Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
Když už jsi v tom Gecku, požádal tě skeeter aby jsi mu donesl ten trojcestný....... ? Pokud jo a užs mu ho donesl tak ti dal zkušenosti a upgadoval nějakou zbraň, že? Ale vždycky když mu tuto součástku doneseš tak dostaneš zkušenosti a upgrade. V gecku se nachází dvě žádanky, za obě dostaneš jeden. A taky mu můžeš ukrást tu součástku přímo. To dělá tři součástky = třikrát zkušenosti + tři upgrady. A to se vyplatíYachiko píše:Gecko je šťastné aj tak a reputáciu mám u nich "Idol". Lenže neviem prečo mi tam ostal ešte jeden quest. No nič, pôjdem sa tam pozrieť ešte raz...

SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Nenapises presne znenie toho questu? Dost som zvedavy co by to mohlo byt.Ked sa Festus so mou prestane rozpravat(myslim dialog),tak viem ze som ten quest s elektrarnou splnil dokonca.
A pri tom upgradovani zbrane co radi Bodkin si najprv vyber zasobnik-po upgrade bude zbran vzdy nabita.Nie je to sice vela,ale zo zaciatku sa kazdy naboj hodi(aj ked ty uz si tusim dalej ako na zaciatku).
A pri tom upgradovani zbrane co radi Bodkin si najprv vyber zasobnik-po upgrade bude zbran vzdy nabita.Nie je to sice vela,ale zo zaciatku sa kazdy naboj hodi(aj ked ty uz si tusim dalej ako na zaciatku).
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V elektrarně stači zvolit správnou posloupnost přikazu pro robota
A krást se vyplati ...zvlášt ve Vaultcity u obchodnika na předmnesti
a vubec já kradu jako straka a na nedostatek peněz si nemužu stěžovat navíc moji společní ci sou tak obtížený zbraněma že musim bojovat jenom já
Na ten pocit jak sem rozstřílel celou Metzgerovo bandu svim magnumem se zapomenout nedá
A krást se vyplati ...zvlášt ve Vaultcity u obchodnika na předmnesti
a vubec já kradu jako straka a na nedostatek peněz si nemužu stěžovat navíc moji společní ci sou tak obtížený zbraněma že musim bojovat jenom já
Na ten pocit jak sem rozstřílel celou Metzgerovo bandu svim magnumem se zapomenout nedá

Cammaris: To teda ano-clovek si slahne psycho,jet, do ruky revolver ... respekt u ostatnych je zaruceny 
S tou loveckou puskou je to zrejme preto ze ti tam namontoval ,,zuuum,, takze na kratke a stredne vzdialenosti sa zle mieri,ale na velku dialku triafa perfektne.

S tou loveckou puskou je to zrejme preto ze ti tam namontoval ,,zuuum,, takze na kratke a stredne vzdialenosti sa zle mieri,ale na velku dialku triafa perfektne.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
bodkin: Skeeterovi som doniesol ten "blablabla" a zatiaľ som si u neho nenechal nič vylepovať. Ponúkol mi len vylepšenie AK-112, čo je imho blbá zbraň, ktorú som už medzitým predal
raider: Presné znenie Ti poviem neskôr...
Na začiatku už fakt nie som, nábojov mám dosť a dosť...
Cammaris: Veď práve, na tú postupnosť som neprišiel...
Toho obchodníka som už trochu okradol.
Nie sú spoločníci náhodou váhovo neobmedzení?
raider: Presné znenie Ti poviem neskôr...
Na začiatku už fakt nie som, nábojov mám dosť a dosť...

Cammaris: Veď práve, na tú postupnosť som neprišiel...

Toho obchodníka som už trochu okradol.
Nie sú spoločníci náhodou váhovo neobmedzení?
Yachiko: Ak112 je socka
ALe za upgrade určitě stojí S&W .44 na rychlonabiječ(nabijení jen za 1 AP), pak snad Desert Eagle .44 z osmy na dvacet! nábojů. Ještě jsem používal FN FAL upgradovanou o infrahled (střelba ve tmě s menšími postihy).

SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
necro:
Inak Freda som už našiel - stretol som ho ako prvého človeka pri návrate do Denu. Tiež som ešte urobil aj ďalší quest od Becky. V Reddingu som vďaka zabitiu 2 alienov získal 10. lvl a urobil questy pre šerifa, za čo bol hneď level ďalší a taktiež množstvo peňazí ( či už od šerifa, alebo ako zbrane "žabiakovej" bandy ). Ten problém s elektrárňou v Gecku a nedoriešeným questom som vyriešil - stačilo použiť holodisk na PC v elektrárni. Aj som zistil ako narábať s robotom, ale aj keď som s ním vykonal kompletný okruh okolo reaktoru ( bolo to podľa poradia planét slnečnej sústavy v názvoch strojov okolo reaktoru ), tak sa nič nestalo. Ale quest je už splnený, takže som pokračoval ďalej do Broken Hills...

Inak Freda som už našiel - stretol som ho ako prvého človeka pri návrate do Denu. Tiež som ešte urobil aj ďalší quest od Becky. V Reddingu som vďaka zabitiu 2 alienov získal 10. lvl a urobil questy pre šerifa, za čo bol hneď level ďalší a taktiež množstvo peňazí ( či už od šerifa, alebo ako zbrane "žabiakovej" bandy ). Ten problém s elektrárňou v Gecku a nedoriešeným questom som vyriešil - stačilo použiť holodisk na PC v elektrárni. Aj som zistil ako narábať s robotom, ale aj keď som s ním vykonal kompletný okruh okolo reaktoru ( bolo to podľa poradia planét slnečnej sústavy v názvoch strojov okolo reaktoru ), tak sa nič nestalo. Ale quest je už splnený, takže som pokračoval ďalej do Broken Hills...

- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Žabák Morton měl samopal ...H&K G+nějaký číslo (teď si nevzpomenu...nejspíš 11)a ten je vcelku kvalitní i když nábojů je zpočátku nedostatek při střelbě dávkou dělá divy
Opakovací brokárna je dobrá ale na Jackhammer to nemá(nejdřív ho můžeš získat v lokaci u NR nebo někde v náhodnym setkání)
Pokud máš dost stimpaků tak ty doly nejspíš zvládneš i teď a pak je můžeš prodat...
Broken Hills to mi připomíná...tam mne vždycky naštval Francis, nikdy jsem ho prostě v tý páce nemoh dostat....
Opakovací brokárna je dobrá ale na Jackhammer to nemá(nejdřív ho můžeš získat v lokaci u NR nebo někde v náhodnym setkání)
Pokud máš dost stimpaků tak ty doly nejspíš zvládneš i teď a pak je můžeš prodat...
Broken Hills to mi připomíná...tam mne vždycky naštval Francis, nikdy jsem ho prostě v tý páce nemoh dostat....