Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: Klídek, nic se nejí tak horký, jak se to uvaří.. - ty jsi chytroučká a brácha se holt bude muset snažit :!: ;-) A jak by se ti blokoval přístup i ze školy :?: :shock:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi píše:Neferit: Klídek, nic se nejí tak horký, jak se to uvaří.. - ty jsi chytroučká a brácha se holt bude muset snažit :!: ;-) A jak by se ti blokoval přístup i ze školy :?: :shock:
Prostě by se mi nechalo zablokovat přístupové heslo na internet a domluvilo by se to s pracovníky ICM, aby mě nepřihlašovali. Věř mi, pokud se opravdu rozhodnou, tak to rodiče udělaj.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

a jak by mohli rodice kontrolovat ze nenavstevujes nejake ty kavarny. to je blbost. kdys chce nekdo na net, tak se k nemu dostane.(asi jako s kourenim... rodice si muou rikat co chcou...)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: a jak k tomuhle rozhodnutí příšli? Pochybuju, že je to s Tvým prospěchem tak strašné...
Snad je to zase přejde. Jinak bysme museli aspoň srazy pořádat častěji... ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

nech to vyšumět... rodiče dycky vzpění, ale každá pěna jednou slehne... matka mi taky dýcky vyhrožovala, že mi kompa vyhodí z okna:)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

Draci doupe ponetu
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Tatík občas řval, že ten počítač rozšlape...většinou, když přišel účet od Telecomu :twisted: ale nikdy k tomu nedošlo a připojení se také nerušilo, to už by si vůbec rodiče netroufli...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria: nj, i rodiče musí někdy spát... :lol: :lol:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Killdozer píše:a jak by mohli rodice kontrolovat ze nenavstevujes nejake ty kavarny. to je blbost. kdys chce nekdo na net, tak se k nemu dostane.(asi jako s kourenim... rodice si muou rikat co chcou...)
Jo, a chrápu s bankéřem, co? Bohužel, nemám nekonečno financí a tohle by se značně prodražilo.
Ajantis_CG_thief píše:Neferit: a jak k tomuhle rozhodnutí příšli? Pochybuju, že je to s Tvým prospěchem tak strašné...
Snad je to zase přejde. Jinak bysme museli aspoň srazy pořádat častěji...
Sešlo se toho víc. Dopředu jsem jim říkala, jaký budu mít známky, aby to nebylo všechno naráz, no a po včerejším výstupu s bráchou (kterej na tom s prospěchem taky není zrovna růžově) se prostě tatík rozhodl pro "radikální" řešení. Tady jde hlavně o to, že si prostě naši usmysleli, že když budu od rána do večera sedět u učení, tak to pomůže... kulový leda, jedin výsledek bude ještě větší znechucení z daných předmětů.
Pokud tohle přejde, tak se vůbec nebudu zlobit, ale to by minimálně brácha musel přestat dělat hověziny. No nic, doufám, že kdyby už mi všechno zakázali, že mi aspoň povolí používat mobil a chodit na případné srazy :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

promin, sem nevedel, ze je to tak vazny.... ale jak uz sem rek, nech to vysumet a hlavne se nehadej...

Draci doupe ponetu
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Jak to tak čtu, tak jsem rodiče snad vyhrála v loterii...i když jsem s železnou pravidelností nosila ze školy pětky z matematiky (hehe, i např. z vaření :-D ) a měla podezřele mnoho zameškaných hodin, neřekli ani popel s tím, že jsem prý sdostatek inteligentní, abych si uvědomila, že když už jsem na tu školu vlezla, tak tu maturitu prostě mít budu. A taky ji mám a je mi úplně nanic :lol:
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Vampiria: :lol:
BTW, ty neumis varit?? :roll:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Firkraag píše:Vampiria: :lol:
BTW, ty neumis varit?? :roll:
Neumím. Zvládnu míchaná vajíčka, kávu, čaj, kuskus (i když, ten se nevaří a jen zalévá horkou vodou...proto ho jím pořád :twisted: ) a rýži. Špagety už ne :lol:
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Nef- ako vravi Mr. Rybka, toto nic nevyriesi... Samozrejme, nemam nic proti tvojim rodicom, ale prepadnut myslienke, ze zakazom (v tomto pripade bllokovanim netu) sa z mojho dietata stane genius, ktory bude zo skoly nosit same minus jednotky je hlupost... :roll: Resp. dieta sa takmer nikdy nebude ucit viacej, proste si namiesto PC najde inu cinnost, naviac sa nastve na rodicov, cize ide o obojstranne velmi nevyhodne rozhodnutie, ktory ma nulovy pozitivny efekt.... Ale ty si chytre dievca, takze snad to bez 4ky a 5ky pojde, resp. mozno casom toto rozhodnutie vychladne.... ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

ach jo, nikdo nemá rád rodiče...? :cry: a já jsem třeba hodná...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

alexa: Já ty svoje mám ráda a moc :angel:
Zamčeno

Zpět na „Archivy“