Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: Jsem rád, že se ti líbí - a co hudba?
Alnag: Hmm, celkem svého času rozporuplná záležitost (ne kvůli anime samotnému, ale kvůli tomu, že bylo velmi rychle licencované v US a taktéž rychle opuštěno hlavními fansubovými skupinami
). Osobně čekám na nějakou hodně zajímavou (a kvalitní) release... Viděl jsem jen prvních pár dílů a vypadalo to docela zábavně - i když nečekal bych nějaký dechberoucí příběh, spíš zajímavé souboje.

Alnag: Hmm, celkem svého času rozporuplná záležitost (ne kvůli anime samotnému, ale kvůli tomu, že bylo velmi rychle licencované v US a taktéž rychle opuštěno hlavními fansubovými skupinami

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: Mně se opravdu moc líbí OP (Idea - eufonius)
Jinak pro Suzumiha Haruhi pozitivní - jeden kočkovitý
wallpaper
:
http://xe0freestyle.free.fr/suzumiya-wall-rawr.png

Jinak pro Suzumiha Haruhi pozitivní - jeden kočkovitý

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 17.12.2006 17:53, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Bože.sevencreature píše:Jinak pro Suzumiha Haruhi pozitivní - jeden kočkovitýwallpaper
:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
wosmahl: LH četl snad každý 

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 20.12.2006 23:59, celkem upraveno 1 x.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Podíval jsem se na Elfen Lied - první půlka prvního dílu byla VELMI zajímavá (na dissu jsem ji neviděl, takže jsem nevěděl do čeho jdu), pak ale nastal těžký útlum a několik epizod bylo spíše průměrných. Vadila mi v nich jednak Nyu a hlavně hloupé pokusy o humorné scénky které jakoby vypadly z nějaké teenagerské komedie. Naštěstí po pár dílech atmosféra značně zhoustla, příběh se začal zamotávat (i když většinu dějových zvratů jsem odhadl předem) a hlavně mě začala hodně zajímat postava Lucy, přičemž Nyu už tolik prostoru nedostávala. Konec pak byl opravdu perfektní.
Celkově je to nádherné anime, jedno z nejlepších jaké jsem viděl. 9/10
K postavám: Lucy není špatná a stejně tak ani Nana, ale nejlepší postava je pro mě jednoznačně ředitel Kurama.
Celkově je to nádherné anime, jedno z nejlepších jaké jsem viděl. 9/10
K postavám: Lucy není špatná a stejně tak ani Nana, ale nejlepší postava je pro mě jednoznačně ředitel Kurama.
Tak jsem před hodinou dosledoval Elfen Lied a mé dojmy jsou vskutku silné. Zrázeje kvůli němu všechny své roky budované seriálové hodnoty, shlédl jsem ho za dobu kratší dvou dní a i čas s ním přímo nestrávený byl zasvěcen úvahám o jeho obsahu, takže se nyní jen s velkými obtížemi navracím zpět do skutečnosti, což je sice pro mě momentálně dost nepříjemné, ale jinak naprosto úžasné. Vždyť o takových chvílích obyčejně dost trapné existování přece je…
Ne že by seriál postrádal nedostatků, ostatně mnohé z nich zde již byly zmíněny, ale klady v mém případě velice výrazně převažují. Jako nenáročný divák jsem byl maximálně získán během prvních dvou dílů a potom již jen seriál vytahoval další a další trumfy až do konce, který snad mohl být detailnější, ale přesto splnil očekávání. V podstatě jsem dostal něco, po čem jsem hluboce toužil již od prvního X-Mena a k tomu mnoho velice podstatných přídavků navíc.
Z postav je těžké vybírat, ale značně mě uchvátil nástup i následné chování #35, stylovost správce Kamury, rozporuplnost jeho zástupkyně, nevinnost #7 a zvrácené i čisté kouzlo Lucy/Nyu...
No a teď jdu asi stahovat Black Lagoon…
Ne že by seriál postrádal nedostatků, ostatně mnohé z nich zde již byly zmíněny, ale klady v mém případě velice výrazně převažují. Jako nenáročný divák jsem byl maximálně získán během prvních dvou dílů a potom již jen seriál vytahoval další a další trumfy až do konce, který snad mohl být detailnější, ale přesto splnil očekávání. V podstatě jsem dostal něco, po čem jsem hluboce toužil již od prvního X-Mena a k tomu mnoho velice podstatných přídavků navíc.
Z postav je těžké vybírat, ale značně mě uchvátil nástup i následné chování #35, stylovost správce Kamury, rozporuplnost jeho zástupkyně, nevinnost #7 a zvrácené i čisté kouzlo Lucy/Nyu...
No a teď jdu asi stahovat Black Lagoon…

If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Ale zas je to špičková podívaná!CrowX píše:to Saruman - radšej si stiahni Ergo Proxy - Black Lagoon je pre vyložene nenáročných divákov