Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Ano, muzes se pohrabat v registru.
Start --> spustit --> regedit --> ctrl+f, najit klic toho programu a smazat. Nekdy to pomuze.
Obrázek
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Díky, ale bohužel, nepomohlo. :-( Asi hodím formát (stejně příjemné jako hodit šavli). :-?
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

durana píše:btw, oplatí sa pozrieť aj nejaké warez stránky a stiahnuť aj 3DMax?
Ne a radši už se na tohle téma neptej :twisted:

Adieu: Napiš, o jaký jde program. Protože tohle opravdu není standardní chování - vypadá to na problém konkrétního software.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Jde o Oblivion. To samé se mi stalo asi před rokem s NOLF... Tedy to nejspíš nepatří přímo do SW, ale nějakou poradnu na instalaci her jsem zde ještě neviděl. :mrgreen:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

No, NOLF pár masařek opravdu má (i když "geniality" instalace produktů od CD Projektu nedosahuje asi nic), zato Oblivion :shock:

Schválně si v Googlu najdi: http://www.google.com/search?q=oblivion ... ll+problem

Heh, 71 000 hits ;-)

Takže toho, že bys byl sám se bát rozhodně nemusíš :lol:

Našel jsem třeba tohle:

1. reboot in safemode (F8).
2. Install the game in same dir as originally.
3. unistall from add/remove programs.
4. reboot normal, and run a reg-cleaner.

A tohle:
I had exactly the same installer (installer would hang when trying to install DirectX and it would take a Ctrl-Alt-Del to close it) and uninstalling problems described here. To solve the problem I carried out the following steps after closing the installer:-

i) Delete the 'Windows\Temp' folder or at least those files that can be deleted, and do the same to your 'documents and settings\_User_Name_\Local Settings\Temp' folder (thanks to teh.f4ll3n for that),

ii) Delete the 'C:\program files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime' folder (thanks to Totally_Bug_OuT for that),

iii) With the Oblivion disc in the DVD drive, right click on the drive in My Computer, choose 'explore' and then double click on the 'DXREDIST' folder. Then double click on the 'DXSETUP' or file. This will start the DirectX setup program. It's important that this step is taken, even if you've got a newer version of DirectX installed. The newer version won't be overwritten but the installer will let Windows know that it's been run and that should stop the Oblivion installer from trying to run the DirectX setup and hanging again,

iv) With the Oblivion disc in the DVD drive, right click on the drive in My Computer, choose 'explore' and then double click on the 'setup'. There are six 'setups' on this part of the disc, and if you are a computer neophyte then the one that you want is the one that has the blue icon that has two white arrows pointing the lower right hand corner of the icon, this icon is always used for InstallShield programs so is usually the one you want to click on when doing a manual install of anything. Install Oblivion to exactly the same location on the disc as the previous install of Oblivion.

v) The Oblivion installer should run all the way through without hanging up. If it does manage to do this then Oblivion should also uninstall without any problems.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

7c: Heh, jsi mi tohle napsal ve chvíli, kdy jsem doformátoval. :lol: Nevadí, stejně toho byla už potřeba.

Ale dík za odpověď a i ponaučení, mám takové neblahé tušení, že třeba ten safemode ještě někdy využiju. :-)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

<del>Chtěl bych někoho z vás poprosit, jestli by mi někam nedal ke stažení poslední AVG z posledního Chip DVD. Já to své nechal v Jihlavě a teď mi chybí antivir.</del>
(Poznámka pro šťouraly - ano, vím, že NOD je lepší, ale AVG mám legálně.)
Naposledy upravil(a) drake127 dne 6.2.2007 3:27, celkem upraveno 1 x.
Žralok, který štěká, nekouše.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Proč nepoužíváš AVG Free? :think: Podle mého názoru nejlepší antivir - je zdarma, zabírá málo systémových prostředků a má docela fajn GUI.

Vzhledem k tomu, že antiviry jsou IMO víceméně zbytečné je AVG opravdu dobrá volba, řekl bych... Občas potřebuju projet neznámé soubory z pochybných zdrojů, takže jsem AVG zase nainstaloval :-)

To AVG na chip DVD je stejně jen časově omezený trial, ne? :think:
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

7c: myslím, že primárním kritériem míry AV by neměla být míra žraných systémový prostředků (no flame pls.), protože potom je skutečně lepší nemít AV žádný.

Ovšem potřebuješ-li projet soubor z neznámého zdroje, potom je použití AVG docela dobrá sebevražda. Doporučuji použít nějaký on-line scaner, který používá více AV enginů a kontrola skrze něj je tudíž daleko obezřetnější. (A systémové prostředky to nežere).

Kromě jotti jsou další obdobné služby třeba http://www.virustotal.com/en/indexx.html nebo http://scanner.virus.org/

(Jinak jako výhodnější verze zdarma se mi jeví Avast!)
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Alnag: Avast! je zlo. Nekomentuji jeho spolehlivost nebo něco jiného, ale problémy, které způsobuje v systému. Než tohle, tak radši nic.

Jak jsem psal - antivir je dle mého názoru (pro mě rozhodně) zbytečný. A AVG je tak nenáročné, že se celkem vyplatí... Taky se mi líbí po visuální stránce :oops: :lol:

Díky za ty odkazy - prima věc :-P
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

sevencreature píše:Proč nepoužíváš AVG Free? :think: Podle mého názoru nejlepší antivir - je zdarma, zabírá málo systémových prostředků a má docela fajn GUI.
Protože můžu mít Professional verzi z Chipu ;-). Je tedy pravda, že je bohužel v češtině, ale svět není dokonalej, že?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

drake127:
sevencreature píše:To AVG na chip DVD je stejně jen časově omezený trial, ne? :think:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Mno, je to spíše časově omezená plná verze, kterou stále updatuješ jak ti chodí časopisy. Takže se to vlastně chová jako Trial, jen že jej můžeš legálně prodlužovat do aleluja (mám předplatné).
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

neznáte někdo nějaké rozumné nastavení fitrů v outlooku proti spamu? Mám v práci Office2000 a dvacet, třicet za den a noc není problém. A když se snažím poctivě promazávat a nastavovat nevyžádanou poštu, mám za chvíli plný seznam, nebo co to je a řve to po mě :(
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Pan Bača: mě docela funguje (byť ne 100%), když nastavím ve schránce na webu, aby mi spamy označoval (třeba: předmět "***SPAM*** xyx") a ve filtrech Outlook Expressu si nastavím, aby mi takto označené zprávy házel (pro jistotu) do odstraněné pošty. Částečně se to takhle vychytat dá.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“