Dobrá nálada I: Archív
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Oh, už vím, proč dostávám trojky :)
Moje dotace na jednu zkoušku je zatím kolem 12 hodin, i když to teďka vylepším s analýzou.
Nicméně je to matika, takže důkazy se dají vyteoretizovat za pochodu, pokud je trochu času na přemýšlení. Takový rozdíl mezi SIMD a SISM je horší, když ani člověk neví, co ty zkratky znamenají.
Moje dotace na jednu zkoušku je zatím kolem 12 hodin, i když to teďka vylepším s analýzou.
Nicméně je to matika, takže důkazy se dají vyteoretizovat za pochodu, pokud je trochu času na přemýšlení. Takový rozdíl mezi SIMD a SISM je horší, když ani člověk neví, co ty zkratky znamenají.
Žralok, který štěká, nekouše.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, historii (čehokoli) bych těžce nedával, protože bych neměl vůli u toho sedět.Ajantis_CG_thief píše:Drake127: ono záleží na tom, co děláš za školu...
Právnící a medici se v tomhle moc nemají a prostě se učit musejí... :-/
Ale zase během semestru vůbec nic, žádném písemky, docházka minimálně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Drake127: ad angličtina-
Máme ji až teď od letního semestru, na gramatiku to snad ani tak náročný nejni, ale... Profesor z Teorie práva nám donesl ukázat jeden prededent v originále, takový věci tam budeme studovat, v podstatě s ebudeme zabývat angloamerickým právem v originálním jazyce.
Říkal jsem si, že si prostě vezmu slovník a v nejhorším to přeložím slovo od slova...
Chyba lávky, vůbec jsem se nechytal, 4 z 5ti slov člověk nezná a i když si je najde, stejně mu to smysl nedává. navíc každý má asi tisíc významů
Já z angliny nematuroval a cizí jazyky mi moc nejdou, tak se toho celkem děsím...
4 semestry po sobě budeme psát na konci test a pak navrch ústní zkoušku...
Máme ji až teď od letního semestru, na gramatiku to snad ani tak náročný nejni, ale... Profesor z Teorie práva nám donesl ukázat jeden prededent v originále, takový věci tam budeme studovat, v podstatě s ebudeme zabývat angloamerickým právem v originálním jazyce.
Říkal jsem si, že si prostě vezmu slovník a v nejhorším to přeložím slovo od slova...
Chyba lávky, vůbec jsem se nechytal, 4 z 5ti slov člověk nezná a i když si je najde, stejně mu to smysl nedává. navíc každý má asi tisíc významů

Já z angliny nematuroval a cizí jazyky mi moc nejdou, tak se toho celkem děsím...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, přesně s tímhle jsem se setkal (americké právo v originále) a můžu říct, že jsem to taky těžce nedával. Ale když člověk přeloží 200 stránek, tak už mu ty odborné výrazy přejdou do krve a s trochou praxe čteš tyto články jako v češtině.Ajantis_CG_thief píše:Drake127: ad angličtina-
Když to převedu na můj obor, tak při čtení dokumentace Win32 API vůbec neřeším jestli je česky nebo anglicky (částečně taky proto, že česká verze ani neexistuje) a to žádný génius na ang. taky nejsem.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jo, v tom máš pravdu. Doufám, že se toho na té škole taky ve zdraví dožijudrake127 píše:...Ale když člověk přeloží 200 stránek, tak už mu ty odborné výrazy přejdou do krve a s trochou praxe čteš tyto články jako v češtině...

Už mi zbývá jen 195,5

EDIT:
Jo a mám dobrou náladu, protože se dnes poprvé po asi měsíci a půl vyspím tak dlouho, jak budu chtít! Doufám

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Prázdniny??? To ještě existuje?!MCZ píše:My pololetní, hmm... jarní máme až později a trvají nám celý týdenLordArian píše:Hurá, mám jarní prázdniny.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis + Koveras: Huš! Já vám dám, zakazovat nám nebohým studentíkům prázdniny!

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.