Yachiko píše:Ajantis: To by som si chystal pohreb...
A to jsem se ještě radoval, že je Olympiáda až po zkouškovým, že budu mít hafo času sledovat hokej... Nedošla mi ale tahle "maličkost", že nebudu mít kde....
Asi se pokusím sehnat nějakej tuner nebo digitální anténu... JÁ CHCI HOKEJ!!!
Ajantis_CG_thief píše:Tak jsem se teď podíval na program ZOH- konkrétně lední hokej. Odehrává se od 11. do 21. 2., což je "skvělé", bo budu zrovna tuhle dobu v Praze ve škole, takže neuvidím z žádného zápasu ani minutu (((
V nejhorším na zápasy našeho nároďáku to tak udělám, ale já chtěl sledovat všechny zajímavější zápasy... a pro to už nejsou bary nejpraktičtější místo... :-/
EDIT: hah, já si nevšiml, že ten program má ještě jednu stránku, takže finále je až 26.... To už budu aji doma :D
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 27.1.2006 23:37, celkem upraveno 1 x.
Ale aj bra je lepší než nič... ja by som to sledoval aj v kanáli - keby to bolo posledné miesto... olympiádu si nenechám ujsť. Žiadnu moju obľúbenú ( a tých je teda veľa ) disciplínu. Je to športový sviatok, na ktorý sa asi teším zo všetkých športových podujatí, ktoré som zažil - hlavne po tej nevydarenej olympiáde v Salt Lake...
Ave píše:Sakra.To je dneska hrůza!Nepřetržitě mě bolí v krku a rodiče se tomu jen smějí.....
Tak to mně se smáli včera, když jsem se dobelhala z tanečků (ale na druhou stranu, kdo by se nesmál osobě, která při každém kroku skučí, že ji bolí kotníky )
Ave píše:Sakra.To je dneska hrůza!Nepřetržitě mě bolí v krku a rodiče se tomu jen smějí.....
Tak to mně se smáli včera, když jsem se dobelhala z tanečků (ale na druhou stranu, kdo by se nesmál osobě, která při každém kroku skučí, že ji bolí kotníky )
Já ne.
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ale tak to já se za chvilku smála taky, páč mi přišly humorné důvody bolavých kotníků - když někde hodinu a půl poskakuješ do hudby, chechtáš se u toho jak blázen a i cestou domů máš nutkání poskakovat jako kůzle, tak už ti přijde k smíchu snad všechno
nuke píše:Tak štve ma moja skleróza, pretože som dakde v izbe ukryl desať litrov a nie a nie ich nájsť. To je teda fakt
Kde bydlíš? Za 50% nalezené částky pomůžu ráda
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.