Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Yachiko píše:Hm, takže Win XP to nepodporujú? A prečo majú potom pri spustení s režimom kompatibilty na zaškrtnutie možnosť 640x480?
Asi je to záležitost ovladáčů/hardware co ti umožní nastavit za rozlišení. Stejně bys měl použivat u lcd nativní rozlišení. Stím režimem komp. tam imo je ta volba 640x.. napevno vždy, nezavisle na čemkoliv ostatnim.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Landor: Ja to rozlíšenie potrebujem len pre jednu aplikáciu. A to by malo teoreticky ísť nastaviť cez ten spomínaný režim kompatibility. Lenže sa zdá, že to nefunguje, lebo môj monitor, driver alebo čokoľvek toto rozlíšenie nepodporuje. Aj ja potrebujem zistiť čo a prečo ho nepodporuje ( a to neviem ako :-? :oops: ) a či to je možné nejako obísť...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

No, tak nenapadlo mě kam to šupnout a tak to hážu sem; mám trochu problém s internetem, přesneji s jedním fórem, a to s SHS. Kdykoliv tam teď po těch velkých úpravách chci kdekoliv poslat příspěvek, po načtení odpovídacího okna naskočí okno ohlašující chybu a vzápětí se mi otevřená okna s rozjetým internetem vypnou. Nevíte někdo, co s tím?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit: Jaký používáš prohlížeč? :think: V Opeře ani Firefoxu nemám žádný problém. Popravdě - IP.Board je asi nejlepší bb system co znám - parádní věc, bohužel pro Sigil není zdarma (hmm, očividně SConrad pracuje v tomto oboru, takže to pro SHS není nějaký problém :-) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

sevencreature píše:Neferit: Jaký používáš prohlížeč? :think: V Opeře ani Firefoxu nemám žádný problém. Popravdě - IP.Board je asi nejlepší bb system co znám - parádní věc, bohužel pro Sigil není zdarma (hmm, očividně SConrad pracuje v tomto oboru, takže to pro SHS není nějaký problém :-) ).
Microsoft Internet Explorer. ach jo, je to celkem otrava; už jsem chtěla asi 5x na něco reagovat a vždycky se mi to takhle blbě zrušilo :-?

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hmm, zajímavé. Teď jsem to zkoušel i s IE6 a funguje to bez problémů :think: Používáš Quick Reply nebo Full?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vidíš, ale se Sigilem takové problémy nejsou, protože my ho děláme s láskou a Švédové jsou pitomci ;-).

Osobně se mi ale IPBoard moc nelíbí. Přirovnal bych to asi ke vztahu Mozilla-Opera. Opera toho sice umí víc, ale není to Mozilla.
Žralok, který štěká, nekouše.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

sevencreature píše:Hmm, zajímavé. Teď jsem to zkoušel i s IE6 a funguje to bez problémů :think: Používáš Quick Reply nebo Full?
Full reply. Hm, ale když jsem teď zkusila Quick reply, tak to problémy nedělalo :shock: hm, jak by se vyjádřil bratránek.. "no to mi ho teda vyndej..."

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Neferit: Prima. No já mám radši Quick Reply - Full je IMO trochu zbytečná :-)
drake127 píše:Vidíš, ale se Sigilem takové problémy nejsou, protože my ho děláme s láskou a Švédové jsou pitomci ;-).
Eh, SConrad dělá do nějakého webdesignu - IP.Board mají jen zakoupenou (tj. není to jeho dílo - to bych IP.Board asi tak rád neměl :lol: ).

Jinak já mám phpBB rád asi nejmíň ze všech bb systems :-? Hlavně mi tady chybí funkce pro vyhledávání (třeba prohledávání threadu).
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

sevencreature píše:
drake127 píše:Vidíš, ale se Sigilem takové problémy nejsou, protože my ho děláme s láskou a Švédové jsou pitomci ;-).
Eh, SConrad dělá do nějakého webdesignu - IP.Board mají jen zakoupenou (tj. není to jeho dílo - to bych IP.Board asi tak rád neměl :lol: ).
Tak phpBB není taky naše dílo, ale protože ho upravujeme s láskou, tak funguje (alespoň převážně).
Žralok, který štěká, nekouše.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

drake127: Já neříkám, že nefunguje, jen že to prostě není žádný zázrak - když už to přirovnáváš k Firefoxu - hodily by se nějaké pluginy (na hledání) :mrgreen:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

sevencreature píše:drake127: Já neříkám, že nefunguje, jen že to prostě není žádný zázrak - když už to přirovnáváš k Firefoxu - hodily by se nějaké pluginy (na hledání) :mrgreen:
:mrgreen: Tak tohle je povedené ;-)

Nicméně souhlasím i s drakem - IPBoard se mi taky moc nezamlouvá, je to takové "uměle technické" a monolitické, přijde mi to tam často jako funkce pro funkce a vychytávky pro vychytávky, daleko víc se mi líbí model na míru ručně upraveného fóra (ať už to je jakýkoliv engine). Anebo naopak nějakou pořádnou webapp se všímšudy oprošťující se myšlenky pouhého fóra a s posledními výdobytky módy ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Já bych řekl, že jako firefox je spíš punbb. Pokud toho člověk moc nepotřebuje, tak je fajn. Ale myslim, že phpbb je na toto forum celkem ok. 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Landor: Jj, taky se mi tady líbí. Až na to zmíněné hledání :-?

Co takhle nainstalovat tyhle mody:

Topic Search:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=222247

Search Title Only:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=298529

Search latest 24h 48h 72h:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=299341

Absence zejména prvních dvou možností mi (nejen tady, ale i na dalších phpBB fórech) doslova pije krev :evil:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Súrne by som ptreboval zístiť ako spojím dve mp3 do jednej. Mám totiž jednu rozdlenú na dve časti a potrebujem ich dať "spiatky" dokopy... vopred ďakujem, vážne to moc potrebujem...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“