Chyby, problémy a jejich řešení
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
ano smazal...já myslel sny s Imoen co se týká její romance, ostatní sny problém nedělají
ale teď se vyskytl další problém: když chci začít novou hru tak je tam začátek v Irenicově dungeonu a má přijít Imoen a vysvobodit z klece...jenže ona nechce najednou přijít.. i když jsem odinstaloval mody...vlastně dneska to začalo dělat velký problemy (myslim mody)..vždy se vyskytla nějaká chyba...
ale teď se vyskytl další problém: když chci začít novou hru tak je tam začátek v Irenicově dungeonu a má přijít Imoen a vysvobodit z klece...jenže ona nechce najednou přijít.. i když jsem odinstaloval mody...vlastně dneska to začalo dělat velký problemy (myslim mody)..vždy se vyskytla nějaká chyba...
Co přesně jsi smazal?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Vše co patřilo k modum...doufám...
Já měl na mysli, že po odinstalování celé hry, smažeš komplet celou složku, kde byla hra nainstalována. A pak vše nainstaluješ znova.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Jo takle...to by mohlo zabrat..jestli ne tak se můžu jít leda tak zahrabat..
Vyšlo to parááááda...už jde vše tak jak má...díky..
Přidal jsem se konečně k Bodhi, plním úkoly a najednou musím najít kouzelníka Haze. Najdu ho, dostanu klíč k Aranovi, ale i přes to že klíč do Aranovích pokojů mám u sebe, nemohu jeho pokoj otevřít (což, jak nemusím říkat, není nejradostnější). Stalo se vám to někdy nebo nemáte nějaké zkušenosti či rady jak toto vyřešit?
Díky
Díky
Samotný klíč nestačí. Je třeba ještě zmáčknout jedno tlačítko.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Díky, už jsem se bál že... No víte 

Mám hodně nepříjemnej problém v BG 1. V sedmý kapitole jsem "obdržel" pozvánku na Sarevakovo pasování ve Vévodském paláci, ale pokaždý, když vejdu dovnitř, zapne se filmeček jak hosti zalejzaj na oslavu. Ten filmeček se ale spouští pořád a pořád dokola. Stejnej případ je i sklepení s pokladem kde se animace přehrává taky pořád dokola. Nejhorší na tom ale je to, že neni přítomnej nikdo z důležitejch šlechticů včetně Belta a Sarevoka. Prosím, pomóc dobří lidé...
Zkus dát do baldur.ini řádek Disable Movies=1 pod [Program Option].
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Zkoušel jsem, ale minulo se to účinkem...Animace se objevuje dál pořád do kola. Nešlo by to třeba nějakym způsobem obejít CLUAconsolí?Razfallow píše:Zkus dát do baldur.ini řádek Disable Movies=1 pod [Program Option].
SetGlobal("EnteredPalace","GLOBAL",1)
SetGlobal("EnteredDungeon","GLOBAL",1)
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Bohužel. Ani tohle mi nějak nepomohlo. Animace se opakuje a nejsou přítomní ani důležité herní NPC. Zkoušel jsem přes CLUAconsoli vyvolat Belta následně pak Sarevaka. Měl jsem pocit triumfu, když se Belt rozpovídal, ale celý rozhovor skončil ve chvíli, kdy Sarevak vykřiknul: KDO SE OPOVAŽUJE???. Potom bylo zase vše při starém.Razfallow píše:SetGlobal("EnteredPalace","GLOBAL",1)

Příkazy jsou brány přímo ze hry (BG + TotSC + patch). Pokud nefungují, musíš mít nainstalován mod, který to upravuje. Mrkni do složky override, jestli tam nemáš soubor ar0108.bcs a případně ho přesuň jinam.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END