Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Invictus - do Trenčína? V srpnu se tam pojedu podívat, na dovolené budu kousek odtamtut. Místní hrad mě zajímá i když na můj vkus je málo ztroskovaný.

A jinak, který předmět Ti to unikl?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Invictus
Sigilan

Příspěvek od Invictus »

Jó ten hrad bych taky rád viděl, vzhledem k tomu že na starších mapách je to označeno jako zřícenina, ale bylo mi řečeno že není. :-)

Sociální stratifikace, ale byl to důsledek minimálního času na přípravu, osm dní na tři zkoušky fakt nestačí, a je to důsledek snahy vyučujících na FSS, směstnat všechny zkoušky do první p=oloviny zkouškového. Ale to už je tak do blbé nálady. :-?
Jsem tu nový, mějte mě rádi. :D
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Mueheh... Dobrá nálada trvá... Vzali mě na navazující magisterský bez přijímaček...:-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Neferit Sr. píše:Invictus - do Trenčína? V srpnu se tam pojedu podívat, na dovolené budu kousek odtamtut. Místní hrad mě zajímá i když na můj vkus je málo ztroskovaný.

A jinak, který předmět Ti to unikl?
On ještě ten hrad nespadl? divné... ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Sirine - Slováky popadl záchvat patriotismu a začali ho celý stavět znovu. Už teď nevypadá špatně a až ho dostaví bude to prima. Ale mě stejně spíše berou trosky.

Je tam kolem dokola více pěkných trosek a tak se budu hlavně angažovat na nich.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

dobra nalada=som pod vplyvom, prave som dopozeral vyvoleneho(the unbreakable s bruceom willisom), svet je nadherny, mam pocit ze som zalubeny(zasa :lol: ), a noo asi tak, ze vtaciky stebocu, kvietky kvitnu, koniec skolskeho roka, z nicoho som "neligol", no skratka supaa 8-) :-P ;-) :-D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Neferit Sr. píše:Sirine - Slováky popadl záchvat patriotismu a začali ho celý stavět znovu. Už teď nevypadá špatně a až ho dostaví bude to prima. Ale mě stejně spíše berou trosky.

Je tam kolem dokola více pěkných trosek a tak se budu hlavně angažovat na nich.
Otázkou je spíš, kdy jim dojdou prašule nebo elán (slovákům - ten hrad opravovali, už jak jsem tama jezdívala ze školy domů :lol: )

No a já letos budu pokračovat s těmi jeseníky a možna i kousek jižní moravy 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

xRage píše:dobra nalada=som pod vplyvom, prave som dopozeral vyvoleneho(the unbreakable s bruceom willisom), svet je nadherny, mam pocit ze som zalubeny(zasa :lol: ), a noo asi tak, ze vtaciky stebocu, kvietky kvitnu, koniec skolskeho roka, z nicoho som "neligol", no skratka supaa 8-) :-P ;-) :-D
uvidime jak dlouho ti to vydrzi... ja tyhle "v jednom okamziku se svet stane nadhernym" nalady primo nesnasim... nj, ale uzij si to...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

nalada je este peckovejsia... aj ked ta predchadzajuca mi vyprsala, a citil som sa tak znudene, ze konec... ale teraz som presiel do druhaku... vies co to znamena? ziaden august, nekonecne chlastacky, same zenske... ziadne ucenie cez prazdniny :twisted:

a ze som myslel ze bude z vacsiny gula, mam priemer 3.16 a to sa ceni :-P :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Serm na tom podobně jak Xrage, propadal sem ze 3 předmětů a všechny sem v posledním týdnu stáhl na 4 :-D Všechno se mi daří. a stím jde ruku v ruce už 3 dny úžasný dojem, že je všechno jak má být...je to harmonie :-D
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

tak další školní rok v trapu...huráááááááááááá :lol: 8-)
holka - čisté jedničky, pochvala a moře slz, protože příští rok budou mít jinou p.učitelku (zrovna láduje zmrzlinu, páč to prý pomáhá)
kluk - jen čtyři dvojky (ani nechci vědět, co těm učitelům nasliboval nebo čím vyhrožoval - asi, že ho už neuvidí ;-) -i když - to je vlastně fakt) :lol:
-a tohle jsou jediné dobré zprávy... :-?
Neferit Sr.
Sigilan

Včera jsem měl to potěšení se u Olomouce potkat s Tokkarem a Ajantisem. Převzal jsem hrnky pro sebe, Tafifa, Kofiho a Elessara. Byla to prima hodinka, a vylepšila mi pocit na duši, který díky složité rodinné situaci u mě za moc nestál.
Díky kluci.

durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

dnes idem kupit novy bike, takze nalada je celkom fajn
2Sirine: Mna sa rodicia tiez pytali cim som vyhrozoval ucitelom, ked som prisiel s priemierom 1.5 a teda aj s "prospel s vyznamenanim" a ako bonus s triednou pochvalou za: vynikajucu dochadzku(ked sme zdrhali zo skoly, brali sme triednu knihu, takze nic nezapisali), za ucast na modelovom europskom parlamente(2dni mimo skoly a v noci ozieracka) a za prospech s vyznamenanim.
Trochu zmena oproti minulemu roku a riaditelskemu pokrahaniu koli "pozivaniu alkoholu na vylete"
A naucil som sa jednu vec. pochvaly a pokarhania neodzrkadluju ciny, ktore clovek vykonal, ale len tie, na ktore mu prisli :-P
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, mám celkem dobrou náladu, protože se mi konečně podařilo snížit teplotu pevných disků pod 40°C (no, v tomhle počasí a zátěž nic moc :-? ) - takže doufám, že až budou tepla, tak to nějak do těch 45°C zvládnu...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

durana píše: ...
A naucil som sa jednu vec. pochvaly a pokarhania neodzrkadluju ciny, ktore clovek vykonal, ale len tie, na ktore mu prisli :-P
ó ano...v blahé paměti se slzou v oku vzpomínám na svá studijní léta a říkám si, že opravdu platí "co oči nevidí, srdce nebolí" a ono to platí pořád
(jen doufám, že ty moje děti na to nikdy nepřijdou :oops: ;-) )
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“