yenn píše:Po dvou dílech tu byl náběh na výborné hodnocení, leč bohužel mi nesedl úplně samotný závěr. 8/10

Moderátor: sevencreature
yenn píše:Po dvou dílech tu byl náběh na výborné hodnocení, leč bohužel mi nesedl úplně samotný závěr. 8/10
HeheHamster píše:Kimi Ga Nozomu Eien - Tak tohle mi přišlo hodně špatné. Polovina episod (uprostřed) působí jako vata mezi zápletkou a závěrem. Postavy jsou nesympatické, zápletka trapná... 3,5/10
Podle erogeyenn píše:Fate/stay night - Jednou za deset let probíhá na Zemi Válka o svatý grál. Už vzhledem k faktu, že je seriál dle PS(?) hry.
Popravdě ani netuším - celkově mi FSN nepřišlo nikterak záhadné, ale sledoval jsem ho tak, jak ho vysílali (no dobře, tak asi s denním zpožděním, noyenn píše:Odhalil jsi totožnost Archera sám, nebo až s pomocí externích zdrojů?
Záhadné to není, jde jen o pozornost/pamět (a správné pochopení jistého činu v jisté epizoděsevencreature píše:celkově mi FSN nepřišlo nikterak záhadné, ale sledoval jsem ho tak, jak ho vysílali (no dobře, tak asi s denním zpožděním, no), takže jsme tyhle věci probírali s lidmi průběžně... Jinak řečeno, těžko říct. Celkově to ale IMO není nějak skandální/důležité zjištění
![]()
Tak, tak.sevencreature píše:K RoD - škoda posledních minut(?) (ty co následovaly po pádu vrtulníku) - docela dost mi zkazily dojem z celého seriálu... Ach jo![]()