Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Calvera
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tvorba WWW stránek
Zdar lidi. Existuje nějaký prográmek pro blbce, kterým bych byl schopen vytvořit webové stránky "snadno a rychle" a hlavně bezbolestně???
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
...když o tom tak přemýšlím, tak je to docela zvláštní, že co se týče HTML editorů, tak ty lepší jsou zdarma a za ty horší se často platí a to jen proto, že maj WYSIWYG rozhraní (tj. přímá editace bez nutnosti znát jazyk, řekl bych tvorba "naslepo"), což je asi pro začátečníky plus, pravda, nicméně kód, co tyhle ditory produkují, je nehorázný balast, byť pro to "snadné použití" se asi hodí, hmm
.

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Používéte někdo nějaké optimizéry třebas na RAM? Já dneska zkouším WinCleaner Memory Optimizer a musím říct, že ačkoli jsem pochyboval, zda-li mi vůbec nějak pomůže, zdá se, že opravdu funguje. Zabírá v paměti asi 1,5 MB, co 10 minut (nastavitelné) paměť čistí a výsledek je, že jí mám k dispozici o takových 20% více, což už tedy za něco stojí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nějak nevidím důvod něco takového používat. Další program v paměti, který zabírá systémové prostředky (čas procesoru). Osobně jsem radši, když mám programy natažené v RAM - rychlejší spouštění etc. Koneckonců - kvůli čemu jsem RAM kupoval? Aby byla pořád prázdná? 
Mluvím o 1 GB RAM a více (s menším množstvím je IMO Win XP nepoužitelné o Vista nemluvě a linux je na tom v tomhle směru podobně - pokud nemluvím o nějaké distribuci optimalizované na menší množství RAM pochopitelně).

Mluvím o 1 GB RAM a více (s menším množstvím je IMO Win XP nepoužitelné o Vista nemluvě a linux je na tom v tomhle směru podobně - pokud nemluvím o nějaké distribuci optimalizované na menší množství RAM pochopitelně).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pžiznám se, nerozjedu na tom v podstatě nic novějšího než LOTR:BFME I, a malou Ramku vynahrazuju stránkovacím souborem na disku.
Ale mě to stačí, já jsem stejnak co se týče her takovej zpátečník. Heoresy, Stronghold, teď to Arcanum a podobně. Takže... no problem.
EDIT:
Btw. ten program funguje celkem dobře.
Ale bude chtít ještě testy.

EDIT:
Btw. ten program funguje celkem dobře.
Ale bude chtít ještě testy.
Jsem tu nový, mějte mě rádi. :D