Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
Jiné knihy od Knaaka jsem nečetl a asi se k tomu ani nechystám (myslím ty diablovské atd) :) Vývoj promakaný, vnitřní konflikt byl moc pěkný hlavně u Beneta... a Kaz, to je kapitola sama pro sebe :)
a tak nějak si představuju jednání paladina, ochránce práva bez bázně a hany... moc pěkně to ten pan Knaak popsal... a co vlastně je to je to A. v jeho jméně? někde jsem četl, že to ani nikdo neví :)
a tak nějak si představuju jednání paladina, ochránce práva bez bázně a hany... moc pěkně to ten pan Knaak popsal... a co vlastně je to je to A. v jeho jméně? někde jsem četl, že to ani nikdo neví :)
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Neví, já o Martin Fajkus jsme se na to ptali...Ono to může být stejné jako u gen Schwarzkopfa. Ten má v křesím lsitě opravdu napsáno H.Norman H nemá žádný smysl.
A nejlepší na tom je že to paladin není. Je to Rytíř meče ;) Ale máš pravdu, takhle si představuji rytíře bez názně a hany. Nejlepší scény jsou s Mečem slz
A nejlepší na tom je že to paladin není. Je to Rytíř meče ;) Ale máš pravdu, takhle si představuji rytíře bez názně a hany. Nejlepší scény jsou s Mečem slz
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
To byl vtip.
Jinak nenapsal by jsi mi recenzi/review pro http://dragonlance.D20.cz a případně i Annun.sk?
Jinak nenapsal by jsi mi recenzi/review pro http://dragonlance.D20.cz a případně i Annun.sk?
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vynikající povídka Franze Kafky V kárném táboře.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době (zase nemám co číst
) jsem šáhla do naší knihovny a oprášila kočas z IX.ročníku Parconu (1990), jehož jsem se jako jedna ze struktur účastnila...o jéje povídka "házím Ti laso,kamaráde" je super a je jedna z nejlepších jaké znám 

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně Textual Poachers od Henryho Jenkinse. Vše, co jste kdy chtěli vědět o fanech, fandomu a fandomový kultuře, ale báli jste se zeptat.
Stálo to balík, ale naštěstí se to ukázalo jako dobrej kauf. Jenkins je mi čím dál sympatičtější.
Stálo to balík, ale naštěstí se to ukázalo jako dobrej kauf. Jenkins je mi čím dál sympatičtější.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Začal sem se prohryzávat Vzpomínkama ledu od Eriksona, ještě teťka sem smutnej z konce předchozího dílu(pochcípala tam většina postav
) A to mi almík řekl že to nebylo nic proti konci Vzpomínek ledu.

Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power