Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak tedy - nebudu zde rozebírat Arthalionova doporučení, bo je to jeho názor a já mu ho brát nebudu - leč spíše se pokusím něčím taktéž přispět 8-)

a) ZAČÁTEK - ten naprostý (s do té doby neznámou slečnou) - první střetnutí, pohledy atd.
Tento bod asi rovnou můžu přeskočit, jelikož přes tento lvl se většinou dostane tak 90% mužů 8-) Ale přeci jen pár zásad - pokud se vám nějaká ta slečna líbí, tak není nejhoršího způsobu jak jí to dát najevo - než nepřehlédnutelné, tupé zírání na její poprsí či pozadí (soustavné či občasné - je to jedno) - snažte se udržet stálý kontakt očima - a to jak při rozhovoru, tak mimo něj. (nepočítám 'zasněné' výklady s pohledem upřeným do dály atp.) Pro většinu lidí je tohle dosti obtížné, ale je to základ. Při té příležitosti se můžete jen tak (nebo na její - v tomto případě častou - otázku ''proč na mě tak/pořád koukáš?'') zmínit o tom, že má velice zajímavé/krásné oči, ale s úsměvem dodat, že pokud jí to vadí - koukat přestanete - a dle její reakce většinou hnedle víte na čem jste 8-)

b) SBĚR DAT - nutný pro úspěšný postup do dalšího lvlu - tedy pokud možno neodfláknout, nezanedbat 8-)
V této fázi by jste měli všemožným způsobem zjistit o dotyčné co možná nejvíce informací. Co má/nemá ráda (samozřejmě v tuto chvíli nezjišťovat, jestli má ráda vás :-D), jaké má názory na to či ono, její zájmy, oblíbené filmy, muziku, osobnosti, pohled do budoucna a pokud možno také nenápadně zjišťovat její zkušenosti dobré/špatné z předchozích vztahů (byly-li nějaké :lol:) prostě pokud to půjde tak zjistěte třeba i velikost jejích bot, jestli spí na boku, či na zádech atp......
Jinak tady se již mimo jiné taky láme chleba. A to v tom směru - jestli toužíte/chcete tu slečnu získat/ulovit jen pro raodst z lovu/trofeje, či jestli o ni stojíte proto, že hledáte skutečně vážný a fungující vztah. Pokud je to ta první možnost - tak zde můžete přestat číst, jelikož toto konání je mi cizí a nemám s ním pražádné zkušenosti 8-) Ale základ asi bude - nesnášíte květiny? - ale kdepak, jestliže je má dotyčná ráda, tak se o ně odteď začnete zajímat a pomáhat jí s čímkoli, nesnášíte B. Pitta ? - ne ne - odteď vám filmy kde hraje vůbec nevadí, a rádi se s ní na ně podíváte - záměr tohoto konání jest doufám zřejmý :-D
V případě druhém - prostě jednejte dle sebe a toho, jakou partnerku po svém boku chcete/nechcete mít. Ano - když zjistíte, že je sice fajn, k světu, ale že se s ní prostě v závažných otázkách týkajících se současnosti, budoucnosti, či prostě jen v 'běžných soužijících' věcech neshodnete - je lepší v tom vztahu nadále nepokračovat a když, tak pouze v kamarádské rovině. (samozřejmě tato poučka neplatí pro tzv. 'bezhlavou zamilovanost', kdy je vám prakticky vše jedno, jelikož nemyslíte na nic jiného než na ni a na to být s ní - zde jsou všechny rady zbytečné 8-)

