Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Ad. Frosty: :applause: Tak jsi mi vzal vítr z plachet. Chystal jsem se na podobné veledílo, ale rozhodně bych to lépe nenapsal. :applause:

Snad bych jen dodal k bodu "Frontal Attack" aneb "Když dojde na kácení lesa" osobní zkušenost, snad užitečnou pro "nesmělé" hochy.

Po několika debaklech, kdy přes svoji relativní ukecanost, jsem nebyl s to ze sebe v rozhodném okamžiku dostat smysluplnou větu (lehce nadneseně řečeno), přešel jsem na jinou taktiku.

Po stručném vyjádření náklonnosti až citů, raději předám dopis dostatečně jasně vysvětlující vše potřebné a navíc okořeněný nějakou tou literární tvorbou.
Jednou jsem si dal dokonce tu práci a namíchal své vytoužené směs hudby a vlastního mluveného slova, přičemž vše bylo vypáleno na CD.
No třeba to někdo shledáte podnětným.

EDIT: 2Ajantis ;-) Takhle to snad bude srozumitelnější?
Naposledy upravil(a) Tokkar dne 18.1.2006 11:31, celkem upraveno 1 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tokkar: ale ten dopis na tom CD doufám nebyl :lol: :lol:
Jinak já mám s mluveným slovem také občas potíže... ;-)

EDIT:
Jab: ad placení- LOL :-))))
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 18.1.2006 11:52, celkem upraveno 1 x.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Ještě bych rád reagoval na témata zmíněná v předcházejících příspěvcích.

a) nepovedené pozvání k tanci
Pokud by se mi něco podobného stalo, rozhodně bych takovou ženu vyškrtl se seznamu zájmových osob. Jakožto člověk, snad slušný, očekávám od své partnerky obdobnou míru slušnosti. V tomto konkrétním případě se zmíněná dívka zachovala velmi neslušně.
b) gentleman
jsem zřejmě člověk s poněkud předpotopními názory a vzorci chování a tak se snažím vůči ženám chovat jako gentleman (připomínám svou Mission Impossible). Jaké jsou odezvy. Slušné ženy to většinou ocení. Rozhodně to však už nežerou. :twisted:

c) placení
Pro mne jakožto gentlemana je v podstatě nemyslitelné, aby žena která je se mnou, platila. Ale nicméně pod tlakem okolností jsem byl nucen tento názor změnit. Ženy jsou dnes značně emancipované a také takovéto služby považují za závazek. Takže se sice vždy snažím na placení úhrady trvat, ale už vím, že někdy prostě musím respektovat postoj konkrétní ženy.
Naposledy upravil(a) Tokkar dne 18.1.2006 11:55, celkem upraveno 1 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tokkar píše:c) placení
Pro mne jakožto gentlemana je v podstatě nemyslitelné, aby žena která je se mnou, platila. Ale nicméně pod tlakem okolností jsem byl nucen tento názor změnit. Ženy jsou dnes značně emancipované a také takovéto služby považují za závazek. Takže se sice vždy snažím na placení úhrady trvat, ale už vím, že někdy prostě musím respektovat postoj konkrétní ženy.
Já jsem naopak kvůli emancipaci žen přistoupil k trochu jiné taktice. Teď za mě naopak většinou platí dámy. :-D
I když zase musím přiznat, že to není plánované. Prostě si to nenechají rozmluvit. 8-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tokkar: Děkuji ;-) původně to mělo být kratší - heslovitější; po cca 3/4 hodině to bylo delší než je to teď a na konec to dopadlo takhle :-D
Ad tvá osobní zkušenost - a jak to s dotyčnou nakonec dopadlo, smím-li se zeptat..? :-)
Jinak máš můj obdiv - k tomu náhrát své mluvené slovo a takhle to někomu dát, bych se asi neodhodlal 8-)
Ajantis_CG_thief píše:Jinak já mám s mluveným slovem také občas potíže... ;-)
He - takových nás tu asi bude víc :mrgreen:

A i z toho důvodu jsem v dobách své největší nesmělosti formu dopisů využíval více než hojně :-) Teď se většinou snažím tento 'konverzační blok' překonat a vylíčit dotyčné své city 'na živo' - ne vždy se to povede, a ne vždy řeknu to co bych zrovna říci chtěl, či jinak do dopisu bez problémů napsal :oops:, ale snad už to směřuje k čím dál tím 'smělejším' zítřkům :mrgreen:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Tokkar píše: c) placení
k tomuhle bych připojil jednu úsměvnou historku, kterou mi vyprávěl kámoš v lázních. Taky navazoval známost a jeho momentální vyvolená si vybrala docela drahou restauraci. Přišli, poseděli, pojedli, popili a pak z ní vylezlo, že si s sebou nevzala peníze! Prostě automaticky předpokládala, že bude platit za ní, ale přitom se pěkně rozšoupla. :evil: Konec si dovolím citovat: "Tak jsem řekl, že jdu na záchod, u baru jsem číšníkovi řekl, že platit bude slečna a zmizel jsem." Do dneška se nedozvěděl, jak to tehdy dopadlo, ale když mi to vyprávěl, tak mu ještě pomalu tekly slzy smíchu. :twisted: a mi taky....
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2 Frosty: Ono v tom lze vysledovat jistou posloupnost.

