Oblíbená NPC, vaše družina...

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Která NPC jest vaše nejoblíbenější?

Aerie
26
10%
Anomen
3
1%
Cernd
2
1%
Edwin
19
7%
Haer'Dalis
10
4%
Imoen
32
13%
Jaheira
18
7%
Jan
24
9%
Keldorn
4
2%
Korgan
12
5%
Mazzy
5
2%
Minsc
37
15%
Nalia
5
2%
Valygar
10
4%
Viconia
24
9%
Yoshimo
4
2%
Sarevok
20
8%

Celkem hlasů: 255

Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: Oblíbená NPC, vaše družina...

Příspěvek od Lucates »

Tho0or píše:Nestihnul sem sice prolézt, celý tohle téma (a to sem na tom měl skoro celou pracovní dobu (8hod)) ale to ste všichni zapomněli na Minsca a Booa. You and Boo and I? naprosto njlepší hláška v celé BG II a proto nesmí Minsc nikdy chybět v mojí družině... :snooty:
Mne Minsc pride ako uplny tupec, nemam ho rad.
Tho0or
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tho0or »

Lucates: Je pravda, že IQ moc nepobral, ale jak už tu někdo napsal jako oplechovanej vraždící tank je dobrej, a když ho trochu vihipuješ, a přičteš k tomu ty hlášky je hustej :twisted:
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Minsc je užitečná postava a s Janem Jansenem mají i dobré dialogy. Pokud hraju s dobrou družinkou, tak mi v týmu nechybí:) Obvykle dělá zadní stráž...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

Vallun píše:Minsc je užitečná postava a s Janem Jansenem mají i dobré dialogy. Pokud hraju s dobrou družinkou, tak mi v týmu nechybí:) Obvykle dělá zadní stráž...
no, kedze ja som chaoticky neutralny bard, tak mi odpada nutnost vyberat si postavy podla toho, ci su dobre alebo zle...a miesto Minsca si vezmem radsej Korgana, aj ked je zleho presvedcenia, tak mi je sympatickejsi.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Korgana si beru většinou taky - a předělám jej na neutrála...další alternativou na to místo je totiž Anomen, kterého nesnáším, i když je to dost užitečný charakter:/
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

Vallun píše:Korgana si beru většinou taky - a předělám jej na neutrála...další alternativou na to místo je totiž Anomen, kterého nesnáším, i když je to dost užitečný charakter:/
Tak to by som nemohol Korgana prerobit na neutrala, vsak to uz z jeho povahy je jasne, ze je zly...bol by priam hriech do toho zasahovat. A aspon je zaujimavejsie mat pomiesanu druzinu z dobryh a zlych...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Já bych neřekl,že by Korgan musel být zlý, je to neurvalý cholerický hrubián, majetkuchtivý, ale jinak mi "opravdu zlý" nepřijde...
Thanes
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thanes »

Ahoj, potřebuju poradit,

dokončuji SoA a mám v partě:
HP (Zaklínač)
Korgan
Keldorn
Anomen
Edwin
Jan

Chtěl bych nějakou z těchto postav vyměnit za Sarevoka, koho myslíte?
Asi buď Korgana nebo Edwina, ale moc nevím.
Crom Fayer má Anomen, Korga jsem naučil s Cepama (čili Cep věků)

Díky za radu
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

podla mna ti bol zbytocny Edwin, ked ty si zaklinac a na ostatne kuzla by stacil Jan...Tajze bud za Edwina, alebo za Keldrona, alebo vymen oboch a zober si Sarevoka a privolaj Jaheiru, v ToB bude vyborna, co som pocul...
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

no ja by som asi volil Keldorna, i ked jeho schopnosti su pomerne dost prakticke + moze nosti Carsomyr; alebo Korgana lenze to asi prides o "tankistu" a v skupine ti tak bude chybat postava s nizkym AC a mnostvom HP. Edwina by som radsej nechal, sice mas v podstate 3 magov, ale to znamena ze mozes kuzlit 3 kuzla na kolo, a to je v boji skvela vyhoda. Dost tazka volba zavisi na tebe aku dolezitu ulohu v partii pre teba hra Keldorn resp. Korgan.

btw: tym ze mas 3 magov si myslim ze bez vaznejsich problemov dokazu vykrit keldornove specialne schopnosti (dispel magic a true sight), takze ja by som asi volil vymenit Sarevoka prave za Keldorna.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Thanes: Tohle je hodně zvláštní parta. Pokud hraješ za dobráky, tak vykopni Edwina a Korgana a máš hnedle dvě místa. Pokud za zlé, tak vykopni Keldorna a Anomena (pokuď je Lawful Good).
Sarevok se při určitém stylu vedení rozhovorů celkem hodí do dobré i zlé skupiny. Samozřejmě hlavně pokud máš v partě Imoen (či Jaheiru, Edwina, Viconii, Minsca).
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

Jab píše:Thanes: Tohle je hodně zvláštní parta. Pokud hraješ za dobráky, tak vykopni Edwina a Korgana a máš hnedle dvě místa. Pokud za zlé, tak vykopni Keldorna a Anomena (pokuď je Lawful Good).
ja by som nevidel az taky problem v druzine, kde su pomiesane presvedcenia...ked si das pozor na reputaciu, tak je to v pohode, ale hlavne je problem v tom, ze v BG2 je kriticky malo NPC, tak je problem poskladat dobru druzinu jedneho presvedcenia, a naprilad taky mag je v hre len jeden, a to Edwin, ostatni su dual alebo multi, co nechapem, preco tam tych NPC nie je na vyber viac, aj s dobrym, aj so zlym presvedcenim...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Mágů je tam dost. Spíš chybí více zlodějů. Imoen či Nalia celkem ujdou, ale jako mágové. Jakožto zloději to je dost mizérie...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zase tím tvůrci enchali velký prostor pro soukromé vývojáře NPC a co jsem sylšel, tak mnoho kousků je mimořádně zdařilých:)

Spíš mne zaráží, že (bereme li v úvahu hlavní NPC) zlá parta je skoro všechno signle-class (Edwin, Viconia, Korgan), kdežto neutrálové jsou zase skoro výlučně multi (Jaheira, Jan Jansen) a dobráci dual (Anomen, Nalia).
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

Inac koho by ste v BG1 brali skor ako maga - Xana alebo Edwina? Hram za chaoticky neutralneho barda...
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“