Volná diskuse

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

zdá se mi to, nebo do rubriky Fórum pravidelně přispívá nějaký spamer? :evil:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vanda: To jsou boti, občas tam spamují s reklamními odkazy. Moderátoři je sice mažou ale ani ti tu nemůžou hlídat pořád.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

AlieN: já to nekladu za vinu moderátorům, spíš mě otrávilo, že ty spameři lezou fakt všude
(anonym?)
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Mám dotaz na všechny jazykově nadané jedince. Chtěl bych pořídit něco na španělštinu (ne pro mě, pro přítelkyni). V merku mám tohle, máte s tím někdo zkušenost? Popř. nějaké jiné věci na výuku španělštiny?
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

No ja mam to isté ale na angličtinu. Úroveň ňič extra, ale do "stredne pokročilí" to je celkom dobrá vec. Hlavne si môže jazyk napočúvať, čo je asi hlavná výhoda. Ale použil by som to určite len ako doplnok normálneho štúdia. Určite nie ako jediný zdroj učiva. To čo mám ja je len na 2. CD verzia, a cvičení je tam dosť málo. Ja to beriem skôr ako zmenu proti normálnemu učeniu a na to to kľudne postačí. Ja som s tým moc nepracoval, ale nie preto že by to bolo zlé, ale preto že som to dostal a podobné veci ma nikdy moc nebrali. Ale ako spríjemnenie normálneho učenia to môžem jedine odporučiť, ale ako jediný zdroj učiva to podľa mňa nestačí.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

No jo, s tím normálním učením to je trošku problém, protože najít Španělštinu v Brně je problém, když člověk pracuje. Jeden "semestr" už za sebou má, takže základy už dostala.....
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

hehe, tahle debata dvou amíků z politicalcrossfire fóra mě docela dostala. :lol: (Není to důležité, ale pro zajímavost zrovna řeší zákon platící v sedmi státech, který deklaruju soužití nemanželského páru v jedné domácnosti jako sexuální zločin hned vedle např. inecestu. Jak jsem pochopil, tak se ale neprosazuje, takže jde spíše o vtip)
perdidochas píše:
The Grandmaster píše:
perdidochas píše: Don't need to. All that really matters is that the legislature has failed in several attempts to repeal it.
So you admit that you do not know if your claim that the majority of the people support this law or not is true?
That does not matter. We are not a democracy.
Upozorňuju, že ten perdidochas se zde staví na stranu státu, takže se z jeho strany pravděpodobně nejedná o kritiku. :-)
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tak mě napadlo, je tu někdo, kdo byl lyžovat v zahraničí? Mě by totiž zajímalo, jak moc důležitá je helma, všichni do mě klavírujou, že bych si ji měla vzít, ale mě se do ni nechce. :roll:
(anonym?)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vanda: Párkrát jsem byl v rakouských alpách a pravidelně jezdím na slovensko (tedy jestli se to dá považovat za zahraníčí :-)) a helmu nenosím nikdy, ale dost možná na to jednou doplatím.
Osobně ale myslím že lyžování v třeba těch alpách je bezpečnější než u nás a na slovensku - přestože svahy jsou často prudší takže jezdíš rychleji, tak je na nich MNOHEM méně lidí a tedy nemusíš zběsile kličkovat v davu a bát se že to pětileté dítě nalevo ti vletí do dráhy, nebo že to do tebe zezadu nějaký kretén naboří.
A samozřejmě taky záleží na tom jakým stylem jezdíš, jak moc si jsi na lyžích jistá a jak moc jsi schopná dělat kraviny :-) (sám jsem se trochu víc vysekal jen jednou před lety - blbnul jsem na překážkách pro snowboardisty a najel jsem na ně moc rychle :-P).

Každopádně riskovat se nevyplácí a zdraví máš jen jedno, takže s tou helmou určitě chybu neuděláš ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vanda píše:Tak mě napadlo, je tu někdo, kdo byl lyžovat v zahraničí? Mě by totiž zajímalo, jak moc důležitá je helma, všichni do mě klavírujou, že bych si ji měla vzít, ale mě se do ni nechce. :roll:
v zahraničí jsou sjezdovky rychlé a když někteří lyžaři milují rychlost (třeba já), helma je pak povinnou výbavou, pokud jezdíš "neadrenalinově" tak se bez helmy dost dobře obejdeš

jinak moje helma má Wehrmachťácký tvar a vestavěná sluchátka, takže investice nelituji :-D
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Lerek píše: pokud jezdíš "neadrenalinově" tak se bez helmy dost dobře obejdeš
Mno, tohle 'dost dobře' je tak 30%. I při 'neadrenalinové' jízdě si tu škebli můžeš rozbít velmi snadno. A to na čemkoli ;)
Stejně tak srazit vaz, či zlámat končetiny, ale před tím už tě helma neochrání :D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Před úrazy se člověk nejlépe ochrání tím, že nebude provozovat žádnou takovou zvrhlost, jako je sport a bude si pěkně hovět na křesle před PC. :mrgreen:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vampiria: v podstatě souhlasím, nevím, co je tak skvělého na tom, vyjíždět 5 minut do kopce a pak být hned za pár vteřin dole, ale i doma v křesle nejsi před rozlitým vařícím čajem v bezpečí :-D.
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Avšak pozor! Zatímco na sjezdovce si můžete zlámat vaz během dvou sekund nepozornosti, skýtá sezení u PC i tak mnohá nebezpečí. To co je totiž při libovolné sportovní kratochvíli dílem okamžiku zvládá sic zákeřněji a nenápadněji, ale stejně účině za dobu mnohem delší, během které se jako plíživá smrt postupně vkrádá do jednotlivých obratlů prvek rozpadu a křivosti. Výsledek bývá v obou případech obnobný.

Ano, má matka je fyzioterapeutka a neustále mě v podobném duchu děsí, jak jste na to přišli? :mrgreen:
Feed your head
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

MCZ, javor: Já si ráda způsobuji zranění v příjemném a přátelském prostředí. :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“