Noční thread
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Som na tom rovnako.Frosty píše:Že se vůbec ptámnuke píše:Úplne do pohody. Ostatne ako stáleFrosty píše:...v 5:00 - hmmmm, jak jsi v té práci dopadl..?
Já teď s překvapením zjistil, že je 'už' půl druhé, jelikož celou dobu mám za to, že je tak o hodinu méně

EDIT: Uz skutocne idem.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bolí mě nohy a záda (nějaká pitomá nová sezóna a převěšování celého obchodu, který zítra ráno pitomí zákazníci zase rozhážou) a ráno vstávám v osm
jdu si lehnout.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, jelikož se pořádně potřebuji vyspat až z dneška na zítřek, tak to dnes vidím do nějakých 3h
2 Vampi: koukám, že start v nové práci začal skutečně 'povedeně'
Btw taktéž vstávám v osm
EDIT: tak 3h ee. Nějak už není co dělat, resp. nemá cenu se do něčeho pouštět, neboť začít hrát, tak skončím někdy v 5 a to zase před tímto víkendem potřebovat nmůžu... Tedy všem 'přeživším' zde přeji dobrou noc, a nějaké fajnové sny.... (ať je zase co číst
)

2 Vampi: koukám, že start v nové práci začal skutečně 'povedeně'

Btw taktéž vstávám v osm

EDIT: tak 3h ee. Nějak už není co dělat, resp. nemá cenu se do něčeho pouštět, neboť začít hrát, tak skončím někdy v 5 a to zase před tímto víkendem potřebovat nmůžu... Tedy všem 'přeživším' zde přeji dobrou noc, a nějaké fajnové sny.... (ať je zase co číst

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
asi je to trochu blbe, ted, ale jednou o prazdninach sem hral na komplu asi od pul paty vecer do pul sedmy rano. nikdy sem si tak nezahral. v deset vecer sem si rikal, ze je to vpohode, bylo pul jedny, hluboka noc, a ja sem paril dal. bylo pet hodin. citil sem, jakobych byl na nejake "jizde" a skutecne to jizda byla. o pul sedmy sem uvidel, ze zacina svitat... venku vsak bylo jeste sero. na nebi vsak zarily mraky snad vsemi odstiny cerveny a ruzovy... vybehl sem na kopec abych videl vychod slunce. byl krasny. byl krasny novy den. sebehl sem domu a padl na postel. spal sem do dvou hodin...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: