Trocha vědy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arian: Já v chalupě nocovala. A z vyhřátého spacáku by mě nedostal NIKDO. Pokud na Tebe tahle theorie sedí, OK, ale na všechny sedět opravdu nemusí (a také nesedí) 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Elessar: Ježiš marja, přisuzuj si to třeba erupci na měsíci ale než něco napíšeš, zamysli se nad tím. Když člověk topí - teplota vzrůstá. Když ohen zhasne - začně se ochlazovat. Výrokovou logikou si tím zjisti, co se děje, když ohen nezhasne. Proboha at jsem třeba jediný, kdo se umí budit kdy potřebuje, hlavně přestan papouškouvat to, co už tu někdo napsal
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Paneboze... musis brat vsetko tak vazne? Ja len chcem popret to, ze sa budime kvoli zapalovaniu ohnu v minulosti, nepopieram tvoju schopnost zobudit sa kedy chces
btw a ten psychologicky jav som zrovna nepripisoval spaniu na chalupe, ale na zobudzanie v noci dajme tomu v byte

Naposledy upravil(a) Elessar dne 17.4.2006 17:33, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Čistě logicky bych řekl, že se začne ochlazovat ještě předtím, než oheň zhasneArian píše:Když člověk topí - teplota vzrůstá. Když ohen zhasne - začně se ochlazovat.

Začne se ochlazovat ve chvíli, kdy oheň dosáhne svého nejvyššího stupně výdeje energie - pak už ten výdej postupně klesá, klesá, je stále větší a větší zima... A pak až oheň zhasne.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arian: Myslíš, že homo erectus topil černým uhlím? 
7c: prosím, nedávej sem link na výpis z Wikipedie, co je to černé uhlí

7c: prosím, nedávej sem link na výpis z Wikipedie, co je to černé uhlí

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.4.2006 17:46, celkem upraveno 2 x.
Ajantis: No dovol, já nejsem žádný homo erectus
Ale když už zacházíme tak daleko, díky objevům v jeskyni Altamira je dokázano, že i člověk v pravěku (i když nevím který z druhů) uhlí používal resp. alespon věděl o jeho výhřevnosti

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Elessar: No přiznávám že zima v tom roli hrát mohla, ale pravěcí lidé (než se naučili ohen rozdělávat) ho udržovali pořád, tedy i v létě, a myslím, že v letní noci někde na jihu Evropy či dokonce v Africe se asi nebudili zimou
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arian- ty ma nerozumies (ja viem, obcas-furt-je to tazke ;) ). Vzbudenie v noci v pritomnosti- to jest tu, a nie v praveku. Preco ho vysvetlovat udrziavanim ohna? Rovnako mohli byt moji predkovia paranoidni a budit sa v noci, lebo sa bali kradeze ako vrazdy... Alebo to nema vobec zmysel- ved preco by ho vsetko malo mat, ze ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.