Diablo 2 LoD
Moderátor: sevencreature
Re: Diablo 2 LoD
Twilight: jj s PlugY je na MP docela problém, v momentě kdy se na někoho připojíš s Plugy, tak mu to spadne a napíše ti to errorovou hlášku: We have a big problem here, docela mě to pobavilo 

pokial viem, tak ak vsetci pouzivaju PlugY, tak to funguje, nie?
...you live, you learn...
Nevim, PlugY jsem měl jen já, ostatní ani nevěděli, co to je, takže jsem ho vypl a hrál jsem bez nějTwilight píše:pokial viem, tak ak vsetci pouzivaju PlugY, tak to funguje, nie?

Já si klidně toho druida ještě vycvičím na nějaký vyšší lvl a pak bychom mohli zkusit dát mulťák.
Teď jsem instaloval patch 1.11b. Asi bych to ale nějak zkusil bez modů,páč s těmi by opravdu mohl být problém. Ovšem můžeme se na nějakých dohodnout (Zy-el mi už ovšem tak úžasný nepřijde).
Mám tam i dost high-level postav,ale ty jsou bratrovi. O svého druida okolo 70. lvl jsem bohužel přišel.

Teď jsem instaloval patch 1.11b. Asi bych to ale nějak zkusil bez modů,páč s těmi by opravdu mohl být problém. Ovšem můžeme se na nějakých dohodnout (Zy-el mi už ovšem tak úžasný nepřijde).
Mám tam i dost high-level postav,ale ty jsou bratrovi. O svého druida okolo 70. lvl jsem bohužel přišel.

mohli by sme ten multi skusit, bolo by fajn keby sa nam podarilo sa zosynchronizovat :D
Ale ak mody, tak asi fakt len ten PlugY... okrem spolocneho, neobmedzenho stash vlastne nepridava nic (len jednu pohodlnu obrazovku s vypisom vsetkych vlastnosti postavy). Davnejsie som niekolko modov pre DII skusal, ale vzdy som sa po chvili vratil k originalu... :) Autori modov proste nemaju mieru :D Original je original
Ale ak mody, tak asi fakt len ten PlugY... okrem spolocneho, neobmedzenho stash vlastne nepridava nic (len jednu pohodlnu obrazovku s vypisom vsetkych vlastnosti postavy). Davnejsie som niekolko modov pre DII skusal, ale vzdy som sa po chvili vratil k originalu... :) Autori modov proste nemaju mieru :D Original je original
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
PlugY PŘEDEVŠÍM umožňuje Realmové (a Ladder) featury - runová slova, dropy (Annihilus) a events. Ten rozšířený stash je IMO spíš zbytečnost (když je tu ATMA)
Plánoval jsem, že PlugY někdy zkusím (kvůli Annihilu především), ale nikdy jsem se k tomu nedostal. Runová slova jsou sice cool, ale většinou mi bohatě stačí off-ladder (navíc na ty nejlepší stejně nemám runy, když uvážím, že nejlepší runa, která mi v životě padla je Vex
).
EDIT: Ok, mám taky jednoho bezprizorního Necra na cca 20. levelu a Zealota na 1., takže můžu klidně hrát MP i na rozumných levelech.

EDIT: Ok, mám taky jednoho bezprizorního Necra na cca 20. levelu a Zealota na 1., takže můžu klidně hrát MP i na rozumných levelech.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.

Inak tie runove slova su dost zaklad... pokial viem tak veci typu Insight ti bez PlugY na single nepojdu. A Insight, aj ked je silene overpowered, tak sa bez neho uz len tazko zaobidem...

A PlugY je ovela pohodlnejsie :) Veci si prehadzujes priamo v hre a mas k nim pristup kedykolvek, bez toho aby si si to komplikoval neustalym vypinanim a zapinanim hry a ATMY :)
Aj ja by som si s vami zahral 
Mam nejake postavy assassin ,palo a (nekro Hc)
Ale kludne aj od 1 lvl aj s HC
Inak ako je to s tým dropovaním na runy a veci je to rozdelené do area lvl či nie ?

