Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Killdozer píše:rád bych podal stížnost na naši učitelku novákovou. je to naprostá kráva a totálně mě irituje
geniální příspěvek, dlouho jsem se tak nezasmál :-D :applause:
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Hmm....stěžuju si na bolesti břicha kvůli kteremžto musím znovu pobývat doma :evil:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Ave píše:Hmm....stěžuju si na bolesti břicha kvůli kteremžto musím znovu pobývat doma :evil:
pokud se dá pobyt doma spojit s něčím zábavným (jako např. BG) tak bych to zase jako minus neviděl. Problém je, pokud pobyt doma = zapojení do pracovního úsilí, to snad radši i to břicho 8-)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Lenze Ave- ako to sledujem- bola tento rok v skole tak dva dni :-P
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Nee,Byla jsem ve škole necelý měsíc...celkem :-( .Teď doháním co se dá abych to vůbec stihla do konce školního roku 8-)
Plá plamen věrné lásky,
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Nechcem ti do toho kecat, ale snaz sa, komisionalky nie su prijemna vec ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Elessar píše:Nechcem ti do toho kecat, ale snaz sa, komisionalky nie su prijemna vec ;)
Děkuju za podporu...
Plá plamen věrné lásky,
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Sťažujem sa na mojich neuveriteľne geniálnych spolužiakov. :evil: :evil: :evil: Na matike preberáme nové učivo (nejaký mix sústavy rovníc so susbstitúciami a podobné kraviny), navyše ja som pred prázdninami chýbal celý týždeň. A dnes sa na hodine nevedeli vprataťo do kože, furt hulákali, vyrušovali a robili bordel. Profesorku to napokon dožralo a povedala, že zajtra píšeme písomku. Sprvu som si z toho nič nerobil, lebo som si naivne myslel, že tomu rozumiem. No keď som si k tomu doma sadol, ejha, nejak neviem, čo s tým... vychádzajú mi prapodivné zlomky, ktoré majú od správneho výsledku pekne ďaleko. To bude radosti... :evil: :evil: :evil:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ja som dnes z matematiky dostal 4. :lol: Niezeby ma to nejak trapilo, ale mal som pocit, ze tomu skutocne rozumiem. :lol: Ale vazne, rozumel som tomu, ucil som sa, ale kvoli hlupym chybam sa to skoncilo karambolom. :lol:
Tymto podavam staznost na cele skolstvo, ze ma mucia tymto predmetom, namiesto toho, aby ma vzdelavali. :twisted:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Arthalion píše:Ja som dnes z matematiky dostal 4. :lol: Niezeby ma to nejak trapilo, ale mal som pocit, ze tomu skutocne rozumiem. :lol: Ale vazne, rozumel som tomu, ucil som sa, ale kvoli hlupym chybam sa to skoncilo karambolom. :lol:
Co mi to jen připomíná :mrgreen: ?
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Grrr, podělal se tu jeden uživatelský účet a nechce pryč :evil: přišla jsem kvůli němu o MP3 (ještě, že mám všechno na CD) a obrázky (ty mám de facto v mailech..). Včera se podařilo ho odstranit, všechno OK, i složka souborů z něj zůstala na ploše, pak jsem cosi přejmenovávala a přesouvala z té složky a najednou kiks, desktop v kopru, tak jsem nahrála zálohu systému, ale to, co jsem si prostě přešoupala do těch dokumentů v tomhle uživateli, tam nebylo, takže všechno v tahu. Nejde mi dát pryč jedna z těch asi 13 mp3, co tu zůstaly a ten zmizelý uživatelský účet se zase objevil a taky se mu nechce vypadnout :evil: a musela jsem si znovu instalovat Acrobat Reader a pár dalších programů a málem se mnou ty instalační časy šlehly.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria: Hmmm, tyhle uživatelské účty jsou vyřešeny dost debilně - především pokud používá počítač jen jeden člověk. Osobně buď používám adresář c:\doc (eventuálně je to prostě namapovaný adresář dokumentů z profilu, ale radši ne) - nebo úplně jiný někde jinde.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

sevencreature: Tady na tomhle PC byli původně 3 různí humanoidi :roll: teď ho mám sama pro sebe a chcípnul zrovna můj účet :evil: no radost z toho nemám :-?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vampiria píše:sevencreature: Tady na tomhle PC byli původně 3 různí humanoidi :roll: teď ho mám sama pro sebe a chcípnul zrovna můj účet :evil: no radost z toho nemám :-?
to naštve...a já jsem nepoučitelná, protože jen můj účet ze čtyř na našem pc je zaheslován...takže až to zase ....tak jen já se nedostanu na svá cilivá data :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Tak ma napada- ked uz je tolko problemov s M$- Vlasak mi tusim spominal, ze drake pouzival nejaky program na spustanie windowsackych hier pod Linuxom... Fungovalo to??? Byt IE hry na tucniaku, tak myslim, neni co resit....
Zamčeno

Zpět na „Archivy“