Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Gecko je šťastné aj tak a reputáciu mám u nich "Idol". Lenže neviem prečo mi tam ostal ešte jeden quest. No nič, pôjdem sa tam pozrieť ešte raz... :-?
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Yachiko píše:Gecko je šťastné aj tak a reputáciu mám u nich "Idol". Lenže neviem prečo mi tam ostal ešte jeden quest. No nič, pôjdem sa tam pozrieť ešte raz... :-?
Když už jsi v tom Gecku, požádal tě skeeter aby jsi mu donesl ten trojcestný....... ? Pokud jo a užs mu ho donesl tak ti dal zkušenosti a upgadoval nějakou zbraň, že? Ale vždycky když mu tuto součástku doneseš tak dostaneš zkušenosti a upgrade. V gecku se nachází dvě žádanky, za obě dostaneš jeden. A taky mu můžeš ukrást tu součástku přímo. To dělá tři součástky = třikrát zkušenosti + tři upgrady. A to se vyplatí :-D 8-)
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Nenapises presne znenie toho questu? Dost som zvedavy co by to mohlo byt.Ked sa Festus so mou prestane rozpravat(myslim dialog),tak viem ze som ten quest s elektrarnou splnil dokonca.
A pri tom upgradovani zbrane co radi Bodkin si najprv vyber zasobnik-po upgrade bude zbran vzdy nabita.Nie je to sice vela,ale zo zaciatku sa kazdy naboj hodi(aj ked ty uz si tusim dalej ako na zaciatku).
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

V elektrarně stači zvolit správnou posloupnost přikazu pro robota
A krást se vyplati ...zvlášt ve Vaultcity u obchodnika na předmnesti
a vubec já kradu jako straka a na nedostatek peněz si nemužu stěžovat navíc moji společní ci sou tak obtížený zbraněma že musim bojovat jenom já
Na ten pocit jak sem rozstřílel celou Metzgerovo bandu svim magnumem se zapomenout nedá ;-)
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

V Gecku mi ten ghoul upradoval loveckou pušku, ale když sem jí pak vyzkoušel zjistil sem že s ní po upgradu netrefim ani vrata ,před upgrademjsem se trefoval uplně normálně
takže bacha na něj...
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Cammaris: To teda ano-clovek si slahne psycho,jet, do ruky revolver ... respekt u ostatnych je zaruceny :twisted:
S tou loveckou puskou je to zrejme preto ze ti tam namontoval ,,zuuum,, takze na kratke a stredne vzdialenosti sa zle mieri,ale na velku dialku triafa perfektne.
Myron
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

bodkin: Skeeterovi som doniesol ten "blablabla" a zatiaľ som si u neho nenechal nič vylepovať. Ponúkol mi len vylepšenie AK-112, čo je imho blbá zbraň, ktorú som už medzitým predal

raider: Presné znenie Ti poviem neskôr...
Na začiatku už fakt nie som, nábojov mám dosť a dosť... ;-)

Cammaris: Veď práve, na tú postupnosť som neprišiel... :-? :oops:
Toho obchodníka som už trochu okradol.
Nie sú spoločníci náhodou váhovo neobmedzení?
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Yachiko:kazdy ma svoju nosnost...aj spolubojovnici.Niekoho z nich oslov -> tlacitko ,prikazy v boji, -> a tam je hmotnost nakladu\nosnost
Myron
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Yachiko: Ak112 je socka :-D ALe za upgrade určitě stojí S&W .44 na rychlonabiječ(nabijení jen za 1 AP), pak snad Desert Eagle .44 z osmy na dvacet! nábojů. Ještě jsem používal FN FAL upgradovanou o infrahled (střelba ve tmě s menšími postihy).
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Jeden dotaz: Oplatí sa začať cvičiť v energetických zbraniach? Sú také dobré ako vo F1?
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Jeste lepsi 8-) :).
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

necro: :twisted: 8-) :-P

Inak Freda som už našiel - stretol som ho ako prvého človeka pri návrate do Denu. Tiež som ešte urobil aj ďalší quest od Becky. V Reddingu som vďaka zabitiu 2 alienov získal 10. lvl a urobil questy pre šerifa, za čo bol hneď level ďalší a taktiež množstvo peňazí ( či už od šerifa, alebo ako zbrane "žabiakovej" bandy ). Ten problém s elektrárňou v Gecku a nedoriešeným questom som vyriešil - stačilo použiť holodisk na PC v elektrárni. Aj som zistil ako narábať s robotom, ale aj keď som s ním vykonal kompletný okruh okolo reaktoru ( bolo to podľa poradia planét slnečnej sústavy v názvoch strojov okolo reaktoru ), tak sa nič nestalo. Ale quest je už splnený, takže som pokračoval ďalej do Broken Hills... 8-)
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

;-) dobrý
v Reddingu těch Alienů můžeš odpravit i víc
vhodný nástroj je Sulik+kladivo a H&K který zbyde po Mortonovi
(+samozřejmně magnum 8-) )

energetický zbraně se vyplatí zvlášť pokud na ně máš už ze začátku talent
maji výborný efekty při povedenym zásahu nepřítele
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Morton? H&K? Ja používam tú lepšiu brokovnicu ( v češtine sa volá Opakovacia brokovnica ), Sulik má vylepšenú kopiu ešte z Arroya a stačí to v pohode... len v tých doloch je alienov strašne veľa - ja som zabil tých pod studňou... do dolov sa vrátim keď budem silnejší...
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Žabák Morton měl samopal ...H&K G+nějaký číslo (teď si nevzpomenu...nejspíš 11)a ten je vcelku kvalitní i když nábojů je zpočátku nedostatek při střelbě dávkou dělá divy
Opakovací brokárna je dobrá ale na Jackhammer to nemá(nejdřív ho můžeš získat v lokaci u NR nebo někde v náhodnym setkání)
Pokud máš dost stimpaků tak ty doly nejspíš zvládneš i teď a pak je můžeš prodat...
Broken Hills to mi připomíná...tam mne vždycky naštval Francis, nikdy jsem ho prostě v tý páce nemoh dostat....
Odpovědět

Zpět na „Fallout“