Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Ajantis: Máš recht...obyčejné puberťácké trápení. Já se z toho za pár dní vyspím

Jen se ostatní pobavte na můj účet, vzpomeňte na svá teen léta a nechte to plavat. Mě se aspon ulevilo, že jsem to mohl napsat
2 LA: Tak jsem chtěl napsat, že snad nikdo nebude takový dareba, aby se bavil na tvůj účet, ale teď nevím. :-( :-)

Teda Ajantisi, teď jsi mě dostal a asi nejen mě. ;-)
Pokusím se nastínit vývoj svého uvažování.

Lituju L.A., že natrefil zrovna na takovou divčí.
Čtu Ajantisovu báchorku, která je ve zcela zřetelném, až nečekaném a také podezřelém kontrastu k příběhu L.A.
Říkám si: vždyť má zápal plic, moderuje BG sekci, jezdí si po srazech, píše srázníček, koupil si PST. Jak to ten kluk stíhá zároveň s "obhospodařováním" své milé? To si dělá p***l? :think:
Pak jsem přečetl narážku na poslední větu i větu samotnou a v tu chvíli mi svitlo :idea: a vzpomněl jsem si na tvé nedávné náražky :doh:. :lol:

Teda ty si dareba, Ajantisi. :-D :applause:
Tohle rozhodně patří do zlaté historie fórumologie.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis: A já vůl ti ještě skoro záviděl :!: :lol: :lol:
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

zensky sou divny oproti chlapum... ale skvely. nikdy si nemuzete bejt nicim jisti...

tak nevim, jestli si vubec nekdy nejakou babu najdu. nechcu aby to bylo tak jako ze: tahle holka se mi libi, zkusim ju zbalit. nekolik mesicu se budu snazit se ji "dvorit" lepsi by bylo pouzit webgamackeho nazvoslovi -dotovat spokojenost, pak infiltrovat vladu a dobyvak.

podle me by to melo bejt spontanni. proste: libi se mi pristup nejake holky a tak s nou skusim hodit rec. zjistim, ze jeji nazory a zpusob mysleni se mi libi, ze bysme si mohly dycky neco rict, a tak,... prvni schuzky,..........atakdale.

jenze mam problem vubec zaujmout nejakou holku natolik aby si se mnou zacala vubec povidat...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Killdozer: Divné? No je to Tvůj subjektivní pohled....ale myslím si, že pokud se s ním nepokusíš něco udělat, tak žádnou slečnu nezaujmeš nikdy :twisted:

Vy jste si fakt mysleli, že Ajantis píše o nějaké dívce a ne o zkoušce :shock: ? To snad ne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2 Vampi: jjjjjjjj. :lol:
Byl jsem pár dnů pryč a dění na fóru se mi trochu vypařilo z hlavy.
Takže mi to trvalo "trochu" déle. :lol:

2 killdo: no asi bys měl trochu rozhodit site. Prostě se snaž skamaradit se vsema holkama. Jak jinak chces zjistit, ktera za rec stoji a ktera ne? A navic. S rostoucim poctem kandidatek roste i pravdepodobnost nalezeni kompatibilni osoby. A take porostou tve komunikacni XP. ;-)

Doufám, že to nikdo nepochopi jako návod k promiskuitě. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

A já si říkal, proč se všichni Ajantisovi tak divíte. Byl jsem jeden z mála, který to pochopil :lol:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Tokkar: Když se ovšem zase moc "skamarádíte", tak už potom vztah většinou není možnej - kolik já už mám kamarádek.. ;-)

Jinak mě docela štve, že si musím vybírat mezi vztahem a penězi - jako samostatně nevýdělečná a studující osoba mužského pohlaví se holt musím rozhodovat mezi tím, jestli tu svou vyvolenou někam vezmu nebo ty prachy vrazím do Warhammeru (či spousty dalších investic :roll: ).. Vím, že to zní hnusně, ale je to tak :!: :-?
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 31.1.2006 15:44, celkem upraveno 4 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi: ehm, myslím, že do slečny nejni třeba investovat zase až tolik peněz :shock: Ve 20ti jim z né zkušenosti zase až tak o prachy nejde ;-)
Tedy jde o to, co od ní chceš, že... :-)
Ale... nějak jsem to nepochopil :shock:
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 31.1.2006 15:28, celkem upraveno 1 x.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

tokkar: ty si asi velkej paran, co? njn, je to tak. ale mozna sem uz jednu nasel. jenze jak mam vedet, ze o me taky stoji? nechci ze sebe delat debila. pokud by to mel bejt vztah, tak asi oboustrannej, ne? ne jenom dotovat spokojenost jako na wg a pak zbalit.... mi prijde divny, ikdyz takle to chodi.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

Draci doupe ponetu
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis: Ale za úplnou socku taky přece být nemůžeš :!: :-) Navíc já nemám rád, když holka za sebe (nedejbože i za mě :-D ) něco platí - to máš kino, pak si jdete někam sednout, pak zase támhleto a prachy na týden jsou v čudu.. :-(
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 31.1.2006 15:45, celkem upraveno 1 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi: tak se dívejte na filmy u Tebe ;-) Za pochutiny přitom taky ušetříš... :-) Ale uznávám, že úplně bez peněz to zase taky nejde.
A vzpomeň na Jaba- ženský platí za něj- jen netuším, jak toho dosáhl ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

KOFi píše:Ajantis: Ale za úplnou socku taky přece být nemůžeš :!: :-) Navíc já nemám rád, když holka za sebe (nedejbože i za mě :-D ) něco platí - to máš kino, pak si jdete někam sednout, pak zase támhleto a prachy na týden jsou v čudu.. :-(
znám holku, která právě toho zneužívala. zadarmo se najedla(ne že by byla socka, její otec vlastní autobazar) ale jí to tak vyhovovalo. z borců vytáhla prachy a bylo. njn, musite si davat bacha, jestli to nejni nejaka takovahle fuchtle.

Draci doupe ponetu
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief píše:KOFi: tak se dívejte na filmy u Tebe ;-) Za pochutiny přitom taky ušetříš... :-)
To máš skoro to samý, bo nějaký jídlo (a samozřejmě dobrý pití ;-) ) bych stejně koupit musel.. Navíc spousta holek je na můj vkus moc akčních a prakticky POŘÁD by někam chodily :-?

Killdozer: Využívat bych se rozhodně nenechal.. 8-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis_CG_thief píše:A vzpomeň na Jaba- ženský platí za něj- jen netuším, jak toho dosáhl ;-)
Souhra více faktorů. 8-) :-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: To máš tedy smůlu. Já se nejradši někam zavřu a kdyby mě polovina nekopal do jídla, tak ani nejím, jelikož jsem líná vstát z postele :lol: :lol: :lol: :lol: ale lemry jako já moc časté nejsou 8-)

No a jinak...já nikdy nějak nepočítám s tím, že by za mě někdo něco platil, i když to kamarádi (i kamarádky..) někdy dělají. Ono to pomůže, když nemáš ani floka a někdo Tě pozve na oběd :-D jinak vyrážet někam do restaurace nebo kamkoliv ve dvojici, z toho se mi zvedá kufr, proč lézt někam mezi lidi na veřejnost, když se můžeme zamčít doma :angel: něco jiného je nějaká akce či koncert, ale tam si každý platí vlez sám, tak co...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“