Herní styl se u paladinů s holy shield, fanatismem a zeal moc podle hráčů neliší. Spočívá prostě v mlácení.sevencreature píše:majkom: Mno, to je vcelku jasné - každý má jinou představu o perfektním buildu a existuje hodně variant a každá z nich někomu vyhovuje lépe a někomu méně. Záleží na herním stylu každého hráče. Nicméně jediný způsob, jak to zjistit je prostě věci vyzkoušet
U téhle postavy mě štve, že i s tím hafem skillů stejně na vyšší obtížnosti neustojí davy nepřátel (hlavně rozdílných druhů) a musí zdrhat. Má prostě chudák málo životů a přepínání aur je pruda. Max block s holy shieldem zní hezky, ale moc to nefunguje. Kvůli zeal se totiž prakticky nebrání (narozdíl od druidského fury se nepřerušuje po zásahu). Zbývá pak skutečně jen maxovat defiance, páč na životy se taky spoléhat nemůže. Potřebuje tak dost předmětů na vyžírání životů a rychlejší běhání (aby mohl zdrhat).
Jooo, zase jsem si vzpoměl, jakej je oproti němu machr werewolf+fury+feral rage+Heart of Wolwerine. Na nightmare jsem s ním nemusel utíkat ani před Iron Maiden sesilateli. Holt kradl kvantum životů. Dokonce i na hell má proti IM dost možností (rozhodně s ním vydrží IM spíše než podobně laděný pala zealot).
I namražený běhá 2x rychleji než všichni nepřátelé. Když Diablo teprve začíná sesílat ten svůj hloupý blesk (jak se to sakra jmenuje), tak werewolf už je schovaný za rohem. Akorát pak přišlo hell a s ním PI a vlček se mohl jít klouzat. Žádný dobrý elemental skill bohužel nemá (ve zvířátkovské podobě), takže tyhle potvůrky může zvládat jen pomocí dobré zbraně a tu já neměl.

Ovšem pokud chcete nightmare proběhnout s oběma rukama za zády, tak doporučuji.