Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hmm, jsem si to nějak ráno zazálohovala (co jsem tu sakra dělala :roll: ), což nemění nic na tom, že "nemocnému" účtu se nechce hnout a pitomý Quick Time, který se mi tu vyčůraně naistaloval spolu s Trillianem také potměšile hnízdí :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Elessar píše:Tak ma napada- ked uz je tolko problemov s M$- Vlasak mi tusim spominal, ze drake pouzival nejaky program na spustanie windowsackych hier pod Linuxom... Fungovalo to??? Byt IE hry na tucniaku, tak myslim, neni co resit....
to možná jo, nicméně mít v ruce ovladačku na televizi a šrubovák, je trochu rozdíl. nicméně tohle jen usuzuji, s tučňáky zkušenost nemám, i když se mi tu asi už půl roku válí na stole dvd s Fedorou 4. :roll:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Elessar píše:Tak ma napada- ked uz je tolko problemov s M$- Vlasak mi tusim spominal, ze drake pouzival nejaky program na spustanie windowsackych hier pod Linuxom... Fungovalo to??? Byt IE hry na tucniaku, tak myslim, neni co resit....
afaik to drake zkoušel po winem (http://www.winehq.com/), uvidíme, co nám k tomu řekne ;-)

Jenže to od pc bude imho čekat o něco větší výkon než normálně, stabilitu emulace bych taky až tak nezaručoval a hlavně, Landor to napsal pěkně - používat linux na hry a multimédia může být tak trochu jako přepínání programů na televizi šroubovákem a páječkou... Člověk může mít štěstí a daná distribuce mu může jet parádně a bez problémů, anebo taky ne. Kolem a kolem je to docela zvláštní proces. Ono je sice docela dogma, že linux není user-friendly, ale dost pravdy na tom je - teprve, když si to člověk natuní, natweakuje a pustí na to nějakej pořádnej desktop, tak potom teprve to začíná do kapsy windows strkat i co do komfortnosti rozhraní ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Nj, fachat to bez problemov urcite nebude... :-?
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vlasák: A pak upgraduješ a můžeš vesele všechno kompilovat znova :lol:

Zlaté XP :-P

Podle mého názoru je nejlepší vytvořit si svůj adresář mimo systémový disk (při reinstalaci odpadají problémy) a případně si k němu nastavit přístupová práva. V C:\Profiles mám jenom věci, které se vytváří automaticky (profily programů a tak podobně).

Eventuálně ten adresář namapovat třeba na c:\ pomocí symlinku 8-)

- - - - - - - -

http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/ :shock: :shock: :shock:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

jj, těhdle prolamovačů na NT/XP hesla jsem už několik viděl (a u zmršeně nainstalovaných pc na brigádě i použil ;-) ) a funguje to jako z partesu 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Arthalion píše:Ja som dnes z matematiky dostal 4. :lol: Niezeby ma to nejak trapilo, ale mal som pocit, ze tomu skutocne rozumiem. :lol: Ale vazne, rozumel som tomu, ucil som sa, ale kvoli hlupym chybam sa to skoncilo karambolom. :lol:
Tymto podavam staznost na cele skolstvo, ze ma mucia tymto predmetom, namiesto toho, aby ma vzdelavali. :twisted:
to se taky stava. piseme z dejepisu pisemku, a tam je otazka: charakterizuj pojem optimáti a populárové. tak to tam napíšu a říkám si, jak sem vpohodě, jenže pak mi za to strhne dva body, protože tam chtěl i představitele. tak to sem se nas**l. dva body a mel bych jednicku.
proste tam je: specifikuj pojem. neni tam jak moc hluboko. a jeste tomu rika test :evil:
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Killdozer- nj, niekedy jediny sposob, jak pochopit otazku, je nahlasit sa na hodiny telepatie ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Killdozer: Vy si ničeho neumíte vážit :lol:

My jsme měli třeba v zeměpise písemku a otázka číslo jedna byla "Napiš všechno co víš o Americe" :twisted: To je na zastřelení 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

sevencreature píše:Killdozer: Vy si ničeho neumíte vážit :lol:

My jsme měli třeba v zeměpise písemku a otázka číslo jedna byla "Napiš všechno co víš o Americe" :twisted: To je na zastřelení 8-)
my spolu chodíme do školy? ve čtvrtek sme ze zemplu dostali "test" - střídavě vlhké tropy...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

stěžuju si na toho divného profesora co tady běhá kolem a přitom už čtvrt hodiny ignoruje mou snahu ho nějak přivolat aby mi ohodnotil můj RC článek a já už konečně mohl jít domů :-x
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Stěžuji si na svůj pitomý nápad nechat si udělat úrazové pojištění :evil: . Už to nikdy neudělám!
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vampiria píše:Stěžuji si na svůj pitomý nápad nechat si udělat úrazové pojištění :evil: . Už to nikdy neudělám!
Jak to? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vrrrrr, stěžuju si na totální neorganizovanost akcí, na které jsem chtěla jet. Koncem června je možnost jet na nějakej pobyt to Švýcarska. Říkala jsem si, že to bude v poho, ale chyba lávky - kryje se mi to s Macholem :-( Ach jo, sbohem, Švýcarsko!
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: Kašli na to - ve Švýcarsku jsou stejně jenom banky, hodinky a čokolády.. :-) ;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“