Volná diskuze - archív č. 1
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Že sou náckové nezákoný je podle mě důvod, že jich je u nás tolik (pseudokonkrétně - máme nejvíc nácků / 1 obyvatele).MCZ píše:Yachiko: zo je jednoduché - odsoudit a zavřít každého nácka veřejně hlásajícího svou "víru". Taková propagace koneckonců trestná je, jen by asi v naší zemi brzy praskly všechny věznice přeplněním.
Některým lidem to prostě připádá vostrý
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_ píše:*zavidi*

Ale to hraní po LANce je fakt super,střídáme na tom různé RPG a strategie a vydrží nám to vždy na celý víkend.Občas se divím,co všechno jde na té starší mašině rozšlapat!I když je pravda,že warcraft 3 při hře 6 na 6(s počítačema) se n tom starším při větších bitvách kouše.

Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
Nejaký emulátor ako na ps2 neexistuje ?yenn píše:Ke zmínce o nemocných námětech - slyšeli jste o Killer 7? Mrzí mě, že nemám konzoli.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko:
oproti katolické církvi a komunistům je nacismus malý pán
. Církev jen v čarodějnických procesech oddělala 9 000 000 lidí, Stalin zabil 30 milionů lidí z vlastní země...to se Ti zdá málo
?

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
S to církví moc nesouhlasím, ano byly čarodějnické procesy a křížové výpravy ale to bylo ve středověku a ne ve 20. století.Vampiria píše:Yachiko:![]()
![]()
![]()
oproti katolické církvi a komunistům je nacismus malý pán
. Církev jen v čarodějnických procesech oddělala 9 000 000 lidí, Stalin zabil 30 milionů lidí z vlastní země...to se Ti zdá málo
?
Komunisty ovšem měli zakázat hned po revoluci, ti nejsou o nic lepší než nacisti.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Mno, v zemích třetího světa církev vraždí doteď, fašismus papež také podporoval...katolická církev je pouze banda sadistů, mafiánů a pederastů, kteří se navzájem kryjí
Komunisty měli zakázat hned po revoluci a vůdce pověsit na lucernách, dnes by to tu vypadalo jinak

Komunisty měli zakázat hned po revoluci a vůdce pověsit na lucernách, dnes by to tu vypadalo jinak

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?