Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Roboti jsou obvykle jednoduchý - stačí mířit na senzory a zpravidla dostaneš critical a bez senzorů ti roboti neublíží
Samozřejmě jdou zničit i normálně (osobně jsem s nima nikdy problémy neměl, tak nevím).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: V tuto chvíli by si už měl mít Kevlarovou zbroj ne? Teda já už ji v Sieře vždycky měl. Tam bych hlavní problém neviděl. Používal bych hlavně ty granáty a mířit na senzory, jak už bylo řečeno. Bozar bych používal až na doražení. Pokud to nepůjde znám jednu fintu, ale to až v krajním případě. 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Uzivaj drogyYachiko píše:Roboti ma vždy rozpárajú len čo k nim dôjdem... mám slabé brnenie...

- psycho...!!! +50% odolnost voci zasahu,+3 hbitost,(+3inteligencia..ale to v boji netreba)
- jet... +2 akcne body,+1 sila,+1vnimanie
- pripadne este buffout na odolnost
na robotov su najlepsie pulzne granaty (je ich dost malo),pripadne plazmove granaty (tych je az moc ...presne ako hubologistov

Naposledy upravil(a) raider dne 27.1.2006 22:24, celkem upraveno 2 x.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tady jde vidět na čem všem dokáže být člověk (alias raider)
závislý.... 

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
raider: Díky za připomenutí těch granátů. Jsou to ty pulsní a pár se jich dá najít i v samotné Sieře. Ty jsou nejlepší, ale dají se použít i plazmové, ale výsledný efekt už není tak dobrý. A ano, těch je všude hafo járum. 

7c: Nie som strelec - 150% u ľahkých zbraní...
Granáty si skúsim zohnať...
krokodile: Mierenie na oči má od cheatu imho ďaleko...
A je potom niekedy krááásny efekt... mňam
Koveras: Kevlarovú? WTF? Kde by som ju vzal? Upozorňujem, že v NCR som ešte nebol, ak tam je. Mám len koženú zbroj ( nejaký Mark II ) - trieda zbroje 29 HP, kúpil som ju na predmestí Vault City...

Granáty si skúsim zohnať...
krokodile: Mierenie na oči má od cheatu imho ďaleko...

Koveras: Kevlarovú? WTF? Kde by som ju vzal? Upozorňujem, že v NCR som ešte nebol, ak tam je. Mám len koženú zbroj ( nejaký Mark II ) - trieda zbroje 29 HP, kúpil som ju na predmestí Vault City...
Taká tá zelená zbroj. Už si ju na dakom v hre isto videl. A ak ju teda nemáš, nájdeš ju aj v Sierre.Yachiko píše:Koveras: Kevlarovú? WTF? Kde by som ju vzal? Upozorňujem, že v NCR som ešte nebol, ak tam je. Mám len koženú zbroj ( nejaký Mark II ) - trieda zbroje 29 HP, kúpil som ju na predmestí Vault City...
Yachiko:niekde si pisal ze Marcus ma bozar,ze si este nebol v NCR a ze mas len kozenne brnenie.Ak si este nebol v NCR ,tak bozar sa da zohnat iba v Toxickych jaskyniach.A v tej istej skrini kde je bozar je aj kevlarova vesta MK2.Ta poskytuje celkom slusnu ochranu.
edit:Aha,ty mas ten bozar asi New Rena,co?Na tuto moznost som zabudol.
edit:Aha,ty mas ten bozar asi New Rena,co?Na tuto moznost som zabudol.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron