Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Který čin v které epizodě konkrétně myslíš (ten rozhovor?)? Už je to celkem dávno, co jsem to viděl a detaily si moc nepamatuju. Podezřelá podoba tady byla už od začátku a po tom, co jistá osoba začala používat stejný typ zbraně už to bylo definitivně jasné...
Ad RoD - asi bych to měl upřesnit - už si přeně nepamatuju, která epizoda to byla, ale končila pádem vrtulníku (kterému předcházelo pronásledování na papírové vlaštovce(?))... To byla pro mě poslední dobrá část, zbytek už byl IMO poněkud nepovedený - škoda.
Ad RoD - asi bych to měl upřesnit - už si přeně nepamatuju, která epizoda to byla, ale končila pádem vrtulníku (kterému předcházelo pronásledování na papírové vlaštovce(?))... To byla pro mě poslední dobrá část, zbytek už byl IMO poněkud nepovedený - škoda.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: Ad RoD: Aha, spletl jsem si vrtulník a letadlo. Pád vrtulníku předchází vlaštovce a obé je hned v prvním díle. Mně zkazil dojem až závěr třetího dílu na nepřátelské základně (kam spadlo letadlo), hlavně kvůli těm "deus exům".
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: Aha, nedorozumění. Já jsem sledoval pouze tu třídílnou OVA, nikoli šestadvacetidílný TV seriál.
Btw: Trailer na nejnovější počin Satoshi Kona Paprika. (víte-li, kde jej zhlédnout v lepší kvalitě, sem s ní)
Btw: Trailer na nejnovější počin Satoshi Kona Paprika. (víte-li, kde jej zhlédnout v lepší kvalitě, sem s ní)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Aha (většinou na odkazy neklíkám
) - každopádně je dobré označovat OVA jako OVA.
Hmm, každopádně máš možnost vidět i Read or Die TV
Minimálně prvních 20 dílů se mi moc líbilo (a to zklamání z konce bylo možná způsobeno i tím, že jsem měl docela velkou časovou mezeru, než jsem je viděl (prvních 20 nebo tak jsem viděl prakticky naráz)).

Hmm, každopádně máš možnost vidět i Read or Die TV

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem právě "dočet" Naruta, teda spíš to co je přeložený do češtiny a pěkně mě nasralo že to utnou v napínavý části. No nic počkám pár dnů na další kapitolu...
A teď du stahovat něco dalšího co byste doporučili?? Zkusim asi shman kinga nebo jak se to menuje.
A teď du stahovat něco dalšího co byste doporučili?? Zkusim asi shman kinga nebo jak se to menuje.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Elfen Lied je suverenně nejhorší anime věc, kterou jsem zatím viděl (pro 7c: 9 filmů, 4 seriály).
(Zvládnul jsem jen prvních 5 dílů, víc jsem nesnesl, proto se následující řádky vztahují k nim.) Všechno zde působí uměle, nuceně, násilně. Cokoliv se stane, není přirozené, ale nastrčené za nějakým pochybným účelem. Spousta laciného, kýčovitého a hloupého sentimentu, který chce vydojit trochu slz, extrémně krvavé scény zde působí jako pěst na oko, stejně tak naprosto neopodstatněně erotické pasáže, které přicházejí nečekány a nezvány ve stále absurdnějších podobách. Jako by sem nic z toho nepatřilo a seriál působí jako pouhý slepenec bez něčeho sjednocujícího a zajímavého. Postavy nejsou propracované, jednají často nepřirozeně a všechny bez vyjímky jsem už od prvního dílu nesnášel a už se to nezměnilo. Stále jsem měl pocit, že jsem do něčeho tlačen a dokonce se mi z tohoto díla dělalo opakovaně nevolno, až tak je špatné - mohla by to být parodie, ale to by se nesměla tvářit tak vážně. U prvního dílu mě naprosto nadchl ústřední hudební motiv, bohužel už o dva díly později jsem jej nemohl ani slyšet, velice rychle se mi omrzel. Takhle by anime nemělo vypadat.
(Zvládnul jsem jen prvních 5 dílů, víc jsem nesnesl, proto se následující řádky vztahují k nim.) Všechno zde působí uměle, nuceně, násilně. Cokoliv se stane, není přirozené, ale nastrčené za nějakým pochybným účelem. Spousta laciného, kýčovitého a hloupého sentimentu, který chce vydojit trochu slz, extrémně krvavé scény zde působí jako pěst na oko, stejně tak naprosto neopodstatněně erotické pasáže, které přicházejí nečekány a nezvány ve stále absurdnějších podobách. Jako by sem nic z toho nepatřilo a seriál působí jako pouhý slepenec bez něčeho sjednocujícího a zajímavého. Postavy nejsou propracované, jednají často nepřirozeně a všechny bez vyjímky jsem už od prvního dílu nesnášel a už se to nezměnilo. Stále jsem měl pocit, že jsem do něčeho tlačen a dokonce se mi z tohoto díla dělalo opakovaně nevolno, až tak je špatné - mohla by to být parodie, ale to by se nesměla tvářit tak vážně. U prvního dílu mě naprosto nadchl ústřední hudební motiv, bohužel už o dva díly později jsem jej nemohl ani slyšet, velice rychle se mi omrzel. Takhle by anime nemělo vypadat.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s Ajantisem. Elfen Lied (taktéž jsem viděla prvních pět dílů) je stupidita všech stupidit. Od prvního okamžiku jsem nesnášela všechny postavy (zejména tu hlavní ukníkanou nafukovací pannu, tu bych nechala nějak rafinovaně umučit) - jsou neuvěřitelně pitomé, ufňukané, ona vychvalovaná psychologická propracovanost se omezuje na typy "ubrečená jouda", "sadistický šílenec", "zneužívaná jouda" etc. Něčeho jako příběh jsem si za celou dobu ani nevšimla, případně je pouze omezen na sled více či méně krvavě-rádobyerotických a sentimentálně trapných scén. Pozor, ministerstvo dobrého vkusu varuje - obsahuje větší než malé množství citového vydírání.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Uznávám, že bez nich se EL obešla, ovšem vzhledem k tomu, že je na AniDB uvedeno mezi žánry i ecchi, obával jsem se podstatně horšího. Možná i proto mi nijak zvlášť dojem nekazily.Jab píše:Některé ty "erotické" scény či rozhovory jsou přece jen dosti křečovité.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampria & Ajantis: Erotické scény?
Sledovali jste opravdu Elfen Lied?
Jejich přítomnost mi tedy poněkud unikla. Jinak je fakt, že nejde zrovna o intelektuální počín - ale s tím jste mohli počítat už při výběru
Jab: Ano, to prznění latiny je až fascinující
Ajantis: Hmm, zajímalo by mě, jak by se ti líbilo "Kimi ga Nozomu Eien"
Protože to je asi to nejhorší, co jsem viděl.

Jab: Ano, to prznění latiny je až fascinující

Ajantis: Hmm, zajímalo by mě, jak by se ti líbilo "Kimi ga Nozomu Eien"