Mam nejake postavy assassin ,palo a (nekro Hc)
Ale kludne aj od 1 lvl aj s HC

Inak ako je to s tým dropovaním na runy a veci je to rozdelené do area lvl či nie ?
hmm, ak si dobre pamatam, tak to bolo v prvych patchoch... teraz zavisi na leveli kazdej jednotlivej obludky, s istymi vynimkami :) (ako napr ze countess ti podaruje runu takmer pri kazdom zabiti
)

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mort: Nejjednodušší způsob je stáhnout si ATMA a podívat se na Drop calculator.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Když už jsme u toh dropu, padl vám někdy SoJ (Stone of Jordan)?
Za těch několik let hraní mi nepadl ani jednou
Za těch několik let hraní mi nepadl ani jednou

ani jeden :( Ale na b.nete ich boli take kvanta z ineho dovodu :) Stary system padania unikatov... ak uz nejaky uniq prsten v hre bol, a hra chcela dropnut dalsi, musela dropnut iny ako tam uz je. Teda ak si mal v invanteri tie trapne bezne uniq prstene a hra sa rozhodla dat ti dalsi, vzdy to bol SoJ :) Skoda ze to uz nefunguje :D
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Na singlu mi vypadly zatím dva 
Obecně tyhle běžné předměty nejsou vzácné - sháním spíš elitní unikáty (už delší dobu lovím Windforce a hlavně Death's Web - u které mám šanci zhruba jako pro nalezení nějaké vysokolevelové runy, protože žádnou postavu na Baal runy bohužel momentálně nemám
).
EDIT: Ohledně MP, vlastně mám ještě jednoho druida na 21 levelu.

Obecně tyhle běžné předměty nejsou vzácné - sháním spíš elitní unikáty (už delší dobu lovím Windforce a hlavně Death's Web - u které mám šanci zhruba jako pro nalezení nějaké vysokolevelové runy, protože žádnou postavu na Baal runy bohužel momentálně nemám

Můj druid už je na 35. Brzy bych mělpoprvé majznout Baala.sevencreature píše:Na singlu mi vypadly zatím dva
Obecně tyhle běžné předměty nejsou vzácné - sháním spíš elitní unikáty (už delší dobu lovím Windforce a hlavně Death's Web - u které mám šanci zhruba jako pro nalezení nějaké vysokolevelové runy, protože žádnou postavu na Baal runy bohužel momentálně nemám).
Btw ty elitní unikáty jdou často (brnění minimálně) vyrábět v Horadricově kostce z exceptional, ne? - A ty zase z normal...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Elitní unikátní předmět je předmět, který je generován jako elitní unikát. Ale když máš exceptional unikát, můžeš ho v kostce upgradovat, s tím, že se změní ten základní předmět na elitní, ale ty "unikátní" parametry (třeba +30 ke všem resistům) zůstanou stejné. Je to výhodné především u zbraní (exceptional -> elite zvětší základní dmg zbraně), nicméně je to docela drahá záležitost...Jab píše:Btw ty elitní unikáty jdou často (brnění minimálně) vyrábět v Horadricově kostce z exceptional, ne? - A ty zase z normal...
Blizzard píše:1 Lum Rune + 1 Pul Rune + 1 Perfect Emerald + Exceptional Unique Weapon = Elite Version of Weapon (Single Player, Ladder Only)
This formula changes the base item type from the exceptional to elite version. For example a Cleaver is turned into a Small Crescent. This does NOT convert the item to the Elite Unique version of the Exceptional Unique Item. Unique item bonuses remain the same; only the item it's based on is upgraded. This can be used to upgrade Ethereal Items also. They will continue to be Ethereal after they are upgraded.