Killdozer píše:a jak by mohli rodice kontrolovat ze nenavstevujes nejake ty kavarny. to je blbost. kdys chce nekdo na net, tak se k nemu dostane.(asi jako s kourenim... rodice si muou rikat co chcou...)
Jo, a chrápu s bankéřem, co? Bohužel, nemám nekonečno financí a tohle by se značně prodražilo.
Ajantis_CG_thief píše:Neferit: a jak k tomuhle rozhodnutí příšli? Pochybuju, že je to s Tvým prospěchem tak strašné...
Snad je to zase přejde. Jinak bysme museli aspoň srazy pořádat častěji...
Sešlo se toho víc. Dopředu jsem jim říkala, jaký budu mít známky, aby to nebylo všechno naráz, no a po včerejším výstupu s bráchou (kterej na tom s prospěchem taky není zrovna růžově) se prostě tatík rozhodl pro "radikální" řešení. Tady jde hlavně o to, že si prostě naši usmysleli, že když budu od rána do večera sedět u učení, tak to pomůže... kulový leda, jedin výsledek bude ještě větší znechucení z daných předmětů.
Pokud tohle přejde, tak se vůbec nebudu zlobit, ale to by minimálně brácha musel přestat dělat hověziny. No nic, doufám, že kdyby už mi všechno zakázali, že mi aspoň povolí používat mobil a chodit na případné srazy