Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Invictus: Ale já nemluvím o hrách - já mluvím o normálním používání systému. Tj. práce, zábava (video & hudba), internet.

Jen 256 MB je v mých očích synonymum pro invalidní vozík :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Invictus
Sigilan

Příspěvek od Invictus »

2Sevencreature: Tak to zas nechápu já. Pokud se nebavíme o hrách, tak nemám nejmenší problém. :think: Všechno jede v pohodě co vím. Všechny aplikace, Office, přehrávače hudby i videa v pořádku. Net mi fachčí taky hezky, takže kromě těch her si fakt nemám na co stěžovat. Ale zas je pravda, že co se týče takových těch parazitních programů, kterých mají moji známí plný pravý kraj lišty, já mám jen icq, Ati ovladač grafického rozhraní, Norton antivirus a teď ten program na optimalizaci Ramky.
Jsem tu nový, mějte mě rádi. :D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Invictus: Já mám 256 MB v práci a jednu dobu jsem pracoval na 512 MB. Utrpení.

Předpokládám, že nemáš zkušenosti s něčím lepším...

Brrr... Radši na to už nebudu myslet :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Invictus
Sigilan

Příspěvek od Invictus »

_Doma máme komp s RAM něco nad 1GB, a poněkud lepším... vším :lol: , kromě her jsem nezaznamenal žádný zásadní rozdíl. Je mi líto.
Naše zkušenosti se asi liší.
Necháme to být.
Jsem tu nový, mějte mě rádi. :D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Invictus: Ok, nemá smysl hádat se o zbytečnostech :lol:
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 22.5.2007 21:03, celkem upraveno 1 x.
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Potrebuju se s nekym domluvit pres IRC. Nikdy sem zadneho IRC klienta nevidel. Nasel by se tu nekdo kdo by me pres ICQ trochu navedl?
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Tinnar: Klidně, jsem na ICQ.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Mohl byste mi někdo doporučit nějaký kvalitní freeware program na vypalování? Stáhl jsem si trial Nera, které jsem případně plánoval nahackovat, ovšem nějak není schopen vypálit 699 mb film na 700 mb CD, což je pro mě opravdu překvapující. :shock: - Neustále mele cosi o překročené kapacitě...

P.S. Ještě jsou tam jakási SVCD a VCD nastavení. Já bych prostě jen rád, aby to ta mrcha vypálila v takové kvalitě a velikosti, v jaké to mám na harddisku. Nepotřebuju tuny nějakých nesmyslů. Za chvíli mi ten program bude snad nabízet zmrzlinu a geishy. :-?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jab: Není to překvapující, ale zcela normální. V defaultním stavu má Nero AFAIK vypnutý overburn - tj. musíš ho povolit ve File->Preferences->Expert Features.

Jinak moc freeware programů neznám (vzhledem k tomu, že Nero se dává skoro ke každé mechanice) - docela dobrý je TCBurner - Total Commander CD/DVD Burner (plugin pro TC). Občas jsem ho používal.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Jab: Není to překvapující, ale zcela normální. V defaultním stavu má Nero AFAIK vypnutý overburn - tj. musíš ho povolit ve File->Preferences->Expert Features.
Předpokládejme, že spustím rovnou Nero burning ROM a ne ten StartSmart bo co. File tam sice ještě najdu ale nějaké preferences už ne, natož expert features, kde bych mohl nastavit onen záhadný overburn.

P.S. Vyřešeno s kolegou Vlasákem. Nesmím přepalovat filmy jako video CD, ale jako data. Dá přeci rozum. :-)
Krokyn
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokyn »

tak nevim, jestli se mam smát nebo brečet,
naivně jsem si myslel, že někoho naštvu, ale ...

dostal jsem tohle od Microsoftu:
Vazeny pane ...,

Dekujeme Vam, ze jste kontaktoval Zakaznicke centrum spolecnosti Microsoft

Vec: Overeni pravosti

Reseni: Overeni pravosti skutecne probiha pri stahovani nekterych aktualizaci. Pokud by vsak nastaly nejake komplikace pri overovani, popr. stahovani aktualizaci, kontaktujte nas prosim na tel. 841 300 300 (po - pa 8:00-20:00) budeme toto dale s nasimi techniky resit.

S pozdravem,
...
jako odpověď na tohle (vytaženo z odpovědi):
Public Feedback CZ

Stav zpracování Předávám k vyřešení do Microsoftu
Datum vytvoření 5.7.2007 12:24:10
Typ autora EndUser

Předmět Legálnost SW
Oblast Licence
Připomínka k Technické podpoře
Sdělení Nainstaloval jsen legální Windows, aktivoval jsem je přes internet. Přesto jsem během následujících několika dní neustále obtěžován kontrolou "pravosti windows", a to jak přes pochybnou aktualizaci Genuine, tak přes webové stránky bez zabezpečení. Udělejte s tím, prosím Vás, něco. Je to hrozný.
Syneth
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syneth »

Tinnarr píše:Potrebuju se s nekym domluvit pres IRC. Nikdy sem zadneho IRC klienta nevidel. Nasel by se tu nekdo kdo by me pres ICQ trochu navedl?
ak by som ti mal poradit dobreho irc a zaroven icq clienta tak si skus pozer CenterICQ ale nesmej sa je to fakt dobre :D
Obrázek
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

mám problém s gmailem, nechce se mi ve firefoxu normálně zobrazovat. Jde zapnout jen nastavení bez chatu (a "slabší"), navíc nejdou stahovat soubory. V exploreru to jede normálně, kde hledat chybu???

PS: při zapnutí se zobrazí zmatený text, vypadá to jako zdroják k té stránce (pokud se to tak dá vyjádřit)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Pan Bača: A tenhle problém se objevil z ničeho nic? Kdy ti to přestalo fungovat? Neinstaloval jsi do FF nějaké addony? Nebo skripty pro Grease Monkey?

Zkus vymazat cash a historii.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Dnes jsem chtěla nainstalovat Internet Explorer 7. Při instalaci mi to nahodilo následující hlášku:

Obrázek

Moje reakce byla asi následovná - :shock: :?:

Má někdo tucha, co s tím? (protože já tucha nemám)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“