Neferit Sr. píše:Cesare - krásná práce Dej pár podrobností - možná to bude dubl ale jaká škola a co to pro Tebe znamená do budoucnosti? Pochlub se nám máš čím.
Vzhledem k těm prostojům mezi lety 2000 a 2004 není moc proč aplaudovat... S vyznamenáním to taky nebude, páč průměr mám něco přes 1,8 a straší mi tam nejedno Dčko...
Jinak - FF MU, katedra anglistiky a amerikanistiky. Bakalářka za A (u nás se člověk s teplejma elfama snadno chytne...), státnice za B... I když lingvistika byla o hodně kraťoulinký a tenoulinký chloupeček.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Bc. Cesare píše:Fíha...
To vypadá, že konečně, se sekerou čtyř let a po vypláznutí spousty peněz za prodlouženou dobu studia je ze mě aspoň bakalář...
Grats, to je dobré... aspoň nějaký mezník z krku
Nicméně, když mám mluvit ze své praxe téměř ročního užívání tohoto titulu, tak jediné, co o tom můžu říct, je, že na něj suverénně zapomínám Jen pouze jednou z mnoha případů vyplňování různých formulářů a podobnějsem si uvědomil, že nejvyšší dosažené vzdělání vlastně už není středoškolské - ono, jak člověk pokračuje, tak si stále připadá nedodělaný Každopádně euforii po státnicích, na tu člověk nezapomene
Bc. Cesare - jo Vlasák se vyzná, načpak zbytečná skromnost. Nikdy a nikdo a nikde se tě nebude ptát, s jakým prospěchem jsi titul získala. Počítá se pouze to, že ho máš. A Ty ho máš.
Je to skvělý úspěch. Jěště jednou gratuluji.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Mám skvělou náladu, dneska výbornej den...odrvrátil sem hrozbu propadnutí z chemie , na Wolkerově prostějově jsem viděl 3 výborná představení, kamarád mě přemluvil abych skusil znova šalvěj a tentokrát s úžasně dobrým účinkem (je to hodně o přístupu) celkově dneska po špatné náladě ani stopy
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
doobra naaladaaa: pisem si s jednou fajn holkou, a zajtra sa snou mam stretnut, zmazal som prepadnutie zo styroch predmetov, svet je krasny a mam vyse 70 neospravedlnenych hodin, skoro som sa rozbil na jednej skale, ale aj tak je svet nadherny...
plus som uz dva mesiace cisty
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Včerejšek mi dodal dávku i nad rámec klasické dobré nálady - udělal jsem zkoušku z démonizovaného a asi nejtěžšího předmětu, který mě za současného studia mohl potkat - paralelní algoritmy.
Panuje kolem toho taková průpovídka, že během přípravy skripta tradičně několikanásobně zvětší svůj objem tím, jak nasáknou potem, slzami a krví. Zas tak dramatické to ale nebylo
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.