Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

LordArian píše:Holt, být slušný dneska není "in" :-?
Očividně není. Celkově mě dnešní doba někdy celkem zaráží. Už jsem zažila případ, že když jsem na otázku, jestli jsem ještě panna odpověděla, že ano, tak na mě tazatel (asi 17-letý kluk) hleděl, jako bych spadla odněkud z Měsíce nebo byla nějaká vadná. Takže očividně není v módě ani tohle :-( :-?.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Neferit: To rozhodně není. Však jestli sis četla mé povídání o holce v tomhle threadu asi 10 stran zpět, tak víš, jak to může dopadnout. Sice byla na mol, ale jak mi pak později řekla, udělala to i proto, že přece nemůže být v 15 panna :roll:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: dáma na takové otázky přece neodpovídá, ne? Ale dává facku ;-)
Jinak docela bych chtěl vidět toho tazatele :-D

Drake: už to s těma ovcema chápu. Já na to nejdřív koukal vyjeveně jako... ovce :-)
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 20:25, celkem upraveno 1 x.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

LordArian píše:Neferit: To rozhodně není. Však jestli sis četla mé povídání o holce v tomhle threadu asi 10 stran zpět, tak víš, jak to může dopadnout. Sice byla na mol, ale jak mi pak později řekla, udělala to i proto, že přece nemůže být v 15 panna :roll:
To je uz otazka inteligencie. Ak to povedala, tak je pravdepodobne hlupana. :roll:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Neferit píše:
drake127 píše:...ale udržel jsem ji, což zatím o žádné ženské říct nemůžu
Máme tě politovat, nebo ti gratulovat? :roll:
Mno, ve dvou případech gratulovat a v jednom politovat ;)
Žralok, který štěká, nekouše.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis_CG_thief píše:Neferit: dáma na takové otázky přece neodpovídá, ne? Ale dává facku ;-)
Jinak docela bych chtěl vidět toho tazatele :-D
Řeknu ti to takhle - abych ho vyfackovala je pod moji úroveň a navíc to nevnímám jako něco, za co bych se měla stydět.
LordArian píše:Neferit: To rozhodně není. Však jestli sis četla mé povídání o holce v tomhle threadu asi 10 stran zpět, tak víš, jak to může dopadnout. Sice byla na mol, ale jak mi pak později řekla, udělala to i proto, že přece nemůže být v 15 panna
Tak v tomhle souhlasím s Arthalionem. Asi už mám myšlení zdegenerovaný školou (přece jenom, církevní gympl se asi nějak podepíše), ale rozhodně bych se za něco takovýho nestyděla.
drake127 píše:Mno, ve dvou případech gratulovat a v jednom politovat
Dobře, takže gratuluju, gratuluju, lituju ;-)

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Arthalion:Mě takhle pozvat k tanci to by teprva viděl ten tanec

Ta facka by sedla ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: nj, já vycházel z nějakých dnes už zjevně hodně neletících pravidel slušného chování :lol:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis_CG_thief píše:Neferit: nj, já vycházel z nějakých dnes už zjevně hodně neletících pravidel slušného chování :lol:
Na druhou stranu, ono celkově to slušné vychování asi zrovna dvakrát neletí

Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

V takovéto threadu 41 stránek příspěvků?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Velehal píše:V takovéto threadu 41 stránek příspěvků?
Ano prosím, tady se totiž řeší mezilidské vztahy a to je věcí k řešení víc než dost

Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

No právě. Kdyby to bylo ten thread, kde Vlasák psal, že bylo objeveno nějaké to nejdelší číslo (prozatím) (jaké si nepamatuji, že by prvočíslo či co??) tak bych to chápal, ale takto...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

LordArian píše:Holt, být slušný dneska není "in" :-?
Jenom taková podprahová poznámka - no a co? ;-)

Jinak, jakkoli ty rady imho postrádají smyslu, vcelku souhlas s Arthalionovými radami a jeho postojem. Ačkoli myslím, že tu nepadlo nic, co by někdo nevěděl - otázka je, proč se lidi chovají jinak...
Velehal mě potěšil, když píše:No právě. Kdyby to bylo ten thread, kde Vlasák psal, že bylo objeveno nějaké to nejdelší číslo (prozatím) (jaké si nepamatuji, že by prvočíslo či co??) tak bych to chápal, ale takto...
jj, já to taky nechápu :mrgreen: ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Vlasák: No a co? Že je spousta lidí, kteří se slušně nechovají a to pěkně ŠTVE :-?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

LordArian: Pochopil jsem to původně z trochu opačné strany, ale to je nakonec jedno...

Ona je spousta a "spousta" - špatná situace je, ale neřekl bych, že je to až *tak* hrozné. Podívej se jen na pár posledních stránek tady - kolik lidí tu deklarovalo slušnost? Poměrně dost... a to nebyli všichni, kdož by na tomto fóru mohli... A co představuje toto internetové fórum v globálu? Zlomek...

Úroveň komunikace, úcty a souvisejících věcí dolu jde, ale pořád existuje ještě dost lidí, o nichž se to rozhodně prohlásit nedá. A dokud budou, tak se neumřelo ;-)

A že je kolem čím dál více neslušných floutků a floutek? Můžeš se jim bránit, nevšímat si jich, můžeš se je snažit zlepšit, můžeš jít příkladem... každopádně lepší něco než nic...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Archivy“