c) PŘÍPRAVA PŮDY - možná i cíl - v tomto lvlu se to většinou 'rozštípne' :lol:
Pokud jste žádný náznak 'zvýšeného zájmu' z její strany nezachytili již v bodě b, tak se holt budete muset v této fázi trochu více snažit a využít přitom veškeré informace načerpané v bodě b.
Bez jakého-koli náznaku zamilovanosti se prostě jen tak zeptejte, jestli nemá někdy čas na popovídání-si, že potřebujete s něčím poradit (důvod buď budete mít, nebo si budete muset nějaký chca nechca vymyslet, ale v každém případě by se ten důvod neměl týkat vašeho vztahu)
V kamarádském duchu s ní (ať už někde v restauraci, baru, či na procházce - nejlépe mimo město) tedy propovídáte pokud možno co nejvíce času. Také by jste ji měli na této první 'schůzce' (s ní o tom raději zatím mluvte, jako o 'srazu') něčím příjemně překvapit - doneste jí CD s oblíbeným filmem/muzikou které už dlouho sháněla, květinu kterou má ráda, oblíbenou pochutinu (čaj, bonbony, čekuládu - tu doporučuji zkonzumovat s ní, aby to nebrala tak, že si jí uplácíte bonbonierou atp.) jste-li umělecky nadáni - jednoduchý obrázek, kresbu, báseň (nic vyzívavého, či 'něco' naznačujícího, spíše veselé motivy) - prostě že jste jí jen chtěli udělat radost. Pokud plánujete návštěvu restaurace, či jiného zařízení, je vždy lepší se na placení 'dohodnout' předem a to ve smyslu - ''nezašla bys.......zvu tě ;)'' Pokud by se potom na placení přeci jen chtěla podílet, briskně jí připomeňte, že jste jí přece pozvali. Po tomto se již většinou nevzpouzí, ale opáčí-li, že příště platí ona - nebraňte se ;-)
Jinak jak se na takovém setkání chovat záleží zcela na vás a v tomto žádné rady nepomohou, jeikož vše se odvíjí od její a vaší povahy.
Snad jen skutečně být přirození a hlavně - snažte se jí naslouchat - a tím nemyslím, jen přijímat zvuk a slova jako taková, ale hlavně porozumění. Pokud první schů....sraz :-D dopadne dobře není již problém organizovat další, přičemž invence by se v tomto směru neměla nijak omezovat. Hlavně je také důležitá reakce na první 'sraz' - ta by se z vaší strany měla odvíjet hlavně dle toho, jak si myslíte, že schůzka na dotyčnou zapůsobila. Pokud nejsou reakce a náznaky více než jasné, tak rozhodně nedoporučuji zprávy/rozhovory typu - ''kdy se zase sejdeme, už se moc těším, bylo mi s Tebou hrozně fajn'' apod. Tady je skutečně nutné naslouchat a naučit se číst mezi řádky 8-)
Tedy spolu začínáte trávit pořád více času - procházky, pokecy, kafata, čajata, kinata apodobňata :-D Po čase již tedy můžete přejít na výše zmíňené zprávy/rozhovory, při kterých občas sem tam něco naznačíte a 'zacitujete' Tím tedy nemyslím citace, ale něco 'teplého'....sakra tak taky ne :mrgreen:....'od srdce' - tak :-D ... Výsledek by měl tak, nějak vyplynout 8-)

d) PŘÍMÝ ÚTOK - ''Forth Eorlingas!''
Tuhle možnost použijte pouze v případě, že selže bod c) a již nevidíte jiného východiska :lol: Zde jí tedy vše přímo a na rovinu 'vyklopte' a upřímě jí povězte co k ní cítíte... a doufejte ;-)

...Mno - a to by bylo ve zkratce asi tak nějak vše. Dost jsem to osekal - ve skutečnosti to tak snadné a jednoduché není :twisted: :lol: ;-) ;-)
Naposledy upravil(a) Frosty dne 17.1.2006 23:51, celkem upraveno 2 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Neferit píše:Očividně není. Celkově mě dnešní doba někdy celkem zaráží. Už jsem zažila případ, že když jsem na otázku, jestli jsem ještě panna odpověděla, že ano, tak na mě tazatel (asi 17-letý kluk) hleděl, jako bych spadla odněkud z Měsíce nebo byla nějaká vadná. Takže očividně není v módě ani tohle :-( :-?.
nj, ten pohled je vážně hrozný. Dokonce kvůli tomu občas uvažuji nad tím, že začnu lhát... :-D
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Vlasák píše:A že je kolem čím dál více neslušných floutků a floutek? Můžeš se jim bránit, nevšímat si jich, můžeš se je snažit zlepšit, můžeš jít příkladem... každopádně lepší něco než nic...
Jo. Tak já je ignoruju, protože jakoukoliv komunikaci s takovými "lidmi" považuju za něco pod mou úroveň.

Frosty: Jseš blázen, nevím, nevím, jestli to mám vůbec číst... :-D
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

to Frosty: Nechceš začít vydávat časopis Top kluk? :-D
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Frosty: jednoznačně palec vzhůru!
Bez ohledu na obsah jde o vynikající, zajímavé a propracované dílo ;-)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ajantis_CG_thief píše:Bez ohledu na obsah jde o vynikající, zajímavé a propracované dílo ;-)
Bez ohledu na obsah? A co ti zbyde, když se nebudeš dívat na obsah?
Žralok, který štěká, nekouše.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Drake: já to myslel tak, že bez ohledu na to, jestli s tím obsahem souhlasím. Jen jsem to nechtěl vyjádřit tak přímo, aby to nevypadalo, že furt kritizuju, ale zároveň jsem chtěl Frostyho za to pochválit, protože se mi to fakt líbí- těžký úkol... :roll:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Saruman: mmm - ne, mířím výš - Super Top Kluk :lol:
drake: ehm - tady si dovolím citovat yenna: ''Tebe nezaujala ta rafinovaná zápletka? :shock: :-D'' ...tak asi tak :lol:
Ano - bez mučení přiznám, že v tvé historce s ovcí bylo více pravdy než v celém mém postu :-)
Však jsem tam taky měl ještě malou úpravu, kterou jsem ale posléze smazal, jelikož jsem usoudil, že by jí (hlavně dívky) nemuseli překousnout :-D (týkala se hlavně konečné fáze všech vztahů :mrgreen:)
Ajantis: Díky. Myslím, že jsem tě pochopil ;-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ajantis_CG_thief píše:Drake: já to myslel tak, že bez ohledu na to, jestli s tím obsahem souhlasím. Jen jsem to nechtěl vyjádřit tak přímo, aby to nevypadalo, že furt kritizuju, ale zároveň jsem chtěl Frostyho za to pochválit, protože se mi to fakt líbí- těžký úkol... :roll:
tak sepiš vlastní verzi, třeba z toho uděláte vědní obor - já přispěju s tím, jak se dá ulovit ovce k romantické večři :-).
Žralok, který štěká, nekouše.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

to Frosty: BRAVO :applause:, temer ve vsem souhlasim. Akorat bych podotknul, ze ta finta s lichotkou oci je dcl ohrana a muze pusobit spis trapne, takze tam je treba si dat bacha a pouzit min otrepanou frazi...
Taky bych dodal, ze pri "sberu informaci" je imho dulezity mluvit hlavne o ni, prece jen stredem zajmu ona :). O sobe mluvte malo, jen pokud se vas zepta nebo v naky primy souvislosti s jejimy zajimy. Kdyz se vam neco nezda (napr. vise zminovany (ne)herec), tak zaujmete radsi stredni pozici, rozhodne tupe nesouhlaste s cimkoliv co se ji libi a ani hned nervete jak to nesnasite. Pouzitim fraze typy: "No rek bych, ze sou i lepsi herci, ale Brad mi nikdy nevadil a na nektery jeho filmy se rad podivam (=priprava pudy :-P ). Jinak este co se tyce toho "sberu", zajimejte se o veci tak, aby ste nevypadali jak uchylaci :twisted:.
K bodu C bych doda, ze naslouchani je strasne dulezity, opravdu se snazte bejt co nejpozornejsi a snazte se si spoust veci zapamatovat, budou se vam urcite v dalsich pripadnych "srazech" hodit. Neni nic lepsiho, kdyz zareagujete pouzitim informaci co vam sdelila (nak me nenapada priklad :-x), date tim najevo, ze vas opravdu zajima.
No mam to trochu zmateny, ale snad to pochopite. Snad muzu ric, ze s tim mam naky zkusenosti... Ale to uz je jinej pribeh :P
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Frosty: Tak to bolo celkom vycerpavajuce a myslim, ze sa uz nemame o com bavit. :-D Ak budes potrebovat pomoc s tym casopisom, tak sa ozvi. :lol:

Teraz by dievcata mohli napisat, ako sa snazia uputat pozornost chlapca, o ktoreho maju zaujem. ;-)
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Hamster píše:...A nebo ze sebe uděláš blbce a uhraješ to na to, jaká seš srandy kopa... amen! :-D :applause:
drake127 píše:Z vlastní zkušenosti vím, že je mnohem jednodušší ulovit ovci na hektarovým srázu než ženskou. Dostal jsem ji už po 6 hodinách běhání a pak jsme se kutáleli po svahu, ale udržel jsem ji, což zatím o žádné ženské říct nemůžu ;-)
Panove, fakt LOL :lol: :lol: :lol: Sem se zas po delsi dobe od srdce zasmal. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

coby182 píše:Akorat bych podotknul, ze ta finta s lichotkou oci je dcl ohrana a muze pusobit spis trapne, takze tam je treba si dat bacha a pouzit min otrepanou frazi...
Zvláštní, na mě ta finta vždycky zabrala :lol: :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koukám, že mám asi extrémní štěstí, jelikož zatím každý objekt, po kterém jsou zatoužila, mě chtěl taky :-D to bude tím charismatem 25 :twisted: :lol:

Jinak veškreré rady jsou imho nanic, jelikož je nutno postupovat kus od kusu, aneb hlavní je individualita 8-)

Arthalion: Jak? Udělám ze sebe Sadako z Ringu - nahodím si do obličeje vlasy a koulím okem :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

IMHO si myslim, že je občas dobrá taktika frontal attack, možnost d), dotyčná se buď lekne, ale spíš to vychází :) Ale chce to trochu odvahy :lol:
Zamčeno

Zpět na „Archivy“