi dobrou náladu, jelikož po více než roce jsem viděl člověka, o němž jsem si již myslel, že jej nikdy více neuvidím. Bylo to rozhodně fajn setkání, crovaxi ;-).
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

MCZ píše:Mám velmi dobrou náladu, jelikož po více než roce jsem viděl člověka, o němž jsem si již myslel, že jej nikdy více neuvidím. Bylo to rozhodně fajn setkání, crovaxi ;-).
jj, setkni super, vazne, ale jakmile jsem dojel ve 12 do suchdola tak jsem jistil, ze mi do nj - a nejni to new jersey - NIC NEJEDE. tak jsem se kapecky prosel, bo na tago nebyly money. a po hodine a trictvrte jsem dorazil domu... teda tak za 10 min. dorazim domu. nohy me boli jak prase, nebot to bylo takovych 14 kilasku. i tak se da travit sobotni vecer. lol

dobrou
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Neferit Sr.
Sigilan

I když jsem právě začal nový pracovní den a to mě moc nětěší, měl jsem hezký víkend ato mě dělá dobrou náladu ještě nyní. Byl jsem se poprvé v životě podívat v Mikulově a viděl jsem hezké a zajímavé věci. Odpočinul jsem si a byl jsem pozván na promoci jednoho milého děvčete.

Třeba tento týden poběží v podobné duchu. Přeji to i vám všem.

Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

sevencreature píše: Odvážná zábava, když máš limit 3 GB týdně. Počkat, psal jsi měsíčně? :shock:
Mecker píše:Jo má to být měsíčne 3 GB, což je shit, ale víc si zatím dovolit nemůžu.
Konečně se O2 trochu probudilo a od července navýší limit na 10 GB měsíčně pro 2 MB/s, takže šance na překročení limitu je snížena. :-D

Neferit Sr. : díky
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Fíha...
To vypadá, že konečně, se sekerou čtyř let a po vypláznutí spousty peněz za prodlouženou dobu studia je ze mě aspoň bakalář...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Neferit Sr.
Sigilan

Cesare - krásná práce :applause: Dej pár podrobností - možná to bude dubl ale jaká škola a co to pro Tebe znamená do budoucnosti? Pochlub se nám :-D máš čím.

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“