Mluvené slovo.
Dopis.
Mluvené slovo na CD.
Mluvené slovo. Dnes už na to přeci jen hledím s jistým věkovitým nadhledem.

Jak to dopadlo. Jak kdy?
S CéDéčkem? Byla na měkko, až plakala, moc se jí to libilo.
Jen jsem nebyl její typ a dnes je prý vdaná.
A já jsem štastně svobodný :-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Pan Bača: LOL :applause:

Tokkar: aspoň Ti Tvá drahá polovička nezakazuje chodit na Sigil srazy s "těma bláznama" :lol:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Pan Bača: :shock: tak to je hustééé :lol: Princ Drsoň jak vyšitý :-D
Skutečně by mě velmi zajímal následný průběh událostí v té restauraci.
Tokkar píše:A já jsem štastně svobodný :-)
...Spokojený to člověk 8-) JJ, holt každý takové štěstí nemá :doh: :-D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jab píše:Já jsem naopak kvůli emancipaci žen přistoupil k trochu jiné taktice. Teď za mě naopak většinou platí dámy. :-D
I když zase musím přiznat, že to není plánované. Prostě si to nenechají rozmluvit. 8-)
Jj, zlaté 21. století :-P

Ale společné placení má mnoho výhod (ať už platí kdokoliv). Oblíbená featura našich větších akcí byl tzv. komunismus aka společná pokladna - skvělá věc 8-) - ale to už je off-topic :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Pan Bača: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dva palce nahoru :lol: :lol: :lol:

Ono je to asi takhle - svého výborného kamaráda, téměř bratra, občas pozvu, občas pozve on mě..jinak platím výhradně za sebe (nejsem Rotschild) a vytáhne-li mne někam některý z mých solventnějších přátel, tak se nebráním tomu, že by za mě zaplatil, navrhne-li to, jemu těch 30 Kč chybět nebude, ale já bych si zase koncem měsíce mohla půjčovat na metro :lol:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

sevencreature píše:Zvláštní, na mě ta finta vždycky zabrala :lol: :wink:
Treba Te zajima jinej typ holek nez ostatni ;-) :lol:
krokodile píše:IMHO si myslim, že je občas dobrá taktika frontal attack, možnost d), dotyčná se buď lekne, ale spíš to vychází :) Ale chce to trochu odvahy :lol:
Mno nevyhoda je v tom, ze po neuspesnym frontal attacku ztracis moznost bejt s dotycnou aspon kamarad. I kdyz jak rekj jeden moudry muz: "Nabizet pratelstvi tomu, kdo chce lasku je jako nabizet chleba tomu, kdo umira zizni." :idea:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tak jsem se rozhodla na něčí (teď si fakt nevzpomenu, kdo se vyjárřil, že by ho to zajímalo a jsem líná si to tu vyhledat ;-) ) přání oslovit kámošku, hotovou lamačku klučičích srdcí (teď třeba dělala nějakej seznam, akorát mám hokej v tom, jestli to byl seznam kluků, se kterýma chodila, nebo se kterýma se líbala ;-) a vyšlo jí číslo 47 :shock: ) s dotazem, "jak ulovit kluka". Dostalo se mi následujícího návodu:
p.s. důležitá poznámka - nadepsala to jako "když přijde do party"

1. nejdůležitější - seznámit se!
2. Dělat jakoby nic a bavit se se všema (i s ním!) stejně.
3. Když se na tebe podívá, jen se nepatrně usmát.
4. Pokud cítíš, že se mu líbíš (což poznáš) jdi do toho! Pokud ne: kašli na něj! Bude jinej!
5. Pak s ním flirtuj..... a on ti vyzná lásku sám!!

Tak pánové, zabralo by to na vás podle tohoto zajisté "poučného" návodu????

Jinak, dneska jsem si všimla jedné opravdu hodně hloupé aktivity v učebnici němčiny, kterou jsme museli provádět a bylo to, že jsme se rozdělili na dvě skupiny, z níž jedna obhajovala to, že holky by měli vypadat jako Barbie a ta druhá byla proti.
Argumenty pro byly:

-dívky musí být štíhlé, aby se klukům víc líbily
-blond vlasy jsou atraktivnější, než hnědé nebo černé
.....

Tak pánové, co je na tom pravdy?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit píše: -dívky musí být štíhlé, aby se klukům víc líbily
.....

Ad bod 1- všichni kolem nám říkají a vnucují, že to tak je, přesto jsou lidé, kteří si to nemyslí
ad bod 2- tady už je to OPRAVDU zcela subjektivní... mně osobně se více líbí tmavé vlasy ;-)

K tomu předtím... kolik té slečně je? Tak 17, ne?
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Neferit píše:Argumenty pro byly:

-dívky musí být štíhlé, aby se klukům víc líbily
.....

Že nemusí. Ovšem je pravda, že štíhlé holky se dnes více líbí (i mně). Takový už je život. ;-)
Tzn. tím nemíním, že každá musí mít 50 kilo. Ani že musí být hubená jak modelka. Ovšem jsou jisté hranice, za kterými už jejich váha příliš esteticky nepůsobí. 8-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“