Odkazy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Když už se tady mj. řeší reformy ve zdravotnictví, nebylo by asi od věci připomenout nemocniční reformu ve stylu Montyho Pythona. Vzhledem k nadčasovosti MP bych se vůbec nedivil, kdyby to tak jednou dopadlo :-).
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Re: Odkazy

Příspěvek od Neferit Sr. »

MCZ - možná že máš pravdu. třeba by to bylo zajímavé vyzkoušet. Co takto na všech ministrech zdravotnictví za posledních 15 let, jejich náměstcích a tiskových mluvčích.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vzhledem k tomu, kolikrát již na tomto fóru někdo bral do huby anarchismus, aniž by věděl o čem ve skutečnosti je (dva týdny nemytí extremisté, které je ve jménu svobody a demokracie nutno normalizovat, jasně), nemůžu odolat - Průvodce anarchismem. Stručný, kvalitní.

Zbytku stránky si nedoporučuju moc všímat, většina z toho jsou jen antifácké nesmysly (ovšem jedna, dejme tomu pětina, je od inteligentních lidí :lol: ).
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Neferit Sr.
Sigilan

Re:

Adieu píše:Vzhledem k tomu, kolikrát již na tomto fóru někdo bral do huby anarchismus, aniž by věděl o čem ve skutečnosti je (dva týdny nemytí extremisté, které je ve jménu svobody a demokracie nutno normalizovat, jasně), nemůžu odolat - Průvodce anarchismem. Stručný, kvalitní.

Zbytku stránky si nedoporučuju moc všímat, většina z toho jsou jen antifácké nesmysly (ovšem jedna, dejme tomu pětina, je od inteligentních lidí :lol: ).
Anarchismus si zde nebralo do huby až tak moc lidí. A skutečně si nepamatuji že by kdokoliv psal něco o nemytých extremistech a jejich potřebě normalizace. Byl bys tak hodny a nasměroval mě? Mám obavu že mi něco zajímavého uniklo.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit Sr.: Na fóru existuje funkce "Hledat" :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Neferit Sr.: Na fóru existuje funkce "Hledat" :wink:
... a že je ta funkce teď zatraceně dobře propracovaná. Ale kde není ochota, tam ani sebelepší systém nestačí.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

No posts were found because the word nemytý is not contained in any post.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Překvapivě jsem měl na mysli vyhledání slova "Anarchismus". Koho by to napadlo, že? :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Koho by to napadlo, že? :wink:
Mě ne. :anxious:
Neferit Sr.
Sigilan

Jistě funkce vyhledávání existuje. Ale nějak mi to nic relevantního na slovní spojení anarchismus a nemytí extrémisté nic nedalo. Jen proto jsem se rozhodl Adieu požádat zda by mi neuvedl konkrétní příspěvek.

Jistě - může to být vnímáno jako neochota či hloupost ale nic jiného v tom není.

Tuto funkci v současnosti používám a stahuji si příspěvky na kterých mi záleží. Až to dodělám přestanu vás rozčilovat svojí neschopností vy géniové sigilských končin.

Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Neferit Sr: "Dva týdny nemytí extremisté" je z nějakých novin, kterými jsem se asi před půl rokem probíral (pravděpodobně hloupá MF Dnes), nikoliv ze Sigilu. Ovšem extremisté, komunisté, nemakačenkové (zdravíme Idaha) a blázínci neuznávající řád zde již byli. :)

Jinak celá tato věta "dva týdny nemytí extremisté, které je ve jménu svobody a demokracie nutno normalizovat, jasně" byla spíš takovým shrnutím obecných názorů, nevymezujícím se jen na Sigil. ;)
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Nejsem si jistý, ale nečetls to tady? http://zpravy.idnes.cz/blbci-banda-odpo ... nazory_ost
V papírových novinách pak byla nějaká rozšířená verze, tak jestli se ti to nezdá povědomé... :think:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Carlos: :lol: Božínku, ten člověk, co to napsal, ale musí být normální a spokojený. :lol: Ale ne, nejednalo se o tohle.
Neferit Sr.
Sigilan

No tak to je jiná. Ale mezi námi tyhle články v našem tisku jsou většinou velmi tendenční. Z výjimkou Blesku všechny noviny mají máslo na hlavě se starým režimem a tak vše co není demokratické podle toho jak řekne právě vládnoucí strana je špatně.

Takže je mi jasné že jsem to na sigilu najít nemohl. JInak jsem ten článek dočetl celý - Šmarjá to byla fuška - a řekl bych že po dlouhé dpobě je to první věc co má hlavu i patu.

Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Možná si ještě vzpomínáte na recesistické video o těžkém osudu pravých DnDčkařů - "Elitního Dějmistra" Douga Douglasona a jeho parťáka Raye a.k.a. Krunk the Barbarian (level 8)?
Pak vězte, že chlapci jsou zpátky: Fear of Girls 2 :-)

"The crafty ones always play thieves but you cannot backstab the Gamemaster". :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“