Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:majkom: Mno, to je vcelku jasné - každý má jinou představu o perfektním buildu a existuje hodně variant a každá z nich někomu vyhovuje lépe a někomu méně. Záleží na herním stylu každého hráče. Nicméně jediný způsob, jak to zjistit je prostě věci vyzkoušet :-)
Herní styl se u paladinů s holy shield, fanatismem a zeal moc podle hráčů neliší. Spočívá prostě v mlácení.
U téhle postavy mě štve, že i s tím hafem skillů stejně na vyšší obtížnosti neustojí davy nepřátel (hlavně rozdílných druhů) a musí zdrhat. Má prostě chudák málo životů a přepínání aur je pruda. Max block s holy shieldem zní hezky, ale moc to nefunguje. Kvůli zeal se totiž prakticky nebrání (narozdíl od druidského fury se nepřerušuje po zásahu). Zbývá pak skutečně jen maxovat defiance, páč na životy se taky spoléhat nemůže. Potřebuje tak dost předmětů na vyžírání životů a rychlejší běhání (aby mohl zdrhat).
Jooo, zase jsem si vzpoměl, jakej je oproti němu machr werewolf+fury+feral rage+Heart of Wolwerine. Na nightmare jsem s ním nemusel utíkat ani před Iron Maiden sesilateli. Holt kradl kvantum životů. Dokonce i na hell má proti IM dost možností (rozhodně s ním vydrží IM spíše než podobně laděný pala zealot).
I namražený běhá 2x rychleji než všichni nepřátelé. Když Diablo teprve začíná sesílat ten svůj hloupý blesk (jak se to sakra jmenuje), tak werewolf už je schovaný za rohem. Akorát pak přišlo hell a s ním PI a vlček se mohl jít klouzat. Žádný dobrý elemental skill bohužel nemá (ve zvířátkovské podobě), takže tyhle potvůrky může zvládat jen pomocí dobré zbraně a tu já neměl. :-?
Ovšem pokud chcete nightmare proběhnout s oběma rukama za zády, tak doporučuji.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 2 LoD

Příspěvek od sevencreature »

No, jeden ze zásadních problémů Fury byl ten, že je nepřerušitelné :-D

Jinak taky nějak na Zealoty zatížený nejsem - po Fury WW nemám chuť hrát podobnou postavu (vlastně už nemám chuť hrát kdykoliv podobnou postavu) - ale mají dost alternativních možností - viz zmíněný Avenger a spol.

Jinak druid po 1.11b je taky trochu jiná záležitost díky tomu množství runových slov.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tumis
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tumis »

Pokud by někdo měl čas a náladu vyzkoušet jeden assasin build, jmenuje se Ursa Major, prej má 2 FPS attack(11,5 útoku za vteřinu), více na
http://www.theamazonbasin.com/d2/forums ... opic=66031(anglicky) :-D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Tumis: Parádní :-P Nejlepší věc na Diablu 2 je stejně tvorba a čtení a diskutování o různých buildech a strategiích - v tomhle směru ho snad žádná mně známá hra nepřekonala.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Twilight
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Twilight »

tak to hej... a ze este aj v dnesnej dobe sa najdu stale novi a novi priekopnici, svedci o kvalite :D Ved 12,5 utokov za kolo je sialenstvo, ta hra bola exploitovana do takej miery ze by sa to dalo uz nazvat zneuzivanie :lol:
Mna osobne to vzdy tiahlo ku casterom... dotiahol som do hell nespocet sosiek a necrov, ale ani jedineho barbara :oops: (mozno to bude aj tym ze nikdy ma nebavil magicfind, takze som nikdy nemal fakt dobre finisove zbrane pre kontaktne postavy :roll: ) A mojim oblubenym buildom aj tak ostane, sice lamacky a jednoduchy, ale ohromne zabavny skelemancer :dancing: (samozrejme 1.10+ :) ). Viete aka je to provokacia, ked na battle.nete ste schopni s ostatnymi chatovat uprostred tvrdej bitky? :twisted: :lol:
...you live, you learn...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:No, jeden ze zásadních problémů Fury byl ten, že je nepřerušitelné :-D
Od nějakého patche prý už je. Tedy přinejmenším tím,že se po zásahu, který by tě připravil o zbytek životů (či více) proměníš zpět. Zda je od 1.10 opravdu fury přerušitelné bych musel vyzkoušet. Nicméně se to tvrdí.

Tak prý je zeal uninterruptible od 1.10 kvůli nějakému bugu, zatímco fury bylo vždy přerušitelné.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jj, máš pravdu, bylo to obráceně :-? V 1.09 to naštěstí nebyl normálně problém, protože WW v PvM obvykle nepoužívál štít a měl dost životů a FHR, WB měl trochu problém (a bídné FHR). V 1.11b jsem WW už nehrál :oops:
Tumis
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tumis »

Twilight píše:A mojim oblubenym buildom aj tak ostane, sice lamacky a jednoduchy, ale ohromne zabavny skelemancer :dancing: (samozrejme 1.10+ :) ). Viete aka je to provokacia, ked na battle.nete ste schopni s ostatnymi chatovat uprostred tvrdej bitky? :twisted: :lol:
A taky se mu kvůli jeho armádě přezdívalo Lagomancer, protože se při jeho příchodu do bitky ze hry stávala tahová strategie :-D
Ad Ursa Major: problém je v tom, že v normální hře jen tak Ber runu nenajdeš, která je vlastně základem toho buildu.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hrajete někdo na Realmu? Docela uvažuju, že bych se tam podíval (připojení už mám víceméně stabilní od mé poslední D2 éry)...

Ber by se hodila asi každému (tj. každé postavě) - popravdě bych ji ale spíš použil do brnění pro Venomancera 8-)
Twilight
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Twilight »

Realmy uz su asi stratene :( Maju absolutne nulovy support od Blizzardu, a je to preplnene nadupovanymi predmetmi (a predovsetkym runami) :( V poslednej dobe sa dokonca zacali stracat postavy... jednoducho sa Blizzard na Diablo uz vykaslal.
Inak na zachranu ekonomiky uz nepomoze ani reset, ako predtym... do niekolkych tyzdnov sa to cele zvrhne do rovnakeho stavu ako pred resetom. Takze ak tam ist hrat, asi fakt len ak by bolo s kym :)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Twilight: No, to je jasné :-) Proto se ptám... Koneckonců, guild je docela dost (třeba hned na Amazon Basin)...
Tumis
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tumis »

7c: dříve jsem na bnetu hrával, ale teď už by mě to asi nebavilo... :-(
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Spíše bych někdy zkusil normální mulťák ve více lidech. Mám tam paladina na 46, ale má dost sobecký fanatismus a teď vyrábím nového werewolf druida. Zatím je na 29 lvl. Btw mám neorigoš,ale to asi neva, když nehraješ na realmu.
Twilight
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Twilight »

na IP hru original netreba... ja mam momentalne rozrobenu amazonku na cca 20. leveli... lenze tam je jedna vec, s ktorou asi niekto moze mat problem... pouzivam PlugY :) (teda zdielany stash pre vsetky postavy na disku, takze amazonka je vybavena "trosku" lepsie ako by mala byt :oops: (ale single som hral malo, takze zhruba maximum co mam nachystane je Sigon a nejaky ten exceptional luk :) )
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Twilight: Mno, už hodně let považuji SP muling za naprostou samozřejmost (ATMA). Jako MF mě sice baví, ale že bych musel trávit s každou postavou měsíc čistého času pouze na něj, mi přijde docela zvrhlé :lol:

EDIT: Hmm, jinak postavy na nejnižších levelech mám kolem levelu 60 :-? Ale klidně si dám NM znova.
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“