Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Mimochodem rozkoukal jsem Basilisk, suveréní to směs ninja masakru s nádechem zřejmě se blížící shakespearovské tragédie. Ale ještě nevím, co z toho vyleze. Znáte to někdo? 7c? 8-)
Obrázek
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tak mám za sebou prvních šest dílů seriálu Ghost in the Shell a zatím si nemohu na nic stěžovat. Žádný pomalý rozjezd, všechno je od začátku nadupované a zatraceně dobře propracované. Aj ta úvodní znělka stojí za to. 8-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Noein vynikajúca kresba, dobrá animácia a obstojný príbeh - 8,5/10
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX: Jsem rád, že se ti líbí - a co hudba? :wink: :-P

Alnag: Hmm, celkem svého času rozporuplná záležitost (ne kvůli anime samotnému, ale kvůli tomu, že bylo velmi rychle licencované v US a taktéž rychle opuštěno hlavními fansubovými skupinami :mrgreen:). Osobně čekám na nějakou hodně zajímavou (a kvalitní) release... Viděl jsem jen prvních pár dílů a vypadalo to docela zábavně - i když nečekal bych nějaký dechberoucí příběh, spíš zajímavé souboje.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

sevencreature píše:CrowX: Jsem rád, že se ti líbí - a co hudba? :wink: :-P
Výborná, resp. veľmi vhodne doplňuje/podfarbuje dianie v samotnom anime. Ale žiadna zo skladieb sa nedostala do môjho osobného animeplaylistu. ;-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Mně se opravdu moc líbí OP (Idea - eufonius) :-P

Jinak pro Suzumiha Haruhi pozitivní - jeden kočkovitý :mrgreen: wallpaper :-) :
http://xe0freestyle.free.fr/suzumiya-wall-rawr.png
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 17.12.2006 17:53, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Jinak pro Suzumiha Haruhi pozitivní - jeden kočkovitý :mrgreen: wallpaper :-) :
http://xe0freestyle.free.fr/suzumiya-wall-rawr.png
Bože.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Hamster píše:
yenn píše:Elfen Lied - anti Elfen Lied průběžně 1:2.
Count me in. 2:2
K tomuto se prostě nemohu nepřidat.. - 3:2 8-)

Ajantis a Vampiria: Jestliže vám EL připadalo přespříliš umělé a kýčovité, tak vám tedy vřele doporučuji shlédnout např. Kannazuki no Miko.. :-P :twisted:
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Četli jste někdo Love Hina?? Co si o tom myslíte? Já to mám teď rozečtený a přijde mi to docela srandovní..
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

wosmahl: LH četl snad každý ;-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 20.12.2006 23:59, celkem upraveno 1 x.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Podíval jsem se na Elfen Lied - první půlka prvního dílu byla VELMI zajímavá (na dissu jsem ji neviděl, takže jsem nevěděl do čeho jdu), pak ale nastal těžký útlum a několik epizod bylo spíše průměrných. Vadila mi v nich jednak Nyu a hlavně hloupé pokusy o humorné scénky které jakoby vypadly z nějaké teenagerské komedie. Naštěstí po pár dílech atmosféra značně zhoustla, příběh se začal zamotávat (i když většinu dějových zvratů jsem odhadl předem) a hlavně mě začala hodně zajímat postava Lucy, přičemž Nyu už tolik prostoru nedostávala. Konec pak byl opravdu perfektní.
Celkově je to nádherné anime, jedno z nejlepších jaké jsem viděl. 9/10

K postavám: Lucy není špatná a stejně tak ani Nana, ale nejlepší postava je pro mě jednoznačně ředitel Kurama.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

K Elfen Lied, čet sem sice jenom mangu, ale přišlo mi to dost dobrý: 4:2
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Tak jsem před hodinou dosledoval Elfen Lied a mé dojmy jsou vskutku silné. Zrázeje kvůli němu všechny své roky budované seriálové hodnoty, shlédl jsem ho za dobu kratší dvou dní a i čas s ním přímo nestrávený byl zasvěcen úvahám o jeho obsahu, takže se nyní jen s velkými obtížemi navracím zpět do skutečnosti, což je sice pro mě momentálně dost nepříjemné, ale jinak naprosto úžasné. Vždyť o takových chvílích obyčejně dost trapné existování přece je…
Ne že by seriál postrádal nedostatků, ostatně mnohé z nich zde již byly zmíněny, ale klady v mém případě velice výrazně převažují. Jako nenáročný divák jsem byl maximálně získán během prvních dvou dílů a potom již jen seriál vytahoval další a další trumfy až do konce, který snad mohl být detailnější, ale přesto splnil očekávání. V podstatě jsem dostal něco, po čem jsem hluboce toužil již od prvního X-Mena a k tomu mnoho velice podstatných přídavků navíc.
Z postav je těžké vybírat, ale značně mě uchvátil nástup i následné chování #35, stylovost správce Kamury, rozporuplnost jeho zástupkyně, nevinnost #7 a zvrácené i čisté kouzlo Lucy/Nyu...

No a teď jdu asi stahovat Black Lagoon… :-D
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

to Saruman - radšej si stiahni Ergo Proxy - Black Lagoon je pre vyložene nenáročných divákov 8-)
182
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

CrowX píše:to Saruman - radšej si stiahni Ergo Proxy - Black Lagoon je pre vyložene nenáročných divákov 8-)
Ale zas je to špičková podívaná! 8-) Z Ergo proxy jsem viděl zatim jen první tři díly, a po každém jsem se nutil stáhnout si další. Zřejmě se to ještě nerozjelo, ale první dojem je u mě dost podstatný a tady EP prohrálo... Z tohodle pohledu bych osobně doporučil ten BL, ale snad to jednou dokoukám a třeba mě to taky dostane.
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“