Láska, sex a něžnosti
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
LA: Někdy uvažuju, jestli se vůbec do "normálního světa" chci vracet 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

To jej chovanie je takou chorobou tohot veku... alebo, že ny tiež nie??? Nepoznám ju ktor vie, ale podľa toho čop íšeš sa ona buD´dokáže otočiť o 180 stupňov, alebo sa tak točí Tvoj pohľad na ňu. Ja myslím, že skôr to prvé...
Neviem čo by som na Tvojom mieste robil ( tiež Tvoju situáciu nepoznám tak podrobne), ale pravdepodobne je to stratené...
Myslím, že bude lepšie zabudnúť na ňu, ale tiež viem, že mne sa to tu a teraz ľahko hovorí, iné je to v skutočnosti...
Neviem čo by som na Tvojom mieste robil ( tiež Tvoju situáciu nepoznám tak podrobne), ale pravdepodobne je to stratené...
Myslím, že bude lepšie zabudnúť na ňu, ale tiež viem, že mne sa to tu a teraz ľahko hovorí, iné je to v skutočnosti...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Asi nemám lepší radu než Arthalion
Nechci se tedy nějak ohánět věkem, ale některé kamarádky začaly tak v 16-19 řádit jako zběsilé
Nakonec se ale usadily (vyřádily?) a jsou to prima holky. Nemůžu říct, že znám důvody (no jo, pár společných vlastností mě napadá)... I když je pravda, že jejich cíle byly spíš kluci 20+ (ale to taky nebylo pravidlo).
Musíš vědět sám, jestli bys s ní dokázal (a chtěl) držet tempo...

Nechci se tedy nějak ohánět věkem, ale některé kamarádky začaly tak v 16-19 řádit jako zběsilé

Musíš vědět sám, jestli bys s ní dokázal (a chtěl) držet tempo...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tedy... touhle dobou prožívám svůj zatím asi nejsilnější vztah v životě..
Už jsme se potkávali v průběhu roku, ale vždycky jsem na ni jen tak letmo pohlédl, nic většího, ani jednu delší schůzku jsme si spolu nedali...
Ale teď se to najednou úplně změnilo, celý můj život se změnil.
Od minulé soboty spolu trávíme celé dny, je to hrozně zvláštní pocit...
Když se ráno probudím, je vedle mne, celý den jsme spolu, věnujeme se jen sobě navzájem, na nic jiného nejni čas, a když večer zcela vyčerpaný usínám, nemůžu myslet na nic jiného než na ni... Přátelé mi vyčítají, že se věnuju jen jí a nic jiného mě nezajímá....
Zatracená zkouška z obecných dějin!
Už jsme se potkávali v průběhu roku, ale vždycky jsem na ni jen tak letmo pohlédl, nic většího, ani jednu delší schůzku jsme si spolu nedali...
Ale teď se to najednou úplně změnilo, celý můj život se změnil.
Od minulé soboty spolu trávíme celé dny, je to hrozně zvláštní pocit...
Když se ráno probudím, je vedle mne, celý den jsme spolu, věnujeme se jen sobě navzájem, na nic jiného nejni čas, a když večer zcela vyčerpaný usínám, nemůžu myslet na nic jiného než na ni... Přátelé mi vyčítají, že se věnuju jen jí a nic jiného mě nezajímá....
Zatracená zkouška z obecných dějin!
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Známý nevěrník? Jaký má průměr na jednu holku? 

http://gh.ffshrine.org?r=23256