Edvin píše:Aerie by potrebovala jeste tak 20 let aby me dohnala v mentalite (nemyslím tím ze by byla hloupá, ale ze je naivní a detinská)
Promiň, ale četl jsem některé tvé pokusy o reálné seznámení - to myslíš vážně?
I Bud Bunda to zvládne s větší ctí - Viconia by ti uřízla koule ještě první večer.
Ajantis píše:Promiň, ale četl jsem některé tvé pokusy o reálné seznámení - to myslíš vážně?
I Bud Bunda to zvládne s větší ctí - Viconia by ti uřízla koule ještě první večer.
to je prevda vici je kapánek ostrá
With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Já mám dojem, že ti, kdo tady básní o Viconii, jsou příliš velcí optimisté a snílci... Viconia "ostrá", Jaheira na mě povahově trochu "chladná" (ale hlavně ctím památku Khalida, takže bych si s ní nikdy nic nezačal), a Aerie (pro mě) milá... Takže moje volba jasná...
Teď mě ještě napadá...
S některejma osobama bych hrozně ráda zašla do hospody a kolektivně se s nima ožrala pod obraz.
Sraz by byl v sedm večer ve Five Flagons, zvaní by byli Yoshimo, Haer'Dalis, Solaufein, Imoen, Minsc a Boo. Coran by taky mohl zaskočit.
Mezi sedmou a devátou by probíhal poměrně decentní rozjezd, někdy v deset by první vtip padl podruhé za večer, kolem jedenácté by se začalo zpívat a pak už by bylo jenom hůř...:-] Dost by mě zajímalo, kdo by odpadl první.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Domů Aerii, je kouzelná Podíval bych se do Baldurovi Brány do čarodějných rozmanitostí a Athkatly (Měděná čelenka). Obléhaný Saradush by mohl mít taky něco do sebe (ať žije adrenalin) a u Češpenara bych si nechal opravit myš (a vylepšit na Myš +5 - to by bylo o dvě tlačítka víc, než mám teď).
Questy...jako správný hrdina bych donesl Phyldii knihu, Hullovi meč a lék pro Nessii.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Reknu to asi takhle, mám 8 letou sestrenici která se chová ( a je i dost podobná ) úplně jako Aerie
Navíc jsem ( tak jak Viconie ) vyznavatel praktických řešení. Na nepochopím jak by někdo mohl po splnění nějakého úkolu při kterém byl zraněn a riskoval vlastní život říci větu typu: " Děkuji, ale odměna není třeba vy ty peníze využijete určitě více než já. "
Nejsem lakomý nebo sobecký ale nejsem úplný debil.
Viconie je mozná ostrá, ale rozhodně nevyhledává konflikty ( prostitutka by se tak asi težko uživila* ). Navíc je docela toleratní když snesla v družině někoho jako je Keldron ( který nakonec vyjel po ní než ona po něm )
Ženatého se závazky sleduji pravidelně a u žen mám překvapivě úspěch.
Viconii mi prostě nevymluvíte, po tom jak jsem ji při romanci poznal bych ji nemohl nemilovat.
* ( Narážka na styl života který Viconie žila když přišla na povrch )
Nevím kam to napsat, tak to píšu sem. Dívám se na seriál Herkules a v jedné epizodě tam byla jeho zesnulá maželka Dynaheir.Že by se tvůrci seriálu inspirovali Baldur´s gate?
Danča píše:Nevím kam to napsat, tak to píšu sem. Dívám se na seriál Herkules a v jedné epizodě tam byla jeho zesnulá maželka Dynaheir.Že by se tvůrci seriálu inspirovali Baldur´s gate?
Nebyla to spíš Deianeira?
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Nestihnul sem sice prolézt, celý tohle téma (a to sem na tom měl skoro celou pracovní dobu (8hod)) ale to ste všichni zapomněli na Minsca a Booa. You and Boo and I? naprosto njlepší hláška v celé BG II a proto nesmí Minsc nikdy chybět v mojí družině...